161

ДО 162

преди 12 години

Да бе, те на тия "Големите" все децата им добри, умни, кадърни......

160

Анонимен

преди 12 години

ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО И ВЕДНАГА ДА СЕ ОТНЕМАТ РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА НА МАМА И ТАТИ, ЩОТО НЕ МОГАТ ДА ГО ГЛЕДАТ КАТО ХОРАТА И СА ГО ОСТАВИЛЛИ БЕЗ НАДЗОР.АЙДЕ....В ДОМ ВЕДНАГА.

159

111

преди 12 години

Детето е добро стига с тая злоба.

158

Анонимен

преди 12 години

истината е, че е много, ама много кофти, че начело на държавата стоят хора, които не могат да се оправят с децата си и семействата си, а са тръгнали държавата да ръководят.

157

до Баровец

преди 12 години

ъхъ, те ще крадат като невидели, а на нас ще ни се връща.

156

"Хейтър"?

преди 12 години

#145, Дедо, съвсем прав е реалиста! Пита се, ти къде блееш, та не виждаш каква помия расте?

155

Анонимен

преди 12 години

хубавото е, че след някоя-друга годинка тоя ще го направят директор, например на завода за половин проводници, а после и за цели.. или шеф на някоя агенция. пък ако стане шеф на децата ти, мисля че ще е още по-хубаво.

154

Анонимен

преди 12 години

Богатите не могат да се оправят с дечицата си, тоя корумпиран *** баща му писнал да ни какво ни занимава с изчезналия си син, бъдещ мутрафон като татко си. Ако беше обикновено дете ндали щяха да го търсят така

153

Анонимен

преди 12 години

младежа запразнил ,тука хвърчаха оставки на министри,премиери и каквото се сетите.....Полицията не си гледала работата,американците,турците,извънземните-всички виновни.....държавата на мрънкачите и пъпчиви чикиджии.

152

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам всички,които сте излели цялата си злоба,оскотяване,нещастие,проблеми и лошотия,защо така,нима нищо хубаво няма около вас,че сте се превърнали в животни?

151

Дедо до 157

преди 12 години

Баровец, верно е за злобата брато.Ама вие, Баровците с Г55 амг, много сте грамотни, бе!

150

Баровец с Г55 амг

преди 12 години

Като не знаете как стоят нещата ни пишете глупости.Такава злоба има тук че не знам как дая коментирам.Само че ви кажа че всичко се връща.

149

Дедо до 155

преди 12 години

Човеченце, много е лесно да си един от многото. "МРАЗИМ -НЕНАВИЖДАМЕ". Наистина сте много, щото е лесно да мразиш и рушиш, вместо да градиш и поправяш.А ти самият къде беше през всичките тези 22 години? Само "МРАЗЕШЕ -НЕНАВИЖДАШЕ", нали? И ти се иска да си на мястото на тези, които сега "МРАЗИШ -НЕНАВИЖДАШ", ама не ти стига пипе и дупе за това. За това само мразиш и ненавиждаш.А колкото до излизането на улицата, видя се съвсем скоро (стачките), че в нашето мило БГ и това е режисирано.Не става.

148

Рамбо

преди 12 години

Колко бързо намират изчезналите деца на управляващите докато другите едва ли ги търсят, а уж вече сме равни и не сме в соца ;(

147

ANONIMEN

преди 12 години

LA4O-MOZAKA,NEKADARNIK I VRAZKAR,*** DETO NABUTA NEKADARNATA SI SESTRA V V-TA GB ZA 6EF...GOSPOD DAVA S EDNATA RAKA,A VZIMA S DVETE......DARJAVATA NI E PALNA S TAKIVA BOKLUTSI....DA IZ4ISTIM DARJAVATA OT KALTA I POMIATA KOIATO E NA POVARXNOSTTA......

146

Анонимен

преди 12 години

Абе, става за лидер на Младежката ГЕРБ!Бащичко, кожата му е одрал.

145

Анонимен

преди 12 години

същата *** мутра като баща си гербераст

144

Анонимен

преди 12 години

Прочетох последните няколко коментара-а бе хора вие ще се отровите в собствената си злоба,безпомощност-отвратителни коментарии,а деца нямате ли!?Кой е застрахован от това дете му да се настрои против него и да го излага-запомнете-никой.На Лъчо пожелавам да намери път към детето си и да продължат заедно напред,да не смесва парите в емоционалната сфера,защото много ядове ще бере-да не забравяме момченцето,което закла майка си и брат си ,защото се е усетило предадено-напипали са негови пари.

143

123

преди 12 години

*** !!!

142

Дедо

преди 12 години

Ей, много загубеняци в тоя форум, бе!Толкова злоба по адрес на едно дете! Тц, тц, тц!Гаче никой от вас няма деца, а?Реалисте, нима ти не си бил юноша? Нима тебе не те е блъскал хормона? Или е било толкова отдавна, че вече не си спомняш? Нормално е да има повече емоции при подрастващите.А това, дето го говориш за петнадесетгодишните момичета, дали е от собствен опит? Щото ако е така, знам едни органи дето ще се заинтересуват от теб.Ей, големи комплексари в тоя форум, ей! Тц, тц, тц!