18

Анонимен

преди 12 години

В млякото и брашното слагат такива химии, че после не е чудно защо ги продават евтино и "без пари"...Парите, които след това даваш за лекарства предполагам не ги смяташ :-)P.S. Какво се оказва в крайна сметка - цените са 2 пъти по-скъпи от българските, но заплатите са 10 пъти по-големи...Е за заплатите Lidl и Kaufland ли са виновни :-)

17

Анонимен

преди 12 години

До Хахо: Е, няма как маркови стоки да са на такива цени! Тук говорим за осн. хранит. продукти. Но всички те са с високо качество, и бъдете сигурни контролът е на ниво! Всъщност, когато става дума за мляко и брашно, за какви "маркови стоки" говориш?! Но среден клас козметика е съвсем достъпна-Буржоа, Дав, дори Лореал.

16

хахо

преди 12 години

Няма такова нещо. Цените, които си посочил са за дискаунт продукти, а не за маркови стоки. Пълни глупости са приказките, че там било евтино. Айде, ние не пасем трева, и ние ходим по чужбината.

15

Femme

преди 12 години

Ето ви цени от Франция от тази есен: прясно мляко-пълномаслено 0,65 евро, хляб-от 0,34 до 1-2 евро-десетки видове, брашно 1 кг 0,50-0,60 евро... И всичко е вкусно и истинско! Други цени са като в БГ, но в евро-т. е. два пъти по-високи от тук. Но при мин. заплата над 1100 евро...А за жените - мн. добър дневен крем с UV филтър-малко над 3 евро, качеството е отлично - произведен във Фр. все пак и за технишя пазар...Козмет. продукти за всеки ден- дезодоранти-1 евро и т.н.

14

Гурбетчия

преди 12 години

Защо лъжете хората, не мога да разбера! Излязъл *** за 2 месеца в Италия и вече дава акъл за милиони! Цените в България са по-ниски в сравнение с западно европейските и за това две мнения не може да има! Работя от 15 години по автосервизи в Европа, работил съм в Англия, Австрия и Германия, в момента бачкам във Валенсия /Испания/ и мога да ви кажа, че в изброените от мен държави цените са по-високи от тези в България, просто заплатите в България са по 150-200 евро и не можеш да си купиш нищо!

13

до 11

преди 12 години

Глупости! Или никога не си бил в Италия, или си спал на течение на площад Сан Марко във Венеция! Ето ти малко цени от Лидл България, извадена от касовата ми бележка от 31.12.2011г. - 500 грама коледни сладки за 2,09 лв, зехтин екстра върджинза 4,99 лв., немска бира кен за 79 стотинки и т.н. да не продължавам...Колко по-евтино е в Италия, че ми стана интересно...

12

до 11

преди 12 години

Изобщо не е по - евтино в чужбина.Айде моля 20-30 %11 номер, ти си мноооого беден.... ментално!

11

do 11

преди 12 години

v LIDL v Germany sa6to e po-evtino ot balgarskiq

10

Анонимен

преди 12 години

Цените на Карефур в Италия са маскимум 20-30 % от цените на Лидл в България Как става това чудо ,не ми е ясно Всичко е по евтино Явно в България сте МНООООГО богати

9

Анонимен

преди 12 години

До 6 прав си много сме ***,затова като умния свят -изплащаме картонени къщи 30 години или живеем под наем.

8

Анонимен

преди 12 години

3 милиона за магазин не е никак много, добра сделка.

7

Анонимен

преди 12 години

Аз пък чух един слух, че Серго се омъжил ама знам ли.... !!!

6

пак Герб ли е винове

преди 12 години

Говори се,че Терна гръцката фирма е напуснала България,защото не им е било платено за ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕСТАКАДАТА по Южната дъга до Икеа.Вярни или не този слух витае от около месец,точно от толко и не се работи по надлеза при Младост 4.Пак Станишев не е платил или този път не е платил Бойко.

5

Анонимен

преди 12 години

"Карфур" не са гърци, но какво ли значение има...А и не си продават бизнеса, а само имотите, като магазините остават под наем... Ама какво ли значение има... Българите не са много умни, че да разбират от тия неща, камо ли от бизнес..

4

Българин

преди 12 години

Бедните гърци - "Карфур" си купили. Хм... дали да не си купя "Форд"?

3

до 2

преди 12 години

Батко - ама много си *** - честно ...Тоест, ти си истински представител на Герб .

2

хммм

преди 12 години

Продаде портфолио или продаде хипермаркетите? Дайте да уточним. Оххх, като прочетеш статията и се хващаш за главата направо.

1

Анонимен

преди 12 години

Множество *** обясняваха, че ЕОН се махали от България заради ГЕРБ. Carrefour също ли се махат от Франция заради ГЕРБ бря ?