148

Коко

преди 12 години

Е няма нищо де, съвсем скоро наглите комунистически *** ще бъдат привикани обратно в Бг от Плевнелиев, що се пънат толкова? Хем никаква работа не вършат в полза на Родината, хем са нагли и се натискат, абе с две сдуми: истински комунисти!

147

съдия

преди 12 години

Поредния гаф на Тиквата и смешния му екип

146

Българин

преди 12 години

Корумпираните в Европа и по света са не по-малко, отколкото в България. Достатъчно е да споменем малко известния факт, че европейските чиновници, идващи по-рано тук да ни поучават, инспектират и пр. и като се върнат да напишат докладите си за нашия напредък, си тръгваха с по няколко десятки хиляди долара в джоба дадени им, за да отразят в докладите си огромните ни успехи по пътя към Европа. Вероятно това беше елемент от международната Пи Ар кампания на нашите правителства***. Сега, с напредване на времето и сроковете за присъединяване нещата загрубяха и същите чиновници, или техните колеги, не могат да премълчават скриваните истини. Никой няма да допусне до себе си беден и крадлив съсед. Българската олигархия е мафия от съвършено нов тип.****

145

Тончо

преди 12 години

Грешката ти е, че наричаш "доносчици" хората, които са били в службите. Доносчици са други! Познавам и от едните, и от другите. Няма нито едно съвпадение! Но иначе е удобно за мръсните душици, клепали колеги, приятели с някакви користни техни цели. А сега си отговори на *** въпрос: защо Н.Пр. г-н Посланикът на Хиксландия в Р България може да бъде кадрови разузнавач на Вери Сикрет Сървиз и Ли-7, а нашият посланик непременно да е чист като къпан ***, да е от адвокатска кантора или модист?

144

РКИ

преди 12 години

Е как ще подпише Първанов! Гарван гарвану око не вади.

143

Анонимен

преди 12 години

145,човек с висок коефициент на интелигентност не би се забъркал с ДСтези дипломати-доносници са много ограничени и некадърни след като цяла година са се заинатили като магарета на мостцелия народ не иска забъркани в делаверите на ДС да представят България пред света

142

Помнещ

преди 12 години

Тези хора не са случайни. След като са работили за "службите", значи са с висок IQ. Просто на такива постове глупци не са били допускани. А това, че работодателят е друг, обърнал дъто си по друг вятър (независимо от произхода си!), в никой случай не трябва да притеснява никого. Жалко, много жалко, че България пак се излага! Както навремето с образи като Едвин Сугарев, Леа Коен, Елена Кирчева ...да не изброявам. И Най-вече с чифутландците! Външни министри на България - Надето и Мони Паси!

141

СЕДНАЛ НА СЪД

преди 12 години

Смешки ,това е като ветото на гоце . Гоце наложил вето на незнам си какво . Бабенца и старчета изпаднали във възторг че другаря гоце фон серищник бил наложил вето ,от бан се активират неучни работници и партиините и секретарки във мощтна защита на любимият вож ,застават като матросов на амбразурата и така една седмица докато парламента не го отхвърли и си приеме закона та така и със тия другари и със съд и без съд ще ги изхвърлят като мръсни котаци на улицата.

140

Asen

преди 12 години

JIVEQ V AMERIKA NO SLEDIA POLITIKATA V BG,ZA BULGARSKIA SAD NIAMAM DYMI TOVA E OLICETVORENIE NA NAI DOLNATA I KORYMPIRANA PROSLOIKA V BG,SRAM ME E KOGATO CHETA ZA TEZI *** KOITO SMYCHAT PARI I SA VINAGI NEDOSEGAEMI.DELOTO BORILSKI POKAZA KAKVA NI E SADEBNATA SISTEMA TYKA OSADIXA GYBERNATORA NA ILINOIS A V BG POSHLI AGENTI SADIAT DARJAVATA E CHAKAITE DA INVESTIRAME V BG SMESHNICI TAPI

139

qwer

преди 12 години

Мамка им *** болшевишка,кой ли е очаквал пък,че българският червен корумпиран съд няма да ги подкрепи. Никога не може да се оправи Б-я докато не изпукат и последните червени *** пречещи на държавата.Тази гнусна червена партия трябва да се забрани,а членовете и до един в затворът и на бесилката,да си платят за теглото което причиниха и причиняват на българският народ. *** без аналог са това червените животни.

138

попа

преди 12 години

Кофти е само, че неописаните в статията парични претенции на тия тримцата заслужили агенти на ДС, ще бъдат заплатени от мене и от тебе, заради своеволията на един очилат външен министър.

137

до 139

преди 12 години

В САЩ не е имало смяна на режима последните 200 години. Нашенските агенти на ДС до 1989 са се клели да си дадът дупето и живота за СССР и социализЪма и да се борят срещу гнилия капитализъм в лицето на западна Европа и САЩ... Нов бардак със стар "персонал" не се прави. За тогава агентите на ДС - вън!

136

Анонимен

преди 12 години

смешници... американския посланик да не би да е невинна невеста ? към чии служби принадлежи ? и що не им идва на "големите братя" да го сменят всеки път като се смени президента и управляващата партия ? цялата работа се свежда до това да намерим работа на останалите калинки и каличовци, че и на родата им

135

123

преди 12 години

хайде вън, от кариерата сте били голяма рбота.Трябват свободни места за Калинките,ами така де те стоят без работа- за какво са се мъчили да вземат фалшивите си дипломи. И най важното те са наши момичета и момчета гербаджийчета и ще ни слушкат и си кротуват както им наредим.Ама били малко *** е какво от това?

134

Анонимен

преди 12 години

Златин Тръпков, Георги Димитров и Андрей Караславов показаха че не им пука какво мисли народа на когото трябва да служат. И не само това те продължават да работят срещу България и нанасят непоправими щети на всички нас.

133

Анонимен

преди 12 години

Нагли селядури се уредили в посолствата и сега си мислят че без тях иде края на света.

132

до 133

преди 12 години

Същата, колега, същата... И Боко-цървула се е клел че Комунизма е върховен бог, негов представител на земята е СССР, БКП е основен *** на СССР, а Боко се е заклел да служи вярно на БКП!

131

шофъор

преди 12 години

Караславов пак да се върне в Атина и да уволни шофъора, защото жена му бременна

130

До 127

преди 12 години

А Винету в коя Конституция се е клел?

129

Анонимен

преди 12 години

Нашите ***-доносници не са прочеличе тези привилегии и имунитети се предоставят не за изгоди на отделни лица, а за осигуряване на ефективното осъществяване на функциите на дипломатическите представителства като органи, представляващи държавите