11

Д

преди 12 години

10 Като искаш в БГ да няма изисквания от ХЕИ , върви в някой мизерно село в Индия , там така ще те нахранят на ресторантите че може и да не доживееш Новата Година... ако питаш мен трябва още повече да затегнат ебаното ХЕИ и да правят още повече проверки , ама ти си зле , заради такива кат тебе къде всичко им се струва ненужно сме на този хал и кат отида на ресторант се чудя кой са е изпикал в супата и колко мишки са ми яли от салатата...

10

рая

преди 12 години

*** работа!

9

Анонимен

преди 12 години

В България е невъзможно да се построи, защото докато получи нужните сертификати, мине всички проверки и разрешителни режими, зимата ще е свършила.... А и не би получил разрешение да работи, защото не покрива изискванията на ХЕИ, пожарната, общината в която би се изградил, архитектурните норми в България и т.н.

8

Дедка

преди 12 години

До 7: А ти, като се срамуваш от нацията си, какво дириш из българските сайтове? Чети си там NYT или нещо още по-изтънчено и забрави за родината си! Никой не подмита за тебе тука! Макар че мнението ти и факта, че дебнеш тук, за да изплюеш мнението си показва, че ти си точно такъв човек, какъвто описваш и много сериозно ти липсва нещо.. избивай комплексите си другаде, неграмотен *** такъв! Ние нямаме нужда някой новосъздаден "канадец" или Бог знае какъв да ни казва какви сме! Мий там чинии!

7

Бай Ганя

преди 12 години

7, аз пък виждам, че не мога да чета мнения, написани на шльокавица. Иначе, си долу-горе прав, но като започнат едни обобщения с "повечето хора в България", ми е ясно, че авторът им разполага с малка извадка, недостатъчна за статистически генерализации.И пак да кажа - дори и да си прав, промяната на манталитета ще настъпи не с констатации колко сме зле, а с констатации какво искаме да променим и поправим.

6

Анонимен

преди 12 години

Vijdam 4e pove4eto hora v bylgariq sa ograni4eni i dosta prosti... koeto go znam ot dosta vreme... nikoi ne umee da se zabavlqva bez da bie i kato se zabavlqva da se zabavlqva naistina, a ne da tyrsi nedostatycite na domakinite ili nqkoi drugigo! Dosta dosta prostovati sme stanali

5

spas

преди 12 години

Ами нещо от специалитетите не ми понесе на стомахчето..... кво праим...... предполагам и тоалетната чиния ще е от лед???!!!

4

t-rock

преди 12 години

Доста щуро нещо:) бих го пробвал, но не и да спя там:)

3

Мима

преди 12 години

Абе не че лошо, даже и интересно, ама друго си е на топло....

2

Анонимен

преди 12 години

ай да местим вече- оп- в десния

1

Анонимен

преди 12 години

Мамалигарска работа