86

A

преди 12 години

Така - сега да видим ! Искат задължителна застраховка , данък на МПС-то , Винетка и хиляди глупости ! А какво получаваш нищо ! Няма изградена пътна инфраструктора , дупки колкото искаш , а снощи съм пътувал 90 мин разстоянието от 65км поради гъста мъгла в *** държава в която няма дори маркировка ! Няма оправия в милата родина ! Омръзна ми да псувам !

85

Анонимен

преди 12 години

Май оная работа с мобилните камери ще излезе партенка ...капан за наивници.. хахаха не бързайте да плащате ,граждани и селяни...

84

ЗОРО

преди 12 години

до85-ТОЧНО ТАКА Е !!! След твоя коментар всички други са излишни!!!АДМИРАЦИИ!!!

83

...?

преди 12 години

По този начин се вдига "жизненото равнище",на полицаите ...!

82

Бучков

преди 12 години

20г не съм плащал застраховка ,и тази няма да платя

81

do 34

преди 12 години

Това ще стане през 2013 год. като дойде БСП на власт!

80

бг

преди 12 години

Интересна държава!!!!! Аз съм достатъчно отговорен като гражданин и си плащам редовно всички данъци,такси и застраховки а когато имам нужда от държавата си, от застраховател, местна власт и т.н. ...те се държат меко казано безотговорно.Страшна загуба на време,бюрокрация,бумащина,такси,мутризация и корупция..всеки е ял това дърво.Много търпелив народ сме....! или сме роби? Ама то как да е? -от 1300г. история -800 сме били роби и сега сме! Не сме дорасли за свободата си...а толкова кръв е пролята.

79

traba

преди 12 години

До 84Точно това правя аз. (допълвам: без винетка и без книжка-тоже)

78

Анонимен

преди 12 години

kato ste golemi mnogoznaikovci vsichki i za vsichko mrankate zashto ne karate bez zastrahovki bez pregledi i nqma da spirate kato vi spira KAT

77

danak

преди 12 години

Защо не започнат хайка за обезщетения от гражданска отговорност?Там се чака с месеци,но да се събират пари за гражданска е лесно,но да ти платят щета е УЖАСНО трудно,все едно ядрени ракети продават....

76

стършел

преди 12 години

Когато МВР почне работа по КАТ тогава се издава безсилие за работа по истинската им работа. Това са акции за угода на застрахователите. Никой не си задава въпроса, че при минималната пенсия е непосилно да се плащат всички такси за един автомобил. А уж правото за придвижване е гарантирано. Как тогава на село като няма вече коне и на Жигулито не може да се плати рекета един възрастен човек ще се придвижи? А безработния? и т.н.

75

Анонимен

преди 12 години

И за кво са тия хайки? Нали вече има електронна полица и могат да те глобят само като ти проверят в регистъра дали имаш или не валидна застраховка.Дори и да не караш колата.Нещо не им схващам логиката.

74

Анонимен

преди 12 години

Абе , нали имаше предложението хората с малко нарушения да плащат по- малко от останалите с много такива.Какво стана с него?И него ли Гоце му наложи вето, че не могат да влизат приходи в хазната и да папат ***.

73

Дражко

преди 12 години

Няма никаква връзка между Гражданска отговорност и Правилника за движение по пътищата!Първото се обслужва от застрахователите-второто е задължение за следене от полицията.Презумпцията е,че полицията "обслужва"застрахователите!Гнусна работа!

72

XXXL до 72

преди 12 години

Скромният произход и образование не са мерило за интелигентност, култура и начин на поведение, нито за степента на личното възприятие за отговорност. Напротив, те предизвикват в индивида повече положителни качества отколкото в един самонадеян, високообразован, но с отнесена от силният вятър диплома на централна гара София при прибирането му след дипломиране от Сорбоната.След което си останал ***. По-*** отпреди следването си! Законите пък са за спазване. А проверките, по-добре ненадейни!

71

do 75

преди 12 години

Еш па ти!Веднага го слагам в другия крачол!

70

Бивша овца

преди 12 години

Скъпи български овце от територията/колония на EU - наречена България,Ще ви стрижат... и ще ви мачкат до пълното ви физическо унищожение!Вие сте РОБИ!!! Вие сте туземните жители на една територия - това е статута на България!Ще ви припомня от къде и на къде ви води местната администрация - наричана правитество и парламент...Демокрацията е крайно необходима за социализма. В. И. ЛенинСоциализмът води към комунизъм. Карл МарксНеобходимостта е претекст за всяко посегателство върху свободата на човека. Това е аргумента на тираните и кредото на робите. Уилиам Пит, 1783 г.Всичко казано от държавата е лъжа. НицшеВсяко правителство се ръководи от лъжци и не трябва да им се вярва за нищо. И. Ф. СтоунОбикновеният човек не желае да бъде свободен. Той иска само да бъде в безопасност. Х. Л. МенкенТози, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях. Бен ФранклинСъщността на психологическата принуда е такава, че тези, които са под натиск остават с впечатлението, че действат по своя собствена инициатива. Обектът на мозъчна манипулация не подозира, че е жертва. За него стените на затвора са невидими и той вярва, че е свободен. Това, че не е свободен е ясно само за другите. Робството му е пълно и абсолютно. Олдъс Хъксли Отново в смелия нов свят, 1958 г.Никой не е така безнадеждно поробен от този, който погрешно вярва, че е свободен. Гьоте

69

Марто

преди 12 години

Аз съм съгласен с проверките.Щом Аз съм безработен и моите родители могат да платят гражданска отговорност на семейната кола , какво да говорим. Всеки отговаря за себе си , като не можете с автобуса.Колата е лукс, знам , че е трудно но няма как това си е закон.

68

ан

преди 12 години

ДРУГАРИТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ОГЛАДНЯХА И ДРУГАРИТЕ ИМ МИЛИЦИОНЕРИ ЗАПОЧВАТ ХАЙКИТЕ ЗА ДА ИМ НАПЪЛНЯТ ГУШКИТЕ. ТОВАЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА. ЗАЩО ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО НЯМАШЕ ВИНЕТКИ ЗАСТРАХОВКИ И ТЕМПОДОБНИ МУТРЕНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ? ЗАЩОТО НЯМАШЕ МУТРИ. ПРИ ТАТО ***.АСИ НЕМОЖЕШЕ ДА ВИРЕЯТ.ТАКИВА ГИ ВКАРВАШЕ НА ОСТРОВА В БЕЛЕНЕ И ГИ ДАВАШЕ НА ПРАСЕТАТА. А СЕГА ГИ ХРАНИМЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ. ДА ВИЕ ЧЕСТИТА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА ПО МУТРО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАТЕНТ.

67

до 67

преди 12 години

Личи си, че си със скромен произход и образование.