33

Мен

преди 12 години

Менте излязло, какво толкова. Нормално е, като се има впредвид откъде са го купили.

32

РРР

преди 12 години

Исках да кажа, че и дървото да е 3 метра високо пак се различават много трудно мандарини от портокали и лимони. В Малта са повечето хибриди и са смесени например лимон с портокал или грейпфрут с лимон и т.н. Само голям разбирач агроном може да ги различи по листата кое какво е. За мен са почти еднакви всички.Вишна и череша се различават по-добре от колкото цитрусовите хибриди. Така че, това че си е взела лимон а се оказало мандарина не е кой-знае каква новина. А банани на балкон в СФ да береш а?

31

РРР

преди 12 години

Щом расте в София бамбук и лимони и райски ябълки и банани значи може всичко почти... В Малта си бера лимоните от дърветата, ама понякога попадам на грейпфрути и портокали. До #25(кучемраз)!За 1 година го постваш това за 10-и път гледам за "чаламбата". Разбрахме, че ти харесва да те плющят отзад ***, ама не ни занимавай с твоите извратени разбирания за *** секс плс!Плюс това ти даже не си и гей, ами си най-обикновен ***.Едното е сстояние на духа а другото на ***.При теб е второто

30

fck

преди 12 години

страхотно мандаринкииииииии :)))). *** якото отиваш и си береш а не да купуваш някви овяхнали от магазините и супермаркетите!

29

до 20 и 27

преди 12 години

Мандарината е в саксия, бре таралянковци!

28

Томас

преди 12 години

Кой им е крив, че не могат да облагородяват?

27

Томас

преди 12 години

Българските климат и почва са уникални, но за жалост малцина го осъзнават

26

do 23

преди 12 години

ti hodi li tam?hubavo li ti be6e?

25

А4о

преди 12 години

Като купуваш фиданки е на тото малко работата,особенно от прикупвачи.

24

кучемраз

преди 12 години

ЧАЛАМБАСтотици нашенци посетили с повод и без повод Истанбул, след това седмици наред говорят за един фантастичен ориенталски мурафет. Нашенците са направо възхитени от чудото, което са преживели край Босфора. Става дума, разбира се, за легендарната турска чалъмбъ.Бизнесмените ни повтарят като хипнотизирани: чалъмбъ, та чалъмбъ! До такава степен ме видиотиха, че реших и аз да отскоча до Истанбул за една чалъмбъ.Когато пристигнах, реших веднага да се подложа на чалъмбъ. За целта отидох в най- големия гей- бар, наричан в Турция манафоглу. Поразпитах обратните за чалъмбъта и те много скоро ме насочиха към един хамам, където особено ловки теляци правели и чалъмбъ. Още на другия ден бях в хамама. Свалиха ми гащите, проснаха ме по корем, че като ме почнаха Леле, мале! Извъртяха ми страшна чалъмбъ!Обърнаха ми ануса навън и с специална дървена лопатка изчистват дебелото черво и го връщат обратно в ануса...след това телякът се качва на масата и с еректирал *** обилно намазан с вазелин,и така анусът ми също беше намазан, започна да ме *** леко прониквайки в аналното ми отверстие напред-назад крещейки ЧАЛАМБААААААА! А помощниците му ми държат здраво ръцете докато ме плющи главния ***....и удоволствието варира от половин час до целия ден и е възможно чрез договаряне цялата му свита да ви се изреди...и накрая се чувстваш духовно извисен...Какво да ви кажа?... А бе, чалъмбъта си е чалъмбъ! Най- добре е сами да опитате, защото пред това изживяване думите бледнеят.Трябва да отбележа обаче, че след чалъмбъта се почувствах като новороден. Направо ми изникнаха крила. Качеството на моя труд рязко се повиши. Не след дълго подобрих съществено *** уменияВ заключение само това: тичайте към Цариград! Не се лишавайте от това върховно удоволствие, наречено чалъмбъ!

23

кучемраз

преди 12 години

Но може и да мине.....ако искаш подробности,ела в Истанбул при местния хамам да те продуха главня ***

22

кучемраз

преди 12 години

До 3Това не е крем за *** секс а за вулви,като почнат да мастурбират жените,крема се маже за да не се разранява лигавицата

21

gamen

преди 12 години

Било е лимон докато портокала на съседа не го е изръчкал - от тогава ражда мандарини....до ined -браво бе брато!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Не знаех, че мандарината може да вирее при сняг в България. Каква красота!

19

do 3

преди 12 години

Ти па като си купуваше крема не разбра ли какво си купуваш,или след като го ползва като *** гел,реши че е точно това?

18

Гмо

преди 12 години

Нищо, другата година реколтата може да е Нар :-)

17

Рони

преди 12 години

Якооо!

16

Анонимен

преди 12 години

в момента едно плододаващо цитросово дръвче струва от 20 до 50 лв зависимост от вида и големината...с 2 думи всяко второ семейство има в тях включително и аз като имам портокал, мандарина, лимон и грейфрут... та идеята ми е че 3-те толкова мн си приличат като малки растения, че в магазина са им дали вместо лимон мандарина и кво от това..голяма новина няма що!

15

ТИКВАТА

преди 12 години

Край с картофите.Ще садим мандарини вече.

14

Анонимен

преди 12 години

даже и лимоните са им менте на тия неандерталци