10

Анонимен

преди 12 години

Защо толкова се вълнувате? Гърците винаги са правили един и същ номер-вземат огромни заеми, не ги плащат, после вдигат стачки, правят преврати, сменят правителство и опрощават лихвите по дълга, а новото правителство взима нови заеми и знаят, че банките ще отновж ще опростят лихвите им, след няколко години, защото се страхуват, че в противен случай ще загубят ховече пари. Сега, при тежката икономическа криза, очевидно на банките им омръзна, а гърците не искат да разберат, че играта се промени.

9

Лапача

преди 12 години

Заплати, пенсии и помощи да се орежат на 70% веднага и немедлено!!! Съкращения в армията, полицията и изобщо на държавните служители с 70% веднага и немедлено! Приватизация на държавните фирми и предприятия незабавно и немедлено , дори и за 1 евро! Продажба на острови и земя незабавно и немедлено! Вдигане на данъци, такси и ДДС на 35% незбавно и немедлено! И тогава може да им се отпуснат някакви пари , иначе това е пробита каца и маляките ще си лапкат безвреме!

8

Анонимен

преди 12 години

ГЪРЦИЯ ДА СИ НАПЕЧАТА ГРЪЦКИ ХАРТИШКИ (ДРАХМИ) И ДА РАЗДАВА НА ВСЕКИ ГРЪК СПОРЕД НУЖДИТЕ МУ.

7

Анонимен

преди 12 години

Да идват тук, да си купуват лекарства, докато не са ги извадили от еврозоната.

6

Гошо Тъпото

преди 12 години

Сега е...момента да затворят стачниците пътищата за България,защото ми омръзна откиселите гръцки портокали и...солени маслини.

5

до 3

преди 12 години

Да не би ние като работим по 10-12 -14 часа за жълти стотинки да сме цъфнали и вързали ?

4

Анонимен

преди 12 години

:):):)Kakви сте ми мишки...

3

анонимен

преди 12 години

гнусни мързеливи византийци.да работят а не да чакат наготово а разликата между гръцките управляващи и нашите е че техните не ги продават за разлика от нашите гербаджийски *** дето ни продадоха на европейците и американците та сега сме по-зле и от африка.

2

ЕВРОПА

преди 12 години

Може да идват в България, да се лекуват и да си купуват лекарства. Ние не затваряме граници.

1

Анонимен

преди 12 години

i pak vsi4ko za pari.