47

Def

преди 12 години

Абе *** джурналя, стига се цитирали *** и Пульо. Само депресирате хората. На 100 % съм сигурен , че ако 6 месеца не гъкнете по темата икономиката в Бг ще се оправи, за Западна Европа няма какво да ревем, там хората са си добре. По цял ден във всички медии "КРизата това, Кризата онова". Аман вече.

46

Анонимен

преди 12 години

с бате боко.българия нема бъдеще никакво.това е САМАТА ИЗТИНА КОЙТО ИЗКА ДА Ш Я ПРИЕМЕ.

45

до 42 Винету

преди 12 години

Абе *** недоклатено, то света се клати от световна криза, а ти с ББ се занимаваш. Ами ако беха крадливите комунисти, щеше ли да бъде по-ддобребе ? Да те е *** у изклесяка смотан. А къде отидоха безработните гърци, румънци и испанци знаеш ли. Вчера гледа ли по канал едно какво става в Унгария? *** и простака ***.

44

Вагнер

преди 12 години

И в.Билд е част от пропагандната чифутска машина.Ако сте забелязали вече от около месец и повече.. ни се съобщава,къде на шега,къде на сериозно,че 2012 г. ще е по лоша от 2011г.То не бяха американски експерти,европейски специалисти,финансови министри,банкови директори и съветници и какви ли още не!!!(Все *** и *** ***)Само и само да свикнем,че това ще е така и няма начин, да бъде по-добре.Дано "движението" окупирай Уолстрийт,не стихва!!!Хората трябва да си върнем света.Той е наш

43

Анонимен

преди 12 години

НЕЕЕ Дянков казва, че сме добре!!!!!

42

Винету

преди 12 години

С фена на Винету дто си го избрахте за премиер България за 2 години загуби 360 000 работни места, а поне 200 000 емигрираха. Още 2 години и ще трябва да се учите да ядете камъни и пасете трева. По-големи *** от българите в Европа няма! Само Северна Корея може да се сравнява по тъпизъм ама там поне ги карат насила.

41

мангустан

преди 12 години

" а премиерът ни е чел една книга през живота си - ВИНЕТУ. "по-добре винету от маркс и ленин! що не питаш другарите дали и тях са чели?

40

маняк

преди 12 години

до ГОШО ТЪПИЯ>>>> И аз бях там.Не си ме забелязал. В посока 11 нула нула.Бях с червена шапчица и бели панталонки.На рамо с Шмайзер в ръка Парабелум .Времето минава ..гледай към 11:32:128

39

Гошо Тъпото

преди 12 години

2012-та,няма да е по...тежка от предходната.Проверих това със сигурност,защото с...машина навремето се озовах в края на 2013-та и всички анализатори...плачеха и ревяха за последните отминали...хубави години.

38

БУБСАНА

преди 12 години

НЕ Е ЛОШО,ЧЕ Е ЛОШО А ,ЧЕ ВСЕ ПО ЛОШО СТАВА.УПРАВНИЦИТЕ НА БЕСИЛКАТА ТЕХНА МАИЧИЦА ХАИДУШКА АЗ ЛИЧНО ДА А.А

37

Анонимен

преди 12 години

Според това изказване пазаруването за Коледа не е отвързало достатъчно кесиите на хората.Това значи,че парите са в банките.Докато не се изтеглят и похарчат ,няма да тръгне световната икономика.Следващия ход е война.Тя ще предизвика теглене и харчене...

36

Янко Русев

преди 12 години

Нека да е тежко. Лошо няма. По-добре як и ***, отколкото само ***.

35

Гъбълин Боевски

преди 12 години

Тежка, тежка, колко да е по-тежка? Аз 9 кила не хванах, че са ми по-тежки куфарите, вие с тежести ме плашите.

34

Наим Сюлейманоглу

преди 12 години

Охоооооо, обичам да ми е тежко. Колкото по-тежко, толкова по се доближавам до нов световен рекорд

33

До 29

преди 12 години

Брат, не виждам нищо лошо в това, че хората, които не можаха да си напазаруват в кеш разни неща взеха заеми..Лошо е не това, че взеха заеми лошото е договорите, които бяха принудени да сключат, лихвените проценти и престъпниците наречени - банкери.

32

Анонимен

преди 12 години

И ние сме добре подготвени. Имаме семена за картофи. Ще сеем картофи ако закъсаме и ще ядем филии с мас. Немците и там другите като не са свикнали на селски живот да му мислят.

31

маняк

преди 12 години

до >de Факт о||||||| Според теб кой е печеливш тук. Този който Дава или Този който Взвма

30

маняк

преди 12 години

до номер 19????? да не би да е MECHATRONICS

29

Факт

преди 12 години

Криза е,но:БЪЛГАРИНА ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЗИМА НА ЛИЗИНГ СКЪПИ СМАРТФОНИ<ПЛАЗМИ<Мерцедеси и БМВ за по 20 000 лв НИЩО ЧЕ СА на по 12г и 200 000км ама нали е баровец,НИЩО ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА И КУПИ НОВИ ГУМИ И КАРА НА ГАЗ. И ПОСЛЕ РЕВЕ ЧЕ НЯМА ПАРИ И ДЪРЖАВАТА ДА МУ ПОКРИВА ЗАЕМИТЕ. СВЕТОВНАТА КРИЗА ДОЙДЕ ТОЧНО ОТ ПРЕКОМЕРНИТЕ ВЗЕТИ КРЕДИТИ ЗА КАКВО ЛИ НЕ.Е ТОЗИ БАЛОН СЕ СПУКА МИНАЛАТА ГОДИНА И НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ СКОРО А ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА!!!

28

Анонимен

преди 12 години

до 19 интересуваме интернет доставчика на божието присъствие или да го търся