19

hell

преди 12 години

a moje bi na boevski mqstoto mu e v zatvora!!

18

koko

преди 12 години

Kaka Dilma da ne se oslushva ami da puska Boevski ot zatvora.

17

галактика

преди 12 години

Скоро в една статия информираха, че Алла Пугачова се омъжва за много по-млад от нея. Макар че не одобрявам чак такава разлика, благослових ги - вероятно се обичат. В тази статия се описва подобен случай с херцогинята на Алба - и тази разлика не е приемлива, както и обратните варианти - много голяма разлика между мъже и млади момичета /които биха им били дъщери/... Спирам се на Дилма - статията я е ощетила - Дилма дълго време бе спрягана в световните медии с положителни новини, за разлика от тук

16

До 13

преди 12 години

И ти ни излагаш,пишейки само с главни букви!Да не сте рода с ТИКВАТА?

15

Анонимен

преди 12 години

Браво, Дилма Русеф!

14

Анонимен

преди 12 години

Забравиха да включат Янева и Денито в списъка

13

МАРК ДО 11

преди 12 години

И С КАКВО НИ ИЗЛАГА ПРЕД СВЕТА НАШИЯТ ПРЕМИЕР , МОЛЯ?

12

Кутев до 12

преди 12 години

Направо си невероятен./........../! В скобите можге да се сложи всякакво определение! Не искам да съм негативно агредсивен точно днес!Дори и под този абсолютно неутрален материал, намери начен да плюеш!Ти си /............................./.!!!Сещаш се нали!

11

спонсор на МВР

преди 12 години

Дамата, която беляза последните 12 месеца се казва Бойка Борисова, членка на БКП!

10

Анонимен

преди 12 години

НАЙ ИЗВЕСТНИЯ БЪЛГАРИН БРАВО !!!!ЕДИН ЧОВЕК ДА НИ ПРОСЛАВИ ПО СВЕТА,А НЕ ДА НИ ИЗЛАГА КАТО ПРИМИЕРА

9

Анонимен

преди 12 години

През лятото имахме клиенти от Бразилия, оставят много бакшиши наистина, правителството трябва да махне визите, или пък да сме добри отношения с тях.

8

uzunski

преди 12 години

Благодаря на нашата сънародничка Дилма Русеф че спаси Бълггария от тази трафиканска напаст , защото това се оказа непосилна задача за нашите самохвалковци !Колко човешки живота и детска невиноност си отиват посвета от наркотици ? Благополучие за нашите сънародници в Бъгария и по света през 2012

7

8-ия ден

преди 12 години

И ние измихме лице пред света, макар само ний да си го знаем - Дилма Русеф , жената с българско коренче....

6

Анонимен

преди 12 години

Това ме накара да се усмихна :)

5

Анонимен

преди 12 години

Със своята екстравагантност определението лице на октомври заслужи една от най-богатите испанки. 85-годишната херцогиня на Алба се омъжи за 24 години по-младия от нея Алфонсо Карабантес. Сватбата беше в замък в Севиля, а булката танцува фламенко. По отношение на притесненията на наследниците й още преди сключването на брака херцогинята приписа състоянието си от 4 млрд. евро на 6-те си деца. Самият Карабантес лично подписа уверение, че няма претенции към богатството на съпругата си.

4

Shark

преди 12 години

до 4. Принципно си прав. Лошото е, че качестените българи се реализират и утвръждават в чужбина и славата и постиженията им са притежание на други страни. А още по-лошото е, че никой не прави нищо тази тенденция да спре. Напротив, прави се всичко възможно да бъдат изгонени умните и кадърните, защото са неудобни.

3

Анонимен

преди 12 години

Радвам се ,че въпреки неголямата територия и население в България се раждат много интелигентни,талантливи и успешни хора.Имаме толкова качествени хора ,които са се прочули или утвърдили в някоя сфера по света, а пък децата ни тук мачкат на шах,математика,спорт.Заложено ни е да се трудим и затова успяваме,не сме разглезена нация!

2

pl

преди 12 години

Искам същата статия и за мъжете! В противен случай това е дискриминация и агресивен феминизъм!

1

До №1

преди 12 години

Не виждам логика в иронията ти. Дилма е била борец за демокрация навремето. Бразилия в момента е капиталистическа държава и за това икономиката и расте с такива темпове, освен, че са страшно много *** без демографски проблеми....Бравос Дилма, гордеем се с теб!