50

ми

преди 12 години

Попитали електронната звезда към кои дела на човека да прикренят това божие начинание .а маймунското а им отговорило-от ВАС пожарникари професионалисти не стават-ще разплачете и електронната система със страха от истината за нея.Баронесо фоп Гендович-отваряйте като ви звъня изглижда съвсам сте оглушала а слуховите апалатчета са само за избрани от звездите на небосклона.Мерси!

49

сега да подпалят

преди 12 години

на майка му прашките и на сестра му ,ако има такава , а него да го надупят и да му вкарат един дебел х.... в г.... !

48

До 18

преди 12 години

Наистина,имало и други *** освен 15 годишният!Това си ти!

47

Candy

преди 12 години

Не само, че трябва да му спукат гълабарника от бой, но и въпросните родители трябва да възстановят нанесените щети на човека. Вие представяте ли си такова нещо да ви се случи точно преди нова година. Всичко до стотинка трябва да бъде изплатено. А после малкото *** да го накарат да бачка по 12 часа на ден без почивка, докато не върне парите на родителите си. Да види как се изкарват парите, а и така няма да има време да мисли и да върши глупости.

46

Анонимен

преди 12 години

Ей ти, от бившата НАРОДНА МИЛИЦИЯ си психично болен човек ! Ти просто не си за този сайт ! Дано да се намери някой да ти го каже някъде до теб, че да се махнеш ! Дано той да не е болен като теб !

45

ЗАБРАНИТЕ ...

преди 12 години

..НЕ СА РЕШЕНИЕ ..44...!При комунизма -всичко беше забранено....затова сме на тоя хал...!САМО СВОБОДАТА "ВЪЗПИТАВА".....ЗАЩОТО ,КАТО СИ ГРЪМНЕШ *** ---ЩЕ ТИ Е ЗА УРОК И ...ЩЕ РАЗКАЗВАШ НА ДРУГИТЕ, ДА НЕ ГО ПРАВЯТ!ИНАЧЕ...."ЗАБРАНЕНОТО" ,*** ВСЕКИ ДА ОПИТА....!

44

простотия!!!

преди 12 години

А ЗАЩО ВЪОБЩЕ се продават и разрешават тези ПИРАТКИ?????Толкова просташко е, колкото и ПУШКАНЕТО, което виждаме от ИРАНЦИ, ИРАКЧАНИ, ЛИБИЙЦИ, ПАЛЕСТИНЦИ, АФГАНИСТАНЦИ по улиците от РАДОСТ!???? И в "навалицата" убиват някого...Освен" простотия до шия", е и И ОПАСНО!ЗАЩО и КОЙ разрешава тази БЕЗМОЗЪЧНА радост??????

43

Анонимен

преди 12 години

Сега ако родителите му са хора на място ще му спукат гълабарника от бой

42

Анонимен

преди 12 години

Ама еии ВууНоооо Много си зла *** как така без Окооо *** булка как така ще кажеш на младежа даже не си го и помисляй ! Обгоряла кожа или наранен пруст по може ама ти чак Око утре ще кажеш я някой крак рака ! Тва че младежа няма контрол от родителите е друг въпрос не съди младия пехливанин :)))))))))))

41

от кака Вуна

преди 12 години

оф, поне един пръст да му беше изгорял или да беше останал без едно око за да може това да бъде за урок и за други лапетии; при нас в Плевен около 40-50 човека всеки божи ден от октомври месец продават на кооперативния пазар пиртки и други подобни изродски неща! Е, от къде се вземат тези неща, та нали има и митници, държавни граници? ЯЬвно някои доста добре печели на гърба на непросветените хора? Има изобилно предлагане на цигари всякакви марки и на различни цени ...! Пълен ужас в държавата!

40

Картоф

преди 12 години

Дано поне тези 4 тона картофи да са се изпекли вкусно, за да не ги хвърлят ... :)

39

див селянин

преди 12 години

Ако на мен ми се случи подобно нещо и пипна ***,с най-голямо удоволствие ще му вържа ръчичките за първото дърво после ще му бодна една по-големичка пиратка в евентуално девственото му ду.пенце ,ще седна до него и ще запаля фитила.Буммммм... и кефа ще е пълен!

38

Анонимен

преди 12 години

POMASHKA MU RABOTA

37

Анонимен

преди 12 години

Труп с откъсната глава открит край Пазарджик коментари,в блиц бг...

36

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая една хубава новина по празниците ! Ето това е един истински Патриот !

35

Анонимен

преди 12 години

Мда... има и тиквеници,дето палят чуждото защото са ГОЛЕЕЕЕМИ МЪЖЕ ;)

34

до 29

преди 12 години

Не всички са консерви като теб.

33

До НМ

преди 12 години

Народната Милиция за пореден път доказва, че е почти толкова *** и необразована колкото бай Тошо. Когато някой пише с прякор "Анонимен" значи че просто не си е въвел името горе, не е един и същ човек. Айде весело изкарване, долен комуноид такъв, новата година в ГУЛАГ за такива като теб .

32

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХА, ***,Народна Милиция и както искаш се пиши ясно е че си един и същи човек.Тук май само ти така яростно защитаваш това "дете" .Да не си ти пакостника,бе умнико ;Д

31

ДО 18-НМ

преди 12 години

Прав си,човеко.Злоба,голяма злоба има в хората.