49

Анонимен

преди 12 години

Спокойно,от Магаданския институт ще измислят нещо!

48

Кабули

преди 12 години

"Оймякон" на местния език означава "топла вода", което си е баш така, защото селището се е създало около все още съществуващ топъл извор. Въпреки галактическите студове животът и ежедневието на местните хора по нищо не се различава от живота на "топлия" европеец.

47

dimbul

преди 12 години

Българчета, ни е сме не могаме да се оценим колко косметни сме хора. Как може да живее там. За това руснаците са без водка и спирт не могат и краченце да направят.

46

Анонимен

преди 12 години

Оймякон е най-студеното постоянно населено място на планетата. През зимата там не носят очила на открито, понеже замръзват на лицето. Най-ниската измерена температура там е -72С. Много нормални за нас неща, там не бива да се правят на открито - примерно простиране на дрехи на открито - замръзват в порядъка на 1-2 минути още в коша. Автомобилите които ползват са изключително УАЗ-ки - северно изпълнение с вградена печка. Изобщо е*ало си е майката там :) Радвайте се на нашия добър климат:)

45

ЗИМ

преди 12 години

Мразовитото време в тези части на Русия ще продължи и в първите дни на новата година. -Новата година е след два или три месеца.Не изпадайте в безсмислена еуфория.

44

Анонимен

преди 12 години

Там е суха студ,търпи се!Но при нашият климат,при тази влажност тук ако стане -50 всичко ще се пръсне,ще изпукаме направо!

43

До 44

преди 12 години

Не разбирам как връзваш думичките "гърци" и "руснаци" с "работят"....

42

Анонимен

преди 12 години

Има едни гърци прогонени от турците - понтийски гърци.Та те са ми разказвали как в Русия при минус 10 градуса те спират да работят, защото им е студено, а руснаците чак при минус 30 градуса се замислят дали да спрат да работят.

41

ббб

преди 12 години

Хехех глупости генетично,Студа е сух имаш дрехи нямаш ядове.А руснаците като ходят на Кипър си умират от кеф а там е доста топло от рода 42-49 на сянка 90-100% влага.Стоят си по цял месец

40

Анонимен

преди 12 години

Тези хора са родени там и генетично са устроени да живеят на по-студено. Сигурно ще се поболеят, ако отидат на по-топло. Обаче са си готини. Гледах ги в някакво документално филмче ,хич не им пука.

39

БАЧКАТОР

преди 12 години

Да им изпратим в командировка ГЕРБ да управлява Русия! Искам да видя как навън при -50 градуса Боко ще съобщи на хората че за новогодишен подарък ги чака извънредно увеличение на цените на тока и гражданската отговорност за ладите ! Няма да мине само с освиркване !

38

Анонимен

преди 12 години

а някой ги плюят защо пият, я вие стойте на - 50 градуса, не ще жулите, ами ще ревете

37

бай Петко

преди 12 години

Това се дължи на глобалното затопляне - колкото по горещо става, значи ще пукнем от студ...

36

Азъ

преди 12 години

И всички руснаци са си закопчали палтата-така де, маалце е студено.

35

Петьо-Евреи

преди 12 години

ха ха ха ха ха :)))))))

34

Анонимен

преди 12 години

А ние мрънкаме тука при минус 4.....

33

Янко

преди 12 години

до 33номер 35 ти е отговорил вместо мен :)))

32

до 33

преди 12 години

Абе ти май не разбра, че руснаците го изпиват тва докато работят :)))))))))) чети внимателно :))))) Представи си кво правят вечер като заседнат :)))))

31

Ксеркс

преди 12 години

Русия - този рай на земята, хахаха.

30

до Янко

преди 12 години

Само за пример ще ти разкажа една българска случка-истинска-.Събират се 6 мацки на рожден ден,и се започва едно поркане лудо,на другия ден се установява,че опукали 13 бутилки ракия.Така че няма нищо чудно в това,което разказваш,такива чудеса стават и тук.