15

АНОНИМЕН

преди 12 години

С размерите на Калифорния????...е това са много големи глупости които ги пишат тук

14

До 8

преди 12 години

Новината има връзка не само в Бг, но и с целия свят. Радиацията не може да се ограничи в пределите на една страна.

13

АНОНИМЕН

преди 12 години

С писмо до японския посланик помолих в собствената ми къщата на село да изпратят временно да живее японско семейство пострадали от земетресението на Фукушима . В отговор получех следното: Посланика ми благодари за изказаното от мен съчувствие, но японския народ той пише, че предпочита да остане до близките си и да помогне за бързото възстановяване на пострадалия район. Браво на тези японци !!!

12

Анонимен

преди 12 години

нали само чернобил замърсяваше бе защо никой не пише за тази централа защото не им оттърва източно европейците да са повече от тези на запад

11

Запозната

преди 12 години

За който се интересува: Фукушима продължава да бълва радиация и достига нивото на Чернобил. Руски сайтове пишат често за ситуацията там, а така също на сайта japantoday , колкото и японското правителство да крие истината за нивото нарадиоактивно замърсяване, все пак излизат данни: непрекъснато съобщават за храни сповишено съдържание на цезий и стронций - мляко, месо, риба, зеленчуци, водата и др.,даже последно откриха радиоактивно сухо мляко за бебета, ориз, зелен чай и др.

10

Бай Мангау

преди 12 години

Бакър има ли, бакър?

9

Анонимен

преди 12 години

БАШ ***:Ние радиацията си я имаме от 86-та насам .. :))

8

Анонимен

преди 12 години

Пак новина, която по никакъв начин няма нищо общо с България... и разни хейтъри пак на месват България ... толкова ли сте ограничени и *** ?! Като не можете да пишете по темата, по-добре изобщо не пишете.Визирам коментар 2 ...А по темата:Мисля, че Американците ще измислят нещо ... ракети едно друго .. поне ще го разсеят това до някъде...

7

Гошо Тъпото

преди 12 години

Джапанците,защото са...хитри,спряха да говорят за радиацията от Фокушима.Какво стана с тази централа и успяха ли да спрат изтичането на радиоактивност в района,не се коментира.Като знаем...опита от Чернобил,какво ли е реалното положение в...японската централа и около нея.

6

Анонимен

преди 12 години

Те,отломките са малка работа,ама водата,същата вода е била там с която охлаждаха реакторите,тя е свръх радиоактивна,тая риба която консумираме най вече скумриата която винаги е внос от кой морета и океани е.

5

Анонимен

преди 12 години

Те достигнаха Канада бе, какви Хаваи....

4

do 3

преди 12 години

ne se znae moito momche - ne se znae kolko potopeni ne6ta ima v moreto ni.

3

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Хайде всички туристи в България до година, по нашето море всичко има но, поне радиация няма :)

2

BG пенсионер

преди 12 години

Азък, а аз мислех да ида на почивка на Хаваите с повишената си пенсия от Дянков от 1 юли...

1

Анонимен

преди 12 години

А радиация, радиация?Никой нищо не казва за радиацията.