148

levski

преди 12 години

taka da e da gi prbiat vsi4kite men shto ne doidat kato vzema rushvet taka e shte go biat da biaxa go ubili toz borsuk

147

krum

преди 12 години

ave zaslujava da go

146

Форинър

преди 12 години

В страната на чалгата, евтините к**ви, бандитизма и българската простащина какво друго да очакваш

145

Анонимен

преди 12 години

Пребили са го толкова жестоко!!! че вече са го изписали

144

Анонимен

преди 12 години

МАЛКО са го били

143

те всички са за бой

преди 12 години

Да би мирно стояло, не бе чудо видяло. И всяка круща си има опашка, така че не му е чиста работата на тоя Порожанов. А и цялото правителство е такова и имат много кирливи ризи, барабар с Бойко. Всички знаят кой е Бойко, от къде започна и сега вижте го КОЙ СЪМ АЗ мислисе едва ли не за Бог. Човек избран от простолюдието, как може да се държи, затова ще ни праща да пасем овцете и да се търкаляме в *** и какво ли не, може би е следващия Кадафи, пази Боже сляпо да погледа. Тешко ни.

142

Анонимен

преди 12 години

...и понеже знае за какво са го били и кой го е бил, ако не последват санкции изводът е очеваден - ДАЛАВЕРА ДАЛАВЕРАААА.

141

Анонимен

преди 12 години

Дали случайно е пребит? И може би не знае защо?

140

Анонимен

преди 12 години

Преразпределение на териториите. Мафиотски работи.И преди и сега все същата работа.

139

Анонимен

преди 12 години

Трудно е да се спре народната любов и все по трудно ще става

138

123

преди 12 години

В БГ действителността боят за сплашване или слагана на малка бомба е знак, че някой в случая този момък е взел парите, обещал и нищо не свършил. Че е взел парите взел. Сега въпросът е дали ги е отчел в ксата на ГЕРБ полагащо на тях или просто е гледал да зароби бели парици за черни дни. От където и да го погледнеш все е корупция !!!

137

pickled cabbage

преди 12 години

Въпросните рецидивисти са си мутри,от тези дето бият.Винаги се оставят следи,зависи какъв е периметърът,дано ги хванат...

136

Калинка малинка

преди 12 години

Не е дал на когото трябва от евро - субсидиите и са го посъветвали.

135

до 122 ррр

преди 12 години

"Или е много честен..." - не е, познавам го лично. Но е хитър - като мазния миро. Май нещо е объркал сметките...

134

Анонимен

преди 12 години

Голям праз - едно пребито ченге, което работи срещу интересите на народа!

133

Бай 100-ян

преди 12 години

"Ние сме за едновременно разпускане на Варшавския договор и НАТО... Дотогава България ще изпълнява с чувство за отговорност съюзническите си задължения, но и ще работи за по-скорощното премахване на двете конфронтиращи се групировки..." (Предизборна платформа на СДС "45 години стигат - Времето е наше", стр. 13)"Съюзът на демократичните сили ще отхвърли категорично доктрината за ограничения суверенитет... тъй като на практика това е политика, обслужваща чужди интереси и укрепваща международните позиции на номенклатурата. Накърняването на националния суверенитет на страната не може да се оправдава с каквито и да било идеологически или политически съображения." (Пак там, стр.9)"Ние предлагаме модерна пазарна икономика, а не капитализъм от миналия век. Стремим се към цивилизовано пазарно стопанство, което има изпитани в практиката на развитите страни надеждни механизми за предотвратяване проявите на ненаситна експлоатация и грабеж...Вместо администриране ще се отива към държавно регулиране...НИЕ НЕ ПРЕНЕБРЕГВАМЕ СЪЗДАДЕНИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 45 ГОДИНИ МАТЕРИАЛИН ФОНД В НАРОДНОТО СТОПАНСТВО. ТОЙ Е ИЗГРАДЕН С УСИЛНИЯ ТРУД И ПОТТА НА НАРОДА. И НИЕ ИСКАМЕ ДА ГО ЗАПАЗИМ И УМНОЖИМ, КАТО СЪЗДАВАМЕ ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ." (Пак там....)

132

До 149

преди 12 години

Хехе, ама няма да стане- хитрата Гуцка Фидосова се покри по Коледа......Търсете я след свинските праници; сега си трае в ***...

131

Ван Ромпй

преди 12 години

Добре дошли в Шенген!

130

хайде де

преди 12 години

Тоя с тази *** мутра,как ли се е намърдал на топличко местенце?Сега е ред на дебелата Фидоска и дебелата крава,която е на мястото на Плевнелиев. Ще има да ги лупат по дебелите гъ..ща.Великият кормчия отдавна му е време да го кютекат.

129

до 148

преди 12 години

Той ако му е чиста работата - щеше да иде при Цуцо и да каже "абе предлагат ми подкуп, но аз няма да приема" и да направят едно "активно мероприятие" и да окошарят даващия подкупа! Щяха много да си вдигнат акциите. Цуцо щеше да му осигури охрана на човека. А мутрите не бият за добър ден, особенно висши чиновнци. Явно е цицал от две бозки и логично в крайна сметка е изял шамарите.