21

Бабет

преди 12 години

Аз се опитвам да взема детенце от дом за деца, болничко едно, обаче, то процедури, то чудеса. Не знам дали ще издържа до края. А толкова хора чакат за осиновяване. Много ни е тромава социалната система. Много са чиновниците там. Трябва спешно да се направи нещо, защото аз знам поне 30 деца, които мизерстват при родителите си и никой не се интересува от тях - къде са тук социалните. Знам, как се краде в домовете за деца и тук социалните се правят че ни са чули, нито видели.

20

pena

преди 12 години

''При отсъствието на баща''- изкарахте всички *** деви.

19

ввв

преди 12 години

Божее,колко са нагли тия в Закрила на детето!Аз съм номер 4560 в регистъра за осиновяване на област Пловдив и чакам от м.7.2010г да ме потърси някой...

18

Българин

преди 12 години

Да бе да - 15 - то заради това над 90% от децата по домовете все са мангалета....

17

Възмутена

преди 12 години

Абе за каква съвест пишете тука, това е нещо, което притежават хора а не първосигнални същества. КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СЕ КРИМИНАЛИЗИРА ТОВА ДЕЯНИЕ ? КОГА ? ЗАТВОР ЗА ТАКОВА НЕЩО Т.Е. ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ! А да видим тогава няма ли да намалее това явление драстично! То много лесно така изтърсваш го и друг да му мисли, да го гледа, да помага и т.н.. Всеки лично трябва да поеме отговорността в живота си, никой не ти е длъжен за нищо!

16

Справедлив

преди 12 години

Само така.Можело и бързо да се действа с такива деца,не да висят по домове.

15

Анонимен

преди 12 години

Никоя достатъчно съвестна няма да си хвърли детето през зимата в студа!Дори няма грам съвест щом го е хвърлила.Жива плът от тялото ти да се откъсне и да я хвърлиш....тук няма съвест.До Светльо: аз исках да осиновя предишното изоставено бебе, но не ми разрешиха.Защото не съм имала по-ранна регистрация за осиновител!Артемида е права.Някога това ,че го хвърлила ще и съсипе живота..ако има поне малко съвест де!

14

Анонимен

преди 12 години

Бог да пази това детенце!

13

РРР

преди 12 години

До #4 и #5 Не е *** в никакъв случай! *** го ражда безплатно с всички екстри и взема 2000 лева първоначално за това, че го е родила *** и после всеки месец по 90 лв. детски взима на ***. А ние българите даваме 1000 лева за раждането и по 35 лв. детски на месец. Да не говорим, и че ни убиват жените и децата по АГ болниците напоследък... Май не помните думите на един политик от близкото минало дето каза на *** по телевизията: "Вие раждайте чавета само а ние ще ги гледаме.."

12

бойкот

преди 12 години

Малък Христо ,дано се нареди всичко!

11

Светльо

преди 12 години

Ще се намерят ли хора, които да осиновят детенцето? Бас държа, че на повечето писачи тук не им пука...Ако ставаше въпрос за изхвърлено на улицата куче, щеше да се дигне патърдия до небесата... Хората се гордеят повече с това да "осиновяват" (каква ужасна дума) кучета - а не деца... Това става, когато кучешкият живот е по-ценен от човешкия.Къде ви е състрадателността към това невинно бебе?

10

Анонимен

преди 12 години

Който не е съгрешил, пръв да хвърли камък!

9

артемида

преди 12 години

Каква ужасна съдба още от пъвите мигове на живота.Спи си спокойно мъничето и дори не подозира в какво положение е. И стига сте се оправдавали с кризата. Преди 9 месеца нямаше ли криза? *** като е повдигала опашката, не е мислила за кризата. Макар и след години, ще плати скъпо постъпката си.Нищо не остава ненаказано в тоя свят.

8

Анонимен

преди 12 години

еми вместо да чукнете закон който да следи *** как си гледат циганчетата,защо ги нахвърлят по 5,6 и защо по цял ден пият и пушат и чакат социалните така ще бъде а вие ги давайте за осиновяване,трябва як закон като го хвърли така или даде в дом -затвор за 10 год-това е!!!!!!!!!!!!

7

i

преди 12 години

dano ima6 kasmet mani4e da te vzemat svestni i dobri hora

6

m

преди 12 години

jivotnite ne si ostavqt malkite apak tezi kak jiveqt kak moje da ima tolkova bezodgovorni hora moje li da sazdade6 jivot i da znae6 4e ti si celiqt mu svqt i da go zahvarli6.neznam kak spite i kak jiveete hora.

5

.

преди 12 години

Трябваше да го кръстят Найден.

4

Българин

преди 12 години

4 - а какво да е - финландче ли искаш?Да му мислят бъдещите осиновители, защото гените са си гени.

3

Анонимен

преди 12 години

Черничко изглежда.

2

Анонимен

преди 12 години

Дано да има късмет в живота детенцето и да го вземат някои свестни хора.