90

чичо Тиквичка

преди 12 години

Мирче, верваме ти, че е невинен, ама на него-не!

89

морски

преди 12 години

Ало,наркоманката,знаем че гарван гарвану око не вади.

88

bobo

преди 12 години

Това е конспирация на бразилските тайни служби; 1/набутват му дрогата. 2/вкарват го в затвора. 3/в затвора се омъжва за бразилец, 4/след 10 години взема взема бразилско поданство, 5/излиза от затвора и хоппп СЪСТЕЗАВА СЕ ЗА БРАЗИЛИЯ......!!!!!!!гадни ***!

87

До 70

преди 12 години

Ей богу не съм се смял толкова от сърце и да прав си какви части имат толкова тези куфари. Аз пътувам не често, но и презокеански полет съм пътувал, но да не усетя 9 кг някак си предвид, че на всяка дреха слагам куфара на кантара някак си плоско не ми се връзва. Все пак имайки предвид, че това е Олимпийският шапион по вдигане на допинг опс щанги, то явно 9 кг. не са го смутили и не ги е усетил изобще ;) А иначе фитнес центровете му са от дарения!

86

Анонимен

преди 12 години

Само не мога да разбера откъде тази нагла *** ще иска Българската държава да поеме апртаментче в Бразилия и разходите за адвокат? Защо Българският данъкоплатец ще трябва да плаща заради грешките на другите и докога ще търпим тези извращения над нас, като нация от собствените си управници?!?!Защо о вий парии презрени плащате на мафията защитата? А?!?!?

85

до 85

преди 12 години

А браво ли да му кажем бе,***????Сичките нямате капка акъл в главата,псевдо спортисти.Нищо сега от Кокаин Боевски ще го преименуват във Възелин Боевски бхахахахаххахаИмал куража..... хахахахаИ сега всеки ден им КУРажа,ама на задна

84

lele male

преди 12 години

da beshe si vzel malko VAZELIN GYLYbincho v kufarite shtoto sega shte mu e mnogo trudno v brazilskiq zandan

83

boeWski

преди 12 години

chuval sym che brazilcite sa mnogo nadareni osobeno zatvornicite0--- qko dupe da mu e na GAKABIN

82

Спортист

преди 12 години

Стига сте плюли хората бе мекерета, аман от пропаднали и комплексирани нехранимайковци които само чакат някой да направи нещо и да почнат да злорадстват.................еми имал е куража направил го е вие кво яд ви е че не ви е стискало да го направите? ***!!!! всички сте една порода ***

81

Баба Тонка

преди 12 години

Гълъбиновице дигай си гълъбите и се пръждосвай при Гълъбин, ако ти е зор за него.По скоро ми се чини че плачкаш за 300-та хиляди евро загуба. То си е за рев но в очите на хората е смешен плач!

80

Kraseto

преди 12 години

"Estestveno che mu vqrvam nali az lichno mu opakovah bagaja i skrih beloto da se ne nmeri kazh mu da go dade na6terkata che toi ima kriminalna mutra ama toi nali e prost i go hvanali"-Taq kvi gi drunka

79

и тая е в играта

преди 12 години

Тука пушилки ще ми вдига и тя в полза на мъжа си,става ,като играят в комбина открай време.Всичко е ясно на всички, там за следствието също всичко отдавна е ясно, но дай да правим българския народ на балъци -това прави тази патица.Обижда ни значи!

78

Анонимен

преди 12 години

А аз на мулета не вярвам!

77

Швейк

преди 12 години

Абе 25г за невинен са множко, виж 15 са си съвсем добре.

76

до 74

преди 12 години

pepi, ти не си разбрал май,че този не е от ГЕРБ още от 2008 год.,сега този *** е от БСП-то мой човек иначе си прав,кой и плаща да се разхожда до Бразилия,а може би сама си плаща пътуванията,какзва ли ти някой,а и на адвокатът кой ли плаща екскурзиите до там ? - може би пак бг народът,а Днес.бг., защо не разровите този случай с плащанията,да ви видиме колко сте кадърни ***,в цивилизованите страни това няма да остане неразбутано от журналистите.

75

странник

преди 12 години

Стига вече писания за този наркотрафикант!Какво са го зажалили?!Други трябва да се жалят,а не този негодник!Каквото търсил-това намерил!И двадесет години са му малко!!!!Всекиму своето!!!

74

дилма

преди 12 години

сега ще видите как се съди! ако беше в българия до сега да са го пуснали срещу 1000 лв гаранция и да се потули всичко.в братска браилия обаче добре са го наредили- няма гаранция, а ако му сложат ще е милион сигурно,за да не може да плати. сега ще си повиси с *** и ще им яде четвъртития година и после без да му цепят басма - 20 години затвор! евала им правя на бразилците! такива *** като тоя да гние в негърския затвор там. тая дрога е била за нашите деца,така че никой да не го съжалява!

73

Pffff

преди 12 години

НОВИНА: ХВАНАЛИ СА ОТбОРА НИ ПО ДОПИНГ С ЩАНГИ НА ЛЕТИЩЕТО!!! ДНЕС.БГ ЩЕ ВИ ДЪРЖИ В ТЕЧЕНИЕ!!! :D :D AХАХАХАА

72

pepi

преди 12 години

Защо не чухме до сега мнението на ЦЦ и ББ по случая. Те ли плащат от бюджета пари за медийна кампания на приятеля им гребер-спортист и на тази *** да се разкарва до Бразилия?

71

ами сега?

преди 12 години

Шефът на ГДБОП: Кокаинът на Боевски е бил за България.Това разказа в интервю за БНР директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров. По оперативни данни на МВР, щангистът е трябвало да получи между 250 000 и 300 000 евро.