62

Кай

преди 12 години

Замислете се дали имате нужда от посредник в общуването с Бога, а иначе няма по-голяма скръб на този свят от това да си атеист

61

за Караилиев

преди 12 години

Проповед не ми чети,като поп от алтернативния синод,а да си мерим морала...хъм сигурно и една десета от това ,което съм създал на хората не си постигнал!По изказа ти си личи,че си от тези"не ме гледай какво върша,а слушай какво ти говоря"!

60

Дана

преди 12 години

Не мога да се съглася че църковните служителикоито проповядват,любов, смирение и 10 Божи заповеди,си разрешават да доносничат за своите "братя".Това е лицимерие и недопустимо според каноните.Ясно е защо владиците са против отварянето на досуетата.Нали са назначени за определени заслуги???Вярата не трябва да зависи от политиката.Нямам нищо против хората работещи за "сигурноста" на държаватано проповедници нямат място там.

59

Месия- "последн

преди 12 години

Малка стъпка за човечеството! Браво! Искам бардакът "Семинария" да се прочисти, както и всеки друг подобен, искам хорове от малки момченца, които докато пеят, да не ми бъркат в душата от бъркането по тях...Искам на Атон, АЗ МЕСИЯТА ЖЕНА, да отида не виртуално, нито мисловно като мъж ***, защото някой болен ***, скриващ секс зад стени, пожела да излъже с името на Божията майка, което вдигна за прикритие. Месия под прикритие!

58

Анонимен

преди 12 години

в момента службите на ДАНС ЗАДЪЛЖАВАТ служителите на оръжейни магазини, счетоводители и управители на фирми да докладват ако видят нещо съмнително в клиенти или работодатели.---------- Какво общо има това с действията на комунистическата ДС, която се занимаваше да наказва хората заради техните убеждения? Естествено, че ако видиш, че някой си купува оръжие, за да извърши убийство, е редно да го предотвратиш по всякакъв начин. Но арестували ли са някой, защото носи фанелка с убиеца Че Гевара?

57

Анонимен

преди 12 години

Има ли нещо по-достойно от това да рабогиш ЗА сигурността на държавата?! Защо такива кадри да се третират като лоши хора, едва ли не дяволи?!---------------- Защото държавата може да е комунистическа тирания и тогава служителите на ДС се явяват отпадъци, които заради собствено облагодетелстване, тероризират останалия свят.

56

ПРАВОСЛАВЕН

преди 12 години

*** предател Костадинов трябва да се обеси на първото дърво!Тези *** изпълняват гнусна поръчка срещу БПЦ!Нащата църква не е религиозна общност а вероизповедание записано в Конституцията!Какво е един агент на ДС и какво е бившият ръководител на мормоните в България-полковник от ЦРУ,командир на специалното авиокрило за секретните операция зад граница,чиито ръце са оцапани с кръвта на стотици убити патриоти на страни по света,които обичат родината си и мразят САЩ.На същия всички еничарски медии тогава публикуваха пространни интервюта.Мормоните младото поколение на ЦРУ!*** НЕ ОНАНИРАЙТЕ В САЙТА А МИСЛЕТЕ!ТОВА Е ОПЕРААЦИЯ НА ЕНИЧАРИТЕ СРЕЩУ ВЕЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА!

55

Цветан Караилиев

преди 12 години

До 49,Ваше право е,господине,да бъдете атеист или какъвто и да бъде.Тук става дума не за Вас,а за липсата на нещо,което при атеизма не съществува,а то се казва морал.Явно,че думата може непозната да Ви се стори,но нейсе.Не искам пред слепец фенер да нося,пък и не съм Диоген.Не си позволих през 1/2 век,които преживя,да ми се оцапа името,което нося с гордост и до днес.Става дума за псевдохора,лъжещи другите и себе си,а сега истината ще блесне.

54

ПОПА

преди 12 години

Аааа...чеда мои.Аз мога само да взимам от вас миряните и след това го хвърлям на горе към ГОСПОД,той каквото вземе,вземе другото което падне на земята е за мене,така се отчитам пред бога!!!!!!!!

53

селянин

преди 12 години

Хайде попчетата ,който го осветят да подава оставка и да идва при мен има мотики и тояги ще садите картофи и пасете овце по повелята на другаря ви Бойко ченгето.Не са опъвайте има работа за всички.Господ ще се зарадва и ще ви прости мръсотиите ,които сте вършили да клепате другарчетата си.

52

галактика

преди 12 години

От някои понятия съм много далеч, но ще взема думата. Самата дефиниция "Държавна сигурност" ми звучи изключително важно, отговорно, значимо, необходимо нещо. Тълкувам думите ПО СЪЩЕСТВО, не като структура. Има ли нещо по-достойно от това да рабогиш ЗА сигурността на държавата?! Защо такива кадри да се третират като лоши хора, едва ли не дяволи?! Все още не мога да се съглася с това. А ако някой е преиначавал действията си, то това е друга тема..... Сега имаме ли държавна СИГУРНОСТ?!

51

Светиня му

преди 12 години

Кого е помолил за прошка? Господа ли? Това нашето не е църква. Това е ба...дак.

50

eti

преди 12 години

Защо сложихте минуси на номер 48? Ами той е прав в момента службите на ДАНС ЗАДЪЛЖАВАТ служителите на оръжейни магазини, счетоводители и управители на фирми да докладват ако видят нещо съмнително в клиенти или работодатели. Карат хората да подпишат писма че ще го правят. Тоест какво се получава или нарушаваш подписана декларация или влизаш в списъците с агентите и утре какво правим... Цяла държава да им върши работата на тия некадърници в ДАНС.

49

Св.Дух до Караилиев

преди 12 години

Понеже съм зает и сега съм в почивка, искам да ти изясня някои съвсем прости неща!Върл атеист съм и не зачитам нито господ, нито църква и за мен тази психоза с отварянето на досиетата е налудничава работа!Винаги от най-древни времена и в днешно време е имало агентурен апарат,който е работил и работи за службите и властта!Е какво, утре като се обърне палачинката, пак ли ще реват за отваряне на досиетата?Никога и по никакъв повод не съм имал работа със службите и съвестта ми е чиста!Бития бит...

48

Анонимен

преди 12 години

До всички свръх *** тикви,които и да са те!Във всички времена си е имало хора ,които са сътрудничели на службите за сигурност!Да не би сега да няма!?Съсипаха агентурния апарат и за пример:преди няколко дни ЦЕЦО ПУДЕЛА умоляваше очевидци на запалените коли да снасят!Това ако някой го направи доносник ли ще бъде!?А милионите за подслушване!?

47

До ф-1

преди 12 години

Ами ти бе, *** *** достатъчно, да не би тези със съсипания живот да са те клатили, та казваш неопределено"на кой знае колко хора живота"Вероятна много са те клатели,че не им знаеш бройката!

46

Анонимен

преди 12 години

Няма значение, спи ми се и съм написал орган вместо орден, много добре знам каква е разликата. Нещо по същество имаш ли да кажеш, освен да наричаш честните хора "мишки"?

45

кл

преди 12 години

кръстен съм в православната църква,но на това ли ви учи Исус,да вземате пари на ръка и да си строите палати по-големи от тези на комунистите,да имате погребални фирми и да търгувате вярващите,Боже събери си владиците и поповете

44

Анонимен

преди 12 години

Продажни посрденици не ми трябват!

43

до 39

преди 12 години

Много си *** за да даваш оценки. Първо прочети малко повече, защото между йезуитски орден и орган има разлика. Много набожни се извъдихте мишки такива.