53

Анонимен

преди 12 години

Е, няма начин да не заработи цялата рекламна машина!!! Пък честно казано има излъчване на най-обикновена злобарка, но никой няма да каже "Царя е гол!" Тука по улицата се разхождат доста по-качествени екземпляри, ама не са принцеси...

52

писател

преди 12 години

Е хубаво е момичето, какво веднага му намерихте косури.

51

Анонимен

преди 12 години

Normalno e za oligofrenite-anglichani da si q velichaqt, shtoto za anglichanka si e dosta nad normalnoto hubavo spored vazmojnostite na ostrova...

50

Анонимен

преди 12 години

Гледай какво нещо е човешкия вкус и разбирането за красота.В моите очи Кейт е едно обикновено момиче,с нищо незабележимо и откроимо от тълпата.Тънки устни,обикновено лице,хубава коса,нормално тяло-най-обикновена,симпатична жена.Друг е въпросът,че само защото се омъжи за принц,дай сега да я величаем,че всичко нейно е най-най-.Четейки статии за нея,стигам до извода,че и пръднята й мирише на "Живанши",а краката й извадени от ботуш-на "Долче и габана".Недейте така хора,Черил Кроу е доста по-хубава:)

49

Азъ

преди 12 години

Егати и името-Пипа.В английска традиция ке попитам-Какво Пипа,с кого,кога,къде,как,колко и за бога защо?

48

до РРР

преди 12 години

Да отбележа,че ако омъжена жена е девойче,лошо.

47

do 46

преди 12 години

Az vijdam samo divi selianki bez vkus i dyrjanie. Evala na bylgarskata "hubost" koiato si e bahti mita.

46

Анонимен

преди 12 години

местим !от рано и с хъс ....като гледам днес се очертава тежък ден .... благодаря ви днес.бг

45

с.

преди 12 години

Не е лоша мацката,ама честно казано си е поредната английска скумрия!Извинявам се,обаче като се разходиш по улиците и може да се нагледаш на страхотни жени в България!Нещо,което не може да се каже за Англия!Но конкретно тая мацка наистина е страхотна!С хубава чаровна усмивка и хубаво излъчване!Тия под мене,които си хвалите жените по-добре вземете и ги опънете сутрешно вместо да пишете простотии в интернет!

44

Анонимен

преди 12 години

До 39: След като направи такава реклама дали мога да опозная жена ти?

43

Анонимен

преди 12 години

Искам Пипа да мъ пипа по голямата мотика.

42

Анонимен

преди 12 години

Kakvo i e na mometo ? Vie kato ste sviknali da gledate selski sopi si e vash problem

41

Анонимен

преди 12 години

40, Кейт не е лоша, но не е и нещо особено. Явно английските принцове са свикнали да се женят за крокодили по сметка и за това сега така всички са впечатлени. Семейството на моята жена е пълно с красавици и от 3-те възрасти: личи си все още от бабата, виждаш майката, дъщерите... Кейт сред тях е като грозното патенце, но няма да порасне и да стане на бял лебед.

40

Б.Г. ПАТРИОТИ БОТЕВ

преди 12 години

Че е чаровна е безспорно.Както и икона на красотата за англите които са с къси крака и големи глави.Но комшийката под мен е в пъти по......само където не е херцогиня или баронеса.Поданиците на английската *** които правят секс веднъж между двата и режденни дни не са критерий за останалият свят.Келти,готи,вестготи,франки и неаполитанки не могат да се сравняват с славянската красота.

39

РРР

преди 12 години

Стига срахте и цапотихте! Девойчето си е много красиво и нежно и не е с силиконови джуки и импланти в гърдите за разлика от нашите чалгарки гледащи винаги с злоба и намръщени.Красотата е разтегливо понятие и всеки я вижда и намира под своят си ъгъл. И въъобще не е анорексичка. За в по-долните постове да отбележа, че се пише Анорексия а не Енорексия. Има енория, енорийски свещеник и т.н. които нямат общо с слабеенето. И а пропо, какво им харесвате на големите фалшиви и твърди силиконови гърдища??

38

Анонимен

преди 12 години

В техния конкурс херцогинята е на първо място, сестра и на второ, а свекървата - на трето. Останалите са крокодилчета тип английска порода.Моята жена я слага тази в малкия си джоб по красота.

37

факт

преди 12 години

Има по-храсиви порно актриси

36

Анонимен

преди 12 години

az sum apolon ,ot tez na zevs frendovete.rakopleskania

35

Nobody

преди 12 години

"...допитване, направено във Великобритания "Благодаря, това беше достатъчно.

34

KKK

преди 12 години

офф, тея англичани като почнат да си хвалят булката .... само да не стане като с миналата, да избяга и тази с арабин ! :):)