303

ПОДКРЕПЯМ ТЕ 307....

преди 12 години

ТАКА КАЗВАШЕ И ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ.....МИР НА ПРАХА МУ!РУСИЯ ВИНАГИ Е НОСИЛА НЕЩАСТИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

302

Анонимен

преди 12 години

ИМА ЛИ БЪЛГАРИ ТУК! ИМА ЛИ БЪЛГАРИИИ ТУУУК! ВСЕКИ ЩО ГОВОРИ ЛОШО ЗА БЪЛГАРИЯ ДА МРЕ!ТА АКО ЩЕ И РУСНАЦИ ДА СА!

301

Шматко

преди 12 години

Ще анексираме България,ще национализираме всички предприятия заграбени от комунистите,ще им вземем парите за да питат каде *** гладните и така ще си вземем парите от Б-ге комунистите!!!!!

300

до 300 от славянин

преди 12 години

Забелязал съм, че ''демократите'' много лесно стигат до истерия, те по принцип се намират в постоянно предистерично състояние!

299

до 298 от славянин

преди 12 години

Ако Сибир е толкова лошо място, защо очите на ГМО-тата и жълтите все натам гледат!?

298

до 300

преди 12 години

Ами като не ги искат другаде тези стоки - ще ги продаваме в Русия, щото и ако там не ги искат - "лошо Седларов, лошо'!

297

Анонимен

преди 12 години

299,желая нелек полет с ту134 за сибири успех с новата работа в нужника

296

Ей болшевики,

преди 12 години

гнусни за какъв руски пазар ми говорите бе ***,всички бг стоки които пътуват за Русия са спазарени от вас на изключително ниски цени бих казал подигравателни,от цялата работа болшевиките печелят а бг народът производител на тези стоки губи бе вашта мамка комунска,отивайте си в Русията и демагогствайте там бе *** долни,заплашили народът с Русия я си *** м...та.

295

до 298

преди 12 години

*** ще мият бойкогъзолизците, като *** качествено *** и пуделите му Цуцо и Моньо - ще има какво да миете години напред!

294

Анонимен

преди 12 години

296,в сибир ти е мястото, да миеш кенефите на чукчите щото за друго не ставаш

293

Честито, куфарджиий!

преди 12 години

Бившият премиер Димитър Попов, който по време на икономическата криза през 1990 година оглавява правителство "на националното съгласие", подкрепено от повечето политически партии, заявява в обширно интервю пред 168 часа, че според него БКП е раздала 2,2 млрд. лева веднага след промените през 1989 година, със знанието и под контрола на Политбюро."Харченето на тези огромни средства е извършвано и се извършва не от тези, които носят отговорност, а от други хора", категоричен е Попов.

292

до 295

преди 12 години

Рубли може да е вземала *** на магистралата. Дори и Горби искаше долари за нефта, газа, военната техника, желязната руда и др.

291

Анонимен

преди 12 години

294, с рубладжии не разговаряммарш в сибир!!!

290

do 293

преди 12 години

Жителите на Ахелой скочиха срещу отчуждаването на земи за направата на околовръстен път - искаха да им се плаща по цени все едно са парцели до морето.... След време пък блокираха пътя минаващ през селото "защото било опасно и ставали катастрофи". Нефтът ще се разтоварва ппо същия начин по които се разтоварва и сега. До сега почти 40 години това не им пречи, сега изведнъж се сетиха.... Ако ги питаш дори не знаят за какво точно е тръбата, от къде ще мине... но важното е да са против...

289

Анонимен

преди 12 години

Всички хора от южното черноморие скочиха срещу проекта Бургас-Александрополис, защото да плащаме след като още от началото никой не е искал този натрапен проект?

288

Анонимен

преди 12 години

Тука има хора дето хем не искат шистов газ, хем се кефят че Боко скача на Русия... Абе пичове, без Русия и без шеврон ку*ец газ - все на едните ще трябва да се дадем. И ако се скараме с Русия и тя ни врътне кранчето - това просто ще налее вода в мелницата на "Шеврон" и явно това цели Боко, иначе ще трябва да връща пари!

287

до 288

преди 12 години

Националните интереси изискват да няма пречки пред български стоки на един огромен пазар като Русия, да имаме сигурен и сравнително евтин източник на природен газ и гориво за АЕЦ, да не губим като клиенти за туризма руските турсти, да не губим източника за резервни части и запасно оборудване за 80% от техниката в БА. Съгласен съм да се зъбим на Русия, но за целта трябва да имаме първо на какво да се опрем, иначе ще опрем с голия си *** на стреснат таралеж!

286

Анонимен

преди 12 години

Кой ще ми плати дето мръзнах януари 2009, а другарю п*ткин?

285

Анонимен

преди 12 години

Стига сме плащали сметките на предателите.

284

polar bear

преди 12 години

Прецедент е, че за пръв път се защитават националните интереси на България, а не Руските!!!