30

izne

преди 12 години

Ама нали забелязвате, че през цялото време не става въпрос за Apple Inc. ?"Трите официални дистрибутора - Apple Sales International, Apple Italia Srl и Apple Retail Italia са глобени".

29

Ils

преди 12 години

Като се има предвид , че IPhone се прави с части Произведени от Samsung.Предлагам да гледате тази реклама в YouTube Samsung Galaxy S II (The Next Big Thing)mercial (само дето е на английски) много е забавна.

28

Бат Бойко

преди 12 години

Тука има по-големи *** и от мен. Нима само *** деца коментират в тоз сайт???Изобщо не виждам смисъл в спора кой телефон е по хубав, че и да се гордееш с това сякаш ти си го измислил. Българския народ е доста глупав и си заслужава съдбата!!!

27

Moly

преди 12 години

Zdrastiiiiiiii

26

zori

преди 12 години

proba test informatika

25

Анонимен

преди 12 години

"Тихо се сипе първия спам , вируси дебнат хард диск и рам"

24

ash

преди 12 години

край!!!! фалираха ги!!!!Това са некъде към една баничарка еърбуци(без кашоните)....Мале, тия нема да могат да си стъпят на краката вече!!!

23

:)

преди 12 години

а тука Българската комисия спи ... буквално спи правят се хиляди нарушения по празниците , те стоят спят ,ядат и нищо не правят ... *** ей *** ....

22

marty

преди 12 години

a

21

Пич

преди 12 години

Мамата си е ***, капитализъм....

20

ххххх

преди 12 години

900 000 evrooooo???!!!потресен съм :) напълно съгласен с номер 18..и най-вероятно шефчето ще вземе 10 пъти по-голям бонус от това, а и най-вероятно и приза "служител на месеца". тия сигурно от 15 години не са плащали по-малко пари за толкова голяма реклама.....

19

Анонимен

преди 12 години

Кви 200$ за айфон бе! Това е цена с договор за 2 години! Чрез този договор си плащаш накрая цялата цена (а тя е 650-900$ в зависимост от ГБ) и плюс, пълниш гушката на оператота две години. Нема лабаво.Мириканците просто нямат навика да плашат в кеш, а мърморят, че не могат да сменят оператори и да си полазват телефоните в чужбина без руминг!Затуй и операторите предпочитат да ги набутват с айфон при подновяване , щото от Епъл системата ги набутват за всичко с трафик- та имат най голяма полза!

18

mangustan

преди 12 години

къде е миндилариума дето беше лют подръжник на ябълката (да беше цала поне ...)

17

Анонимен

преди 12 години

8-mi, а колко им струват ипотеките, данъците, транспортните и разходите за 2 деца ...Другите няма да ги изреждам защото не са толкова важни ..

16

Анонимен

преди 12 години

Бе ще се сетите вие, че съществува една наука маркетинг ама първо трябва да се помъчите....То само снимката на магазина е достатъчно да видите , това е христоматична снимка може би за маркетинг !Дизайнерски магазин с изчистени ли нии и вътре 5 сервитьорски подноса които би трябвало да са основния обект за фокусиране....Ноооо, има и хитринки за балъците които са хай-лаф....В техния си свят :)

15

До Анонимен

преди 12 години

Хайде да не стигаме до крайности. Бих казал, че изказването ти е напълно безпочвено. Някой неща в БГ са по-скъпи но не толкова. На фона на ЕС бих казал, че това се отнася само за хранителните стоки и цените на телефонните рзговори. Техниката е на сходни цени и всеки, който си мисли, че на запад си купуват телефони по 2 за евро дълбоко се заблуждава. Там важат правилата: "Безплатен обяд няма" и "Качеството идва на определена цена (понякога смешно висока)"

14

До .

преди 12 години

Стига демагогия: 200 долара с договор. 700 евро на амазон без договор. За тия 200 долара ще ти ударят една месечна такса от 25 долара и после една такса за гигабайт данни и си гледай сеира. И така 2 години. Който помни ранните години на демокрацията, когато всеки се фукаше с мобифона, ще види същата тенденция при IPhone. Епъл направиха купища пари заради човешката суета и желанието на всеки комплексар дота а покаже колко голяма работа е ...

13

ххх

преди 12 години

намерили си майстора,ххаахах! колкото да ме глобите мен или някой обикновен българин с 1-2 лв. и да кажете че сме си намерили майстора,хахаха!! такива са съпоставките! намерили сме си майстора всички в БГ... с много по-големи "легални" глоби,данъци,рекети и мурафети...

12

Анонимен

преди 12 години

Не се учудвам. Ако е 1400 лв значи там е 140 $. Днес попаднах на нещо подобно.Изделие което се продава тук за 68 лв. там е 6.80 $Ами смятайте.

11

Швейк до 8

преди 12 години

Прав си $200 е новия и $50 3-ката на ново, но цената е нищо. Като те зачаткат по тъпата глава месечните вноски и планове и докато се осъзнаеш колко други неща има за плащане, сметките ти за $10 на час и тем подобни ще ти излезнат криви още на първия завой.