45

Анонимен

преди 12 години

utre bagasa mi i adiyos amigo na balgaria to ne ostanolo covestina v dusitevi sabodedese e hora taka dase otnasiate s 3 godisno tetence oste angelce cista dusica balgaria bez gospot

44

SHE

преди 12 години

Дано коментара ти е някаква шега. Ако ли не просто не заслужаваш да се наречеш родител.

43

до 10 никито

преди 12 години

Ти нормален ли си?Какво значи да го осинови някое добро семейство дете ,родено от *** и алкохолик-побойник? Какво ще излезе с такъв генетичен материал Чувал ли си нещо за наследственост и гени? Като си толкова състрадателен,осинови го ти,бе! Нека като отрасне да те те краде и бие до кръв за да не даваш "умни съвети"

42

сетра от реанимация

преди 12 години

Съжалявам, но електроенцефалограмата показала, че детето няма мозъчна дейност - това си е мозъчна смърт, въпрос на решение е сигурно кога ще го изключат от системите...Кавзват, че по Коледа стават Чудеса, сега видяхме , че по Коледа стават и страхотни престъпления..Дай Боже шанс на детенцето...ако е възможно...

41

Цветан Караилиев

преди 12 години

Сторилите това не могат да се нарекат човешки същества и трябва да получат отношение като към бесни кучета.А какво се прави с побесняло псе,всички знаем.

40

Анонимен

преди 12 години

Дори сред животните го няма това да осакатяват рожбите си.Всички в семейството трябва да бъдат съдени, кой за причиняване на тежка телесна повреда, кой за укривателтво.Крайно време е разследващите да започнат да си вършат работата, за която получават залата+привилегии.

39

до 38

преди 12 години

Да знам имам "удоволствието" ....работата ми е свързата с тях.Знам;че и нарочно ги удрят в главите заради инвалидна пенсия и това го знаят и полицаите......*** понеже са неграмотни са над законите така излиза.

38

Българин

преди 12 години

Весела - що не си осиновиш това "малко и невинно дете" ?!?Мнозина са си мислели като тебе, осиновили са някое *** още като бебе, но напук на всичките им усилия, от него е порастнал *** !!! Гени, Весела - ГЕНИ - на никого не прощават !!! Все едно да отглеждаш и дресираш плъх от малък с надеждата от него да стане котка.

37

Българин

преди 12 години

Може и да си българин, но явно ти е трудно да проумееш, че *** си е ***, без значение на каква възраст е.*** нямат думи за "благодарност" и "човещина" в нисшият си "език" - знаеш ли това?

36

Весела

преди 12 години

това е малко и невинно дете,няма значение от какъв етнос и религия е!нека да се оправи,а виновниците да бъдат съдени!

35

до 35

преди 12 години

И аз съм българин ....но не мога да нарека 3 г дете изчадие.....

34

Българин

преди 12 години

В момента стотици болни Български дечица се нуждаят от лечение, а "държавата" не пряви нищо по въпроса, защото "няма пари". В това време всички медии дни наред ни занимават с някакво гнусно ***, претрепано от ***, дето са го направили, за което докторята харчат парите от здравните ни вноски - направо съм отвратен !!!Когато *** се трепят помежду си, не трябва въобще да се занимаваме - като са пуснали ***, трябвало да ги накарат да си приберат и изчадието.

33

Маке

преди 12 години

Татарите са биле винаги робе!!!Сега са на гюпците!!!!

32

Българин

преди 12 години

Значи ако някое Българско детенце има нужда от скъпо лечение, защото е БОЛНО, родителите, макар и здравноосигурени, трябва като просяци да събират пари за лечението му или да се правят кампании от рода на Българската Коледа. Но когато някое *** *** бива претрепано от собствените си "родители", лекуват го безплатно, за наша сметка, колкото и да е скъпо - нищо че *** стотинка осигуровки не са платили !!! И някои пишещи тук още малко със сълзи ще ревнат за нисшата твар !!!

31

до 29

преди 12 години

При дегенератите *** няма такова понятие като "детенце". Има млад *** и дърт ***. Това ако оцелее, ще ходи да проси, понеже такива като теб като видят сакати и изпадат в умиление и дават пари, а вечерта като се прибере, дъртия ***, дето го е осакатил ще прибира изпросеното през деня и ще си купува ракия. Отделно точно ТИ ще му плащаш инвалидната пенсия със данъците си.

30

Българин

преди 12 години

*** принципно нямат мозъчна дейност - всяка детска учителка може да го потвърди.И това "детенце" което ожалвате, ако оживее ще съществува на ваш гръб и вие ще бъдете принудени да го храните, късайки от залъка на вашето дете. И знайте още нещо - дори и най-невинното чаавенце, като порастне става *** - крадлив, нагъл, мръсен. Човек няма да стане.

29

Инкогнито

преди 12 години

До 27: А аз не искам да издържам с данъците си нито теб, нито потомството ти. Не желая нито стотинка от здравноосигурителните ми вноски да отива за никого от твоята фамилия. Обаче някой пита ли ме? Не. И двамата сме в едно и също положение. За съжаление.

28

майка

преди 12 години

Едва на 3 години е това детенце. Не може да се нарече "***" толкова малко човече. На тази възраст то не разбира защо нещата се случват. Сърцето ме свива и плача всеки път като си помисля каква болка е изпитвало това невинно създание, докато тези *** са нанасяли ударите си.

27

eybah

преди 12 години

do:23 ti si edin dolen bilhar,a nesi bilgarin:smotan nasis

26

Циганофоб

преди 12 години

Тия дето му пожелават оздравяване да се подготвят да му плащат с данъците си направо инвалидната му пенсия до живот. Аз не искам с моите да го издържам.