45

Анонимен

преди 12 години

BALGARIA E STRANA NA PROIZVODSTVO I RAZPROSTRANENIE NA MENTETA!SAMO NAJ DOLNOKA4ESTVENI MENTETA NA ORIGINALNITE TURSKI,UNGARSKI,ITALIANSKI I DRUGI SALAMI I NAPITKI!

44

Янко

преди 12 години

Абе патриоти смотани, да ви имам патриотизма! Дреболии са това, търговски шмекерии. Щом за човечето - министърче, дето Б.Б. го беше завел в Япония, за да продава на краставичарите краставици, като го блъска с евтини карате - етюди, това е най-важното, какво да кажа! Сега малко хладен душ - езиков разбор. "Луканка" идва от областта Лукания в Ю.Италия. В нея не се слага лук, нали? Ами качи кавалло? А погача? А пита? Бастурма? Салами? Дайте да се вземаме по-сериозно като нация, стига надребно!

43

TREZVEN

преди 12 години

EVROPEICITE GADNATA BULGARSKA RAKIA- GROZDANKA NE PIAT!GORDOST OT SMRADLIVATA GROZDANKATA E SAMO ZA BULGARISTANCITE,KAKTO I CIGARITE IM !AKO BE6E NECHTO TOLKOVA HUBAVO,OTDAVNA DA E LICENZIRANA KATO KA4ESTVENA NAPITKA V EVROPA !

42

m.h.

преди 12 години

vav Ispania sa6to ima Grozdova ,doma6na y kupeshka.domashnata struva 5 evro kiloto,y e mnogo dobra...

41

hm

преди 12 години

Много интересно след като само 3 фирми ще могат да произвеждат горно оряховския суджук какво ще се случи със стоката на другите 177 фирми в търговската мрежа на страната ?!Ще си изтеглят стоката и ще сменят етикетите или ... ?

40

Анонимен

преди 12 години

Понеделник сутрин- Грозданка, вторник сутрин- грозданка ...С една е зле- нужни са ти две..

39

Акциза

преди 12 години

Не съм против това да се популяризират суджуци и ракии, обаче ми се струва много смешно това да е държавна политика. Министри и висши чиновници с това да се занимават ми се струва нелепо.

38

Анонимен

преди 12 години

Ей на една хубава новина не могат някои да се порадват!Все намират за някакви глупости да се хванат,*** чепатите ***!

37

Анонимен

преди 12 години

ДА ТАКА Е!Ходих из Европа и ми направи силно впечетление че нямат много ама много неща които тук са нещо нормално.Само така всичко да се лицензира и да се знае че е наш продукт.А за които неискат и пишат глупости,ми е .....!

36

За Темерутите

преди 12 години

------ Големи *** ядат в Америка----Да бе, да - как пък не. Сигурно затова там продължителността на живота е доста по-голяма отколкото в България - дори с ***, които живеят колкото и ние.Наистина, Темерут си.

35

ivio

преди 12 години

моите прподукти са почти екологично чисти, не казвам 100% защото в месото може да има нещо, за което аз незнам, но при мен няма никакви Е-та, докато в купешките е пълно, та ще ми забранят ли на мен да произвеждам такова нещо?

34

ivio

преди 12 години

сръбската ракия "стомаклийка" е гроздова , която се налаг с една билка, та ако те боли стомаха, да ти мине ( от билката , не от ракията), иначе проблема с пъстърмата и луканка ще е много сериозен, както и с филе "Елена"пастърмата се произевжда на всякъде и носи това име, луканката е типичен унгарски деликатес, а филето Елена се произвежда и в Испания, Италия иили бавари, както Еленски бут. Питам аз обаче, който съм дребен производител на чиста пастърма и филе тип Елена, какво ще правя?

33

Темерут

преди 12 години

В суджука се слага повече телешко, конско, магарешко и много малко, или даже липсва свинско, виж с луканката работата е друга, там слагат свинско/телешко 50/50... А, пост номер 30, Дражко много правилно отбеляза: Преди 4 години ми дойде на гости едно приятелче, който от години е в Америка, и дойде заедно с един американец... Е, казвам ви: Тия не можаха да се наситят ни на суджука, ни на луканката, ни на сиренето, ни на виното. Големи *** ядат в Америка.

32

Бабалейкин

преди 12 години

БОКООООООО, БОКОООООООООО.......*** и смотаната държава щом на министъра ти му викат МЪРШАТА, а на тебе БИДОНЯ! Да ви пикам на държавата, да ви пикам! Вън *** от нашата мила РОДИНА!

31

Анонимен

преди 12 години

Е ПА ЯЖТЕ НА БОКО ТИКВАТА ...ТИКВАТА...ХАХАХА

30

Анонимен

преди 12 години

има :))))

29

31173

преди 12 години

ИМАЛИ ГЛАДНИИИИИ...???

28

Калин

преди 12 години

ДАНО САМО ГИ ПРОИЗВЕЖДАТ ПО РАЙОНИТЕ!! А НЕ ДА ПИШЕ . ОПАКОВАНО В ОПАКА ..ИЛИ КУРИЛО.. !!

27

Дражко

преди 12 години

До 23-ти!Абе простако,а какво да правя?Да хрупам пуканки и лоча минерална вода пред телевизора всяка вечер,като хамериканците?Да се облизвам цяла година и да чакам коледната пуйка натъпкана с химикали?Да се правя на интересен и да подражавам на простотията-западняшка!А като дойдат в България не можеш ги дигна от масата.Плюскат като невидели туршия и пържоли!Това да не са ти сандвичите и сосиджите-мазни с пържени яйца!Пфу........

26

Анонимен

преди 12 години

хахахахахаха турски суджук от свинско..ае стига бе това е гавра кой гомизмъдри това бе ???хахаха