BALGARIA E STRANA NA PROIZVODSTVO I RAZPROSTRANENIE NA MENTETA!SAMO NAJ DOLNOKA4ESTVENI MENTETA NA ORIGINALNITE TURSKI,UNGARSKI,ITALIANSKI I DRUGI SALAMI I NAPITKI!
Абе патриоти смотани, да ви имам патриотизма! Дреболии са това, търговски шмекерии. Щом за човечето - министърче, дето Б.Б. го беше завел в Япония, за да продава на краставичарите краставици, като го блъска с евтини карате - етюди, това е най-важното, какво да кажа! Сега малко хладен душ - езиков разбор. "Луканка" идва от областта Лукания в Ю.Италия. В нея не се слага лук, нали? Ами качи кавалло? А погача? А пита? Бастурма? Салами? Дайте да се вземаме по-сериозно като нация, стига надребно!
EVROPEICITE GADNATA BULGARSKA RAKIA- GROZDANKA NE PIAT!GORDOST OT SMRADLIVATA GROZDANKATA E SAMO ZA BULGARISTANCITE,KAKTO I CIGARITE IM !AKO BE6E NECHTO TOLKOVA HUBAVO,OTDAVNA DA E LICENZIRANA KATO KA4ESTVENA NAPITKA V EVROPA !
vav Ispania sa6to ima Grozdova ,doma6na y kupeshka.domashnata struva 5 evro kiloto,y e mnogo dobra...
Много интересно след като само 3 фирми ще могат да произвеждат горно оряховския суджук какво ще се случи със стоката на другите 177 фирми в търговската мрежа на страната ?!Ще си изтеглят стоката и ще сменят етикетите или ... ?
Не съм против това да се популяризират суджуци и ракии, обаче ми се струва много смешно това да е държавна политика. Министри и висши чиновници с това да се занимават ми се струва нелепо.
Ей на една хубава новина не могат някои да се порадват!Все намират за някакви глупости да се хванат,*** чепатите ***!
ДА ТАКА Е!Ходих из Европа и ми направи силно впечетление че нямат много ама много неща които тук са нещо нормално.Само така всичко да се лицензира и да се знае че е наш продукт.А за които неискат и пишат глупости,ми е .....!
------ Големи *** ядат в Америка----Да бе, да - как пък не. Сигурно затова там продължителността на живота е доста по-голяма отколкото в България - дори с ***, които живеят колкото и ние.Наистина, Темерут си.
моите прподукти са почти екологично чисти, не казвам 100% защото в месото може да има нещо, за което аз незнам, но при мен няма никакви Е-та, докато в купешките е пълно, та ще ми забранят ли на мен да произвеждам такова нещо?
сръбската ракия "стомаклийка" е гроздова , която се налаг с една билка, та ако те боли стомаха, да ти мине ( от билката , не от ракията), иначе проблема с пъстърмата и луканка ще е много сериозен, както и с филе "Елена"пастърмата се произевжда на всякъде и носи това име, луканката е типичен унгарски деликатес, а филето Елена се произвежда и в Испания, Италия иили бавари, както Еленски бут. Питам аз обаче, който съм дребен производител на чиста пастърма и филе тип Елена, какво ще правя?
В суджука се слага повече телешко, конско, магарешко и много малко, или даже липсва свинско, виж с луканката работата е друга, там слагат свинско/телешко 50/50... А, пост номер 30, Дражко много правилно отбеляза: Преди 4 години ми дойде на гости едно приятелче, който от години е в Америка, и дойде заедно с един американец... Е, казвам ви: Тия не можаха да се наситят ни на суджука, ни на луканката, ни на сиренето, ни на виното. Големи *** ядат в Америка.
БОКООООООО, БОКОООООООООО.......*** и смотаната държава щом на министъра ти му викат МЪРШАТА, а на тебе БИДОНЯ! Да ви пикам на държавата, да ви пикам! Вън *** от нашата мила РОДИНА!
До 23-ти!Абе простако,а какво да правя?Да хрупам пуканки и лоча минерална вода пред телевизора всяка вечер,като хамериканците?Да се облизвам цяла година и да чакам коледната пуйка натъпкана с химикали?Да се правя на интересен и да подражавам на простотията-западняшка!А като дойдат в България не можеш ги дигна от масата.Плюскат като невидели туршия и пържоли!Това да не са ти сандвичите и сосиджите-мазни с пържени яйца!Пфу........
хахахахахаха турски суджук от свинско..ае стига бе това е гавра кой гомизмъдри това бе ???хахаха
Грозданка на път за Европа