41

Учител

преди 11 години

Без изобщо да коментирам смисъла на написаното - има ужасно много правописни и пунктуационни грешки. Добре за мен, защото тъкмо ми трябваха примери с грешки за един тест. Зле за автора.

40

Анонимен

преди 11 години

Велик актьор. Гледайте Margin Call, където игаре ролята на собственик на финансова къща в навечерието на т.нар. криза през 2007 г САЩ и машинациите за измъкване.

39

Анонимен

преди 11 години

Най-добрият актьор- винаги с удоволствие гледам негови филми!

38

до даола

преди 12 години

само да ти кажа, че този с участието на Джереми вече го даваха и сега е готов втори сезон, може да го видиш в нета

37

Даола

преди 12 години

Сега по БНТ се показва някакъв сериал под заглавие Борджия - пълен ***, дано можем да видим онзи с участието на Джеръми Айрънс скоро.Цитираният от г-жа Димитрова филм наистина е знаменит.

36

Димитрова

преди 12 години

Извинявам се, но не помня, как беше преведено заглавието на български, така че ще го напиша с оригиналното "Damage" (1992г.). Партнира му Жулиет Бинош. Страхотен филм, гледайте го!

35

Анонимен

преди 12 години

evala. super material!!!

34

Анонимен

преди 12 години

Професионалист, професионалист! Майстор!

33

Даола

преди 12 години

Страхотен актьор и достойна личност ! Той е от тези, които правят филма.Продължава традицията на Лорънс Оливие..

32

Анонимен

преди 12 години

Голям актьор! А ние по-добре да си запазим комплексите за нашенския гьол!

31

Анонимен

преди 12 години

хахаха Днес БГ ама точно на вас е дадено това интервю, сигурно докато сте си пили кафето с Брад Пит, Джереми е наминал, и е казал моля моля, искам да ме интервюирате

30

Анонимен

преди 12 години

той и пенелопе круз са едномалко недоразумение в киното

29

те

преди 12 години

Един от най-интелигентните актьори на нашето съвремие...........никога няма да забравя геният му в -ЕДНА ЛЮБОВ НА СУАН- поклон пред таланта му......

28

до авторката

преди 12 години

Няма дума " впредвид"!!!!!!!!

27

TSPS

преди 12 години

Gledaite Kashtata na duhovete i togava komentiraite dali e slab aktior.Moeto mnenie e che e na nivoto na Al Pachino.

26

Стрина Гина до 8

преди 12 години

Не става въобще въпрос за американско кино. Нека не си мислим обаче, че някой младок ще се втурне да гледа "Кафка" (сниман в Европа) или "Обрат на съдбата". А фактът, че в екшън с уникално глупав сюжет (Умирай трудно 3), Джереми Айрънс почти носи филма на гърба си и е перфектен злодей, го прави не по-малко изключителен талант. Уважавам мнението Ви за американското кино и го споделям донякъде, но все пак не трябва да го отричаме.

25

8

преди 12 години

Някои под култура разбират американски филми.Жалко.

24

Un amour de Swann

преди 12 години

Аман от простаци!А Джеръми е пич!

23

Баси простите пръчки

преди 12 години

И Джереми оплюха! Тук в Бекапестан се провежда някакъв чудовище експеримент! Чалгаризация плюс ком. пропаганда отпреди 50 години ............и виждаме отровните плодове.......Абе чикибойци поне гледайте Лолита, знам че сте ***, които никога няма да прочетат романа :) пийс :)

22

мони бонева

преди 12 години

Това е само една част от истината!Естествено, че властта във Ватикана и където да било другаде е опасно изкусителна. Ако на този пост попадне слаб и лабилен човек, личността му ще деградира в посока поквара и пороци.Но би могло да се случи умен и порядъчен управник, тогава настава голяма борба, ловка политическа игра, защото който раздава справедливост среща сериозен отпор!А на хитрите и лукавите мястото винаги е по периферията. Те извършват заговорите и интригите. Не се разочаровайте,а мислете!