246

Дедо Владика

преди 12 години

Уточнявам за несведущите раби божии злощастни гербави: Казва се "ще плащам като НА поп", защото поп никога не плаща, а всекога на него му се плаща-я за венчавка, я за кръщение, опело, панахидка и т.н.

245

Анонимен

преди 12 години

Хераковският селянин бърка международни търговски договори, по които България е страна, с Битака или Женския пазар. Ще си платиме като на поп, защото попът никога не плаща.

244

Роналдо

преди 12 години

Простия народ ще плаща като поп, като си избира Тиква за премиер

243

IND

преди 12 години

Dnes.bg напишете какво отговори Борисов преди малко:"Моите уважения към господин Шматко, пожелавам му весела Коледа и честита Нова година. Един лев няма да вземат за "Бургас - Александруполис"." :)))Браво!

242

ухааа

преди 12 години

Ухааа- ще платим, но само на рускини.Да идват на групички и ще им подаваме каквото пожелаят.Ако искат и разврат- раз в рот, раз в зад-Шматко

241

Анонимен

преди 12 години

Не ме е страх от Русия, с нея обща граница нямам. Страх ме е от продажни правителства слугуващи на САЩ и Турция с неотклонно следваната от тях имперска политика!!!

240

Анонимен

преди 12 години

Ако бяха реализирани проектите на първановия голЕм шлЕм щехме сега да сме в технически фалит

239

Анонимен

преди 12 години

Ще платим водката и черния хайвер, що да не платим. Ние сме богати и ей така пръскаме милиончетата за някакви *** проекти. Само че преди да се плати нещо е хубаво да се направи финансов одит на фирмичките които са похарчили тези парици.

238

Рамбо

преди 12 години

Много ясно,ч е ще искатда си платим, но защо да не плати Бойко с банката на жена си, защо ние трябва да плащаме за нечии мизерии????

237

Братушки

преди 12 години

Трябва да им платим, те са наши БРАТЯот Серьожка Путкарьов

236

qwer

преди 12 години

Да си им плащаме,но тези пияни,крадливи руснаци да ги държиме далече от Б-я,това са едни колониалисти изверги и нищо друго,може гладен да стоиш,но е по-добре отколкото руснак да те мачка и да ти извива ръцете.

235

Анонимен

преди 12 години

Бургас-Александруполис - БГ ЕАД е еднолична собственост на държаватадължи около 6.2 милиона евра наТранс-Балкан Пайплайн" Б.В., Амстердам, Холандия:)

234

до 242

преди 12 години

Значи не знаеш! *** е междуметие, няма нито форма за множествено число нито за мъжки или женски род, и явно не знаеш какво означава, вулгаризъм е и трудно се намира в официалните речници. Само да те светна че те поставя в ситуацията ти да си "рая" или "гоя" ако уважажаваш тяхното "***"

233

Анонимен

преди 12 години

Ние Българите винаги сме си плащали, виж джуджетата от кремъл още не са си платили неустойките за спирането на газа през 2009г.

232

БоСимеонов

преди 12 години

Откакто Борисов е на власт/умишлено не казвам ГЕРБ/, той спира проекти, но не стартира нищо. Освен говоренето му за магистрали и постоянните му оплаквания, че всички са му виновни. Дори и археолозите. Неговата визия за страната изглежда се свежда до това, че направят ли се пътищата, от само себеси икономиката ще тръгне. Всичко останало е на заден план. Има някакъв смисъл в това, но ако действително тези пътища се строяха. А дори и това не се прави. Имаме само безкраен низ от приказки.

231

orce

преди 12 години

Pak pisuvate se najloso za RUSITE atie vi se vo istorijata i majka i tatko i treba da gi pocituvate.Od Osmanliskoto ropstvo znaete deka RUSITE ve oslobodija ,potoa od sramot da bidete fasisticka drzava zaedno so *** pak RUSITE VE OSLOBODIJA.Potoa tolku gi zasakavte da bevte pogolemi komunisti i od niv duri sakavte da bidete edna od SOVETSKITE republiki.I sega gi kritikuvate toa ne stava no davajte si go gazot da ve dupat zasto vie i tyaka ste nauceni da bidete dupelisci.Abe imbecili SITE vojn

230

DQDOTO

преди 12 години

BRTU6KITE PO4NAHA QKO DA 6IBAT NE6TO :))))AMA TO I NA VREMETO NE IM DREME6E ZA BALGARITE DE. CELTA IM BE6E DA PREVZEMAT BOSFORA NO NE IM STIGNAHA SILITE DO TAM.

229

Анонимен

преди 12 години

238Ако се беше случил този проект, България може би щеше да бъде на печалба след 20 години.

228

Анонимен

преди 12 години

Да се съдят там и да се разбират за кой колко пари дължи. Тоя проект беше антибългарски и добре, че ГЕРБ го спряха. *** а.к.а. 'социалисти' никога повече на власт, за да не се налага да плащаме неустоики за неизгодни проекти.

227

Tina

преди 12 години

Естествено, че ще иска пари.Нормално е и ние да ги дадем.Нищо не е толкова ценно, колкото природното богатство.Ще прежалим и тези пари.Важното е природата и хората.Този проект не беше толкова важен.Важни са "Белене" и "Южен поток".