152

Катя

преди 12 години

Лили е невероятна. Не знам кой пуска тези платени статии срещу нея. Целия народ я обича истински!!!

151

gost

преди 12 години

Толкова ми е жал за музикалните феновете извън България, че нямат възможност да се насладят на този духовен еликсир и амброзия, с който ни дарява националното ни богатство талант ампов.Толкова е егоистично от негова и на родителите му страна, да не го пуснат да твори и вихри в чужбина. Ами нашата мизерна сценица може ли да побере подобен чутовен ТАЛАНТ........

150

артемида

преди 12 години

Номер 151 - не намерих никаква логикачна връзка в коментара ти. Дали имам деца не е твоя работа, но имането или нямането на деца няма никаква, ама никаква връзка със здравия ми разум, който казва, че имената на децата му говорят само и единствено за простотията и първенющина на родителите им.Тук критиката е към родителите, а не към децата.

149

Сотироф

преди 12 години

Не мога да разбера защо някои ИНДИВИДИ обиждат човека като един към друг да тичат не могат да го настигнат.

148

13

преди 12 години

Защо толкова негативизъм и злоба изливате срещу Влади?Като не го харесвате, не го слушайте, никой не ви заставя! А да забелязвате колко е скромен и възпитан?Това, че има добро семейство, също е добре!Най-много ме възмути коментара за имената на дечицата му - СИГУРНА СЪМ, ЧЕ ТОЗИ, КОЙТО ГО Е НАПИСАЛ - НЯМА ДЕЦА, иначе щеше да знае, че единствено родителите ИМАТ ПРАВО да кръщават децата си и задължително - с имена, които на тях им харесват!!!

147

Коментатор

преди 12 години

Чалгата трудно може да се нарече култура,по скоро е ориенталска преса върху нашата култура.Да се изнасят на югоизток от Димитровград да забавляват присъщите си фенове.Препоръчвам на шоумените да не се пробват-ще им залезе бизнесът.

146

Анонимен

преди 12 години

Графе,графе...какво общо има попфолка(или да си го кажем с истинското му име,както си му викат селяните,които го слушат:чалгата) и култура?Ти чуваш ли се:чалга и култура?Това е нещо несъвместимо и това никога няма да се промени

145

1

преди 12 години

Израстнал в караваната на татко с американския поп фолк/т.нар.кънтри/, ПО ПРИНЦИП няма начин да обичаш фолка.

144

Анонимен

преди 12 години

тоя голям певец го толерират по телевизиите отдавана....Професор Вучков правилно каза че ни текста ни мелодия като хората..грачи като гарга.Но той не е само той ..има ги много такива наречени певци.

143

Чичо Пичо

преди 12 години

Ох,майчице,добре,че бяха родителите му на тоя посредствен отвсякъде Владко с отсъстващи глас и брадичка,та да чуем за него...Тати Киро му сглобява музичката оттук-оттам и ето го това олигофренче-звезда...

142

ilian

преди 12 години

pulen palia4o e toia ne6tstnik

141

дичо

преди 12 години

чичо Митко ли?! Владко, ти ли си бе, ***? Или може да е татко ти, бай Кирчо-мафията...

140

Омир

преди 12 години

*** си беше цар, ама тоя бездарник и връзкар е просто един ***...

139

ЙОВИГИ ХАН

преди 12 години

КАКЪВТО ВЛАДИ АМПОВ-ГРАФА ТАКЪВ И КИРИЛ РАШКОВ-ЦАР.ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ ТИЯ НАИСТЕНА СИ ВЯРВАТ,ЧЕ СА ГРАФОВЕ И ЦАРЕ.

138

sir John

преди 12 години

на мен поп фолка мие безразличен, поради това не слушам песни от този диапазон, но има хора на които им харесва и това, колкото не им харесва на някои е факт с който трябва да се съобразяват. Но не така стои въпроса с ГарафаАмпов, това нещастие, непрекъснато ни го навират вушите, където и да отидем, каквото и радио да пусне, на нас ни се налага да слушаме ГарафаАмпов. Този човечец е безкрайно бездарен и добре, че е баща му та да се отворят някои врати пред него . Лигняр и ***.

137

чичо Митко

преди 12 години

Графе,желая те!!!

136

чичо Митко

преди 12 години

Браво Графе :))) Израсна ти. Едно време, като тийнейджър не можех да те дишам, толкова лигаво лапе беше, но сега се промени, израсна и стана готин пич.

135

Maraba

преди 12 години

На Графа-все така с късмет и мерак,на парвенютата-въртете зад.ници в кръчмите и си останете там!

134

Анонимен

преди 12 години

малко ми е странно да се споменава думата "култура" при поп-фолка.

133

Анонимен

преди 12 години

Prekrasni BULGARSKI IMENA-----KRIS I NIKOL--- eiii prost narod