510

Анонимен

преди 12 години

Доктор *** специализирал археология и магистрално право.

509

Sony

преди 12 години

Ima li neshto ti da ne znaesh ,nali se izjiviavash kato BOKO SLANCETO ;)))))

508

Анонимен

преди 12 години

Честита Коледа!

507

venko

преди 12 години

Много ясно, че Бойко - аргеолога знае всичко! :))) ... и номерата на арехолозите знае! Знае дори какво се крие под земята! ... ама те като не го питат - нека им така сега! ;)

506

кака Ви Сийка

преди 12 години

ние в нашата фамилия всички, ама висчки сме доволни от правителдството на ГЕРБ. Страхотни са ..!

505

Уха

преди 12 години

Ядосва се защото ако се забавят със строителството може друго правителство да пререже лентата!

504

@

преди 12 години

сикадйииски престъпник

503

da

преди 12 години

Какво е това момичешко правителство бе? Как не спря Винету да се оплаква - все някой му е виновен. Ами като не можеш да се справиш, което е стряскащо очевидно, си пускай оставката и изчезвай вдън земя. Едно нещо не са направили като свят ГЕРБ, и само се оплакват. След всеки политически провал от последните повече от 20 години се заражда мисълта, че по-зле няма как да е, но ето ти ГЕРБ, които доказват тъкмо обратното. ЗАКРИВАЙ!

502

жоэъай

преди 12 години

Нали си кара скъпия джип и кво го интересува тиквата какво е наследството ни от миналото.Тия фалшиви магистрали дето ги прави и пет стотинки не струват пред това ако съсипе някой исторически паметник.Тиквата си е тиква ама на тиквен народ такъв премиер съди

501

YOI VSI4KO ZNAE

преди 12 години

TA TOI VSI4KO ZNAE, NE SE 4UDETE, BEZ NEGO KAKVO 6TEHME DA ;PRAVIM?KOLKO VICIPVE IZLEZAHA ZA NEGO KAT EDNO VREME ZA BAI TO6O!!I O6TE 6TE IMA. NEMA NA4IN NARODA E MUDUR!!!!!!

500

Цар Киро идва

преди 12 години

Цар Киро и убийците му главорези също колят и бесят наред, това е уникалко, никой ли не вижда какво прави Цир КироСамо гръцката медия 7plus7. netПише какво ни чака на Коледа в Секция Позиция

499

Анонимен

преди 12 години

Много забавно ще е ако Бойко вземе да копне под някой емблематичен строеж от соц. миналото. Ще се изненадате какво ще се открие там. Изпълнявайки "петилетки" толкова културни ценности са заринали комуонанистите, че не знам сега какво пискат. Знае се под кои има заровени археологически ценности. Май е време да им се изкопат и тези кирливи ризи.

498

Иво

преди 12 години

Бил съм н разкопки и знам, че понякога хората с месеци работят без пари, а тези са въшливи от мангизи, като оня Дянков!! И пак имат наглостта да оплюват народа!

497

dynamo

преди 12 години

Тиквата си е тиква, човек, който през живота си една книга не е прочел - трябва да чисти тоалетната ми, а не да управлява!!!

496

DO 12

преди 12 години

SAMO ZA KOLEDA BE BRAT4ET.

495

DO 12

преди 12 години

SAMO ZA GOLEDA BE BRAT4ET.

494

Анонимен

преди 12 години

Гледа като натровен коч от див лапад !

493

Анонимен

преди 12 години

За герб/бкп и бсп/бкп - гласува утайката на българското общество...)))

492

Потресен

преди 12 години

Не ви ли писна да си изливате Злобата по форумите??? Стегнете се мнго сте Отрицателни... радвайте се на Живота твърде е кратък да мразите Всичко и Всеки... Весели Празници и по-малко Злоба... повече Усмивки

491

До 493

преди 12 години

Аз живях в СОЦ.Като теб говореха верните на Бай Тошо хора т.е. МИЖИТУРКИТЕ ВИНАГИ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!!!ВЪПРЕКИ ТЯХ ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ!!!