123

Анонимен

преди 12 години

Много злоба и завист има в българина. Българинът не харесва успелите хора...Какви хора, какви успехи? Ако бяха мои дъщери, щеше да ме е срам да га ги показвам-изглеждат като дърти брантии. Да, щях да ги обичам, но и да им казвам истината. Да опитам да им помогна в живота, а не да ги обричам на гнусното блато - върхушка, елит. Покварени люде, за пара и *** си дават под наем...

122

Анонимен

преди 12 години

Изглежда доста пошло,за съжаление!

121

някои се

преди 12 години

забавляват ,други злорадстват по форумите !

120

Анонимен

преди 12 години

хубави са им щерките,особено по-малката.

119

артемида

преди 12 години

От всички най-симпатична ми е Илияна.Славея има вече много вулгарен вид-като дърта *** е. В Илияна има нещо, което я прави приятна.Не я познавам лично, но мисля, че няма да се разочаровам ако я опозная. Иначе, за ориенталските танци-ми,не ми е по вкуса. Има и по-добри начини за забавление.

118

an4e

преди 12 години

Iliana i golamata i dasteria se grimirat mnogo ,ama mnogo grozno,i ne se i obli4at koi znae kak!

117

до 118

преди 12 години

И като те показаха какво видяха хората - една комплексирана дъртоселска пръчка забравила от къде е излязла. Айде скоро на село и в забвение където ви е мястото на всички чалгясали *** с мания за известност. Провинциални пачи..

116

до 117

преди 12 години

ами и ти плащай и бъди в медийното пространсто бе ненормалник ! Така е , който плаща ,рекламата му се показва по медиите , и те така се идържат , бизнес ! А на който не му харесва , да избере да гледа нещо друго , много елементарно и ясно ! На мен като не ми харесва нещо ,не го гледам , избирам нещо друго ! Весела Коледа на всички селяни ,многознайковци и злобари !Ти ако си мислиш ,че телевизията се издържа от твоите мизерни данъци ,жестоко се лъжеш ! Рекламааааа , плащаш и те показват , това е

115

до 115 обърканата

преди 12 години

како, ако искат може и да се изсерат пред камерата, важно е да не става достояние на обществото а те това правят, плащат за да са в медийното пространство. Иначе за семейството и суинга си права, правят го.

114

НЕНОРМАЛЕН

преди 12 години

НЕ Е НОРМАЛНО С ГЛАДА НА ХОРАТА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА МУТРИ И ТЕЗИ ОСОБИ В ОХОЛ .

113

човешката простотия

преди 12 години

край няма! Не мога да си обясня как многознайковци определят кое е хубаво и кое е лошо за дадено семейство и партито организирано от тях?!Като не ви харесва ,не четете и не гледайте!Всеки да прави каквото му харесва без да пречи на останалите /без да пречи значи без да краде ,без да напада ,убива или изнасилва/!Сираков и жена му ако искат могат да правят секс с някое приятелско семейство и да качат клипа в някой сайт,тяхна си работа ,който се интересува ще гледа ,който не харесва няма да гледа!

112

браво на хората

преди 12 години

Живеят си живота както им харесва без да пречат на никой и без да се съобразяват със *** и пульо ! Дали са ориенталски или порно изпълнения е без значение ,важното е ,че правят това което им харесва ! А вие ако смятате ,че това на вас не ви харесва и ви пречи , ами просто не четете подобни статии и животът ви ще е рай ! Весела Коледа !

111

Райко коьота

преди 12 години

Първата дъщеря май не е правена от Наско,нали така Илиянче?

110

Анонимен

преди 12 години

Не рядко човешките същества трансформират и изразяват придобивките от битието си по доста комичен начин. Не казвам, че би било масово при подобна възможност за участниците във форума, но явно не е изключение при много от хората подобна себеизява. Вероятно прекалено многото средства, карат някои хора да привличат вниманието към себе си по този начин.

109

Анонимен

преди 12 години

mama takiva partita mi praveshe oste ot detskata gradina.

108

за 109

преди 12 години

лелее... абе ти живееш в няква паралелна вселена! Човече,не си в ред! Никой не ти говори за УСПЕХИТЕ им тяхата си сфера,а за това че се ИЗЛАГАТ зверски с такива тъпотии!!! И за това че се опитват да врат децата си,КОИТО НЕ СА ПОСТИГНАЛИ нищо,а лежат на техните лаври.ДА ти имам смотаните представи за "българско" И просто не ми говори "не са чиновници,не са крали от държавата" защото мн ти знае на тебе гагата кой какви ги е вършил.Аман!

107

Българин

преди 12 години

Много злоба и завист има в българина. Българинът не харесва успелите хора. Илиана и Наско, всеки от тях е постигнал много в своята професия, запазили са семейството си, създали са и отгледали децата си, не са чиновници, не са краднали от държавата, хора с доходи, доказали се и намерили място и реализация в живота.

106

Анонимен

преди 12 години

Във втората от лява се е преродил Майкъл Джексън.....................уууууууужас за момиче, гримирано като египетски хараон....

105

отчаян

преди 12 години

Абе, измисления БГ Х*й лайф май се е пообъркал. Това да не е съвременното семейство АДАМС? Егати зомбитата дето са нароила тези двамата!

104

от дедо Т. до 105

преди 12 години

Ей дяте,ти *** накара пак да са обадя оти и на мен туй ми се искаше да кажа за туй решение за роклята де...оти викат че била решена в червено...яз кат я гледям си е вапцана чисто кармазъ,та оти математици са фащали сложни задачи да решеват как да я вапцат кармазъ бе?