49

Анонимен

преди 12 години

Nikade ne se spomenava,che e dupetat ot BSP.Zasto.

48

милата

преди 12 години

Така му се пада на тоя ***,цялата държава ограбиха мръсните ***.***!Идете в Мездра и вижте,как живее тоя ***,колко коли има,каква къща.Държи всички села ***

47

Комбайнер

преди 12 години

Поправка:следствие има, не дело, тоест следствен съм, ако така се казва. И криминално проявен, затова, че опазих държавното имущество, а държавния служител пазеше в тревата манговците докато точеха бензина от цистерните. За 15 минути ги овършях с една лопата манговците и кражбите секнаха :) А кварталния лапкал с години от тях, че им държи отцепка, ама аз отде да знам :)

46

Комбайнер

преди 12 години

Мен ме съдят от 1997 година, че съм набил *** който крадеше бензин от цистерна на Нефтохим (още държавна компания тогава). За средна телесна повреда и рекет :) защото съм набил *** и според него съм му искал пари. И още го влачат това дело, викат ме, питат ме каква кола имаше тогава :), после след 2 години пак, рекета дето си го искал е бил много голям 200 000 лв (90-100$) и така си върви... а кварталния полицай лежал в тревата и пазел манговците докато точат, ама аз отде да знам :)

45

Анонимен

преди 12 години

Вальо Топлото на свобода,мутри и всякакви,крали милиони-на свобода! Все някой трябва да обере пешкира пред Европа.Жалки манипулатори.

44

Анонимен

преди 12 години

Тоя го осъдили 5 год. затвор, че взел 500 долара подкуп. А на какво да ги осъдят, тия дето откраднаха милиони.

43

Анонимен

преди 12 години

ЕЕее ,най после да видя един очеваден престъпник да бъде осъден!

42

Аз

преди 12 години

Ако тоя влезе у панделата,аз ще стана трамвай!

41

Анонимен

преди 12 години

Това са номера на съдиите. ОБЗАЛАГАМ СЕ,ЧЕ НА ВТОРАТА ИНСТАН;ЦИЯ "НЯМА ДА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА" М Р Ъ С Н И Ц И С А !!!

40

пандишчия

преди 12 години

да си завре една метла у пърдело и да идва да мете килията

39

емигрант

преди 12 години

Множко години са му дали,нали са колеги.Нали уж гарван на гарван око не вади.Ако съдиите раздават така календари на всички престъпници ехееее.

38

селянин

преди 12 години

Пет години затвор за *** депутат и бивш прокурор Томито.

37

Анонимен

преди 12 години

Че няма ли давност за тия нарушения?

36

Анонимен

преди 12 години

"Светкавично" БГ кривосъдие в действие...11 години процес !!!! Машалла шопари в тоги, машалла !!!!

35

Анонимен

преди 12 години

Усеща се, че Първанов си отива...

34

haha

преди 12 години

Хайде сега и останалите...

33

Анонимен

преди 12 години

На Коледа стават чудеса....

32

циганин

преди 12 години

Ами правилно е бе . Ваша си е държавата ще осъдете чуждите грозните а при вас не е така . В4ие сте бели хубави . То и затова до тук стигнахте . *** не смеете да осъдите една действително мутра а гледате всички *** да ги набутате вътре и с това да кажете на братята американци " Ето ние работим ние не сме корумпирани . Ние сме велики .

31

Анонимен

преди 12 години

'Ако съставът беше друг и спазваше закона, със сигурност присъдата щеше да бъде оправдателна за Тома Томов", каза пред журналисти неговият адвокат Васил ВасилевАКО БСП БЯХА НА ВЛАСТ ШЕЗИ БАНДИТИ НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГИ СЪДИ

30

Истината!

преди 12 години

След 22 години Българската Комунистическа Партия (БКП=ГЕРБ) е отново на власт чрез МАНИПУЛАЦИЯ на вота!Президент е МАЗЕН КОМСОМОЛСКИ *** Росен Плевнениев!Премиер е КОМУНИСТИЧЕСКА КЛОЗЕТНА ЧИНИЯ Гейко Борисов!Цялата местна власт е превзета от бивши военни, полицаи, спортисти и подобни *** на ДС! 25 % т.е. само уродливото население е гласувало за тези тъмночервени ИЗВЕРГИ (и то с манипулации)....Хора не се подвеждайте! Всички медии се държат от силовата групировка ГЕРБ=БKП=ДС и боса на българската комунистическа мафия БОЙКО БОРИСОВ!Взривът пред дома на журналиста Сашо Диков е дело на младежката организация на ГЕРБ по поръчка двата ИЗВЕРГА Бойко Борисов и Цветан Цветанов! Не забравяйте, че Бойко Борисов е:1. Все още член на БКП;2. Този изверг е репресирал и убивал десетки хора преди 10-ти ноември;3. Участвал е активно във възродителния процес;4. Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки хора през 90-те години като организатор на силови групировки и бос на подземния свят;5. С помоща на ДС е извършена най-голямата манипулация в историята на Европейския съюз а имено приемането на групировката ГЕРБ=БСП в ЕНП!!!!6. Този изверг е готов да убие много хора и дори майка си да продаде (ако вече не го направил) за да може да се задържи във власта и да си направи на жертва пред Европейската делегация!Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори *** на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.