24

23

преди 12 години

И вместо да избират от 5-7 вида сирене избират от над 50 вида. Кризата, при тях била сериозна? Ако усещаш, дълбокия ми сарказъм, какво разправяш въобще, хората работят разполагат с над 50 вида вина и сирена и изобщо не ги еня как, българите живеят искам да кажа оцеляват. Положително настроени хора, отворени към всеки и всичко към света и хората.

23

Анонимен

преди 12 години

Там кризата е друга - вместо да пият вино за 70 евро ботилката,ще пият за 50 евро.А у нас е въпрос на оцеляване и изчезване на нацията.

22

Анонимен

преди 12 години

Думата песимизъм на български означава нещо съвсем различно от това, което пише в статията. А французите са симпатяги.

21

16

преди 12 години

Какво им е на фрацузите? За едно дете взимат по 400 лева на месец да не говорим за всяко следващо, а и парите, които получават, като родиш. Работят, но знаят защо! Не считам, че са песимисти по- скоро са оптимисти, положитено настроени към всеки и всичко и никой за нищо не им е виновен за разлика от българите, първо те гледа, като все едно си му длъжен с нещо, второ, като му изнася ти преписва, какво ли не трето, все някой му е крив, но той никога иначе много обичат да слушат суперлативи.

20

Дядо Петър

преди 12 години

Защото си нямат *** да им разправя масали.И да ги весели.

19

Анонимен

преди 12 години

ние сме мазохисти май френд, следващият левъл над песимизма

18

В,Бозаджи

преди 12 години

Приятели интересно ми е ние какви сме от 21 год живее ме в трудности и знаеме че всяка година ще е по трудна от преходната , плюс това ни е хубаво как всяко ново правителство ни го начуква все повече и повече и се радваме ! Да обаче премиера каза че трябва да живееме за децата си ! Но аз имам вече внуци ! За кого да живея та аз мериша на пръст вече ! Като видях самодоволната усмивка на бати ни Бойко тая сутрин си помислих че наистина всичко е добре ! Но дали е така ?

17

Анонимен

преди 12 години

плашат се, че ще живеят с пенсия 1500 вместо 2000 евро сигурно милите

16

Анонимен

преди 12 години

Ние никога няма да бъдем реалисти.

15

Гадове шовинистическ

преди 12 години

Французите са и най-големите К*РВ#!

14

световни сме !

преди 12 години

Първенството е наше - къде са те със своите 81% пред нашите 99,999% !!!!

13

оптимус

преди 12 години

От класацията се вижда че най-големи оптимисти са най-бедните и най-простите -африканците. Българина също е оптимист и за това продължава да гласува по африкански за цар лъв(Бойко) вапреки че жизнения му стандарт силно преближава Нигерийскиа

12

Гошо Тъпото

преди 12 години

С французите...нещата наистина са...трагични.Покрайй тази криза,трябва да карат Реновместо Пежо или Ситроен.Още по...тъжното е,че трябва по икономически...причини да сеоткажат от една,от трите си...любовници.

11

ku4eto

преди 12 години

а пък ние сме най големите оптимисти тъй като вече сме на дъното

10

Анонимен

преди 12 години

Чакайте сега това че смятат че ще имат икономически трудна година означава че най-вероятно вече ще си купуват вино от по 50 лева бутилката и няма да си земат ново ситроенче за 50-60 бона ами едва за 30.Също така може би това лято няма да ходят за по месец на някой екзотичен остров нито на Лазурния бряг.Завалийте- Живи да ги ожалиш! Техните проблеми не са като нащте.Иначе не биха били живи от доста време.

9

don

преди 12 години

Erdogan ne im e mimistar-predsedatel, ta zatova!

8

Иван

преди 12 години

Я чакай малко. Нали ние бяхме най-песимистите и най-мрънкащите. Как така французите ще ни задминават. Дали пък някой умишлено не се опитва да ни мачка самочувствието за да ни манипулира по-лесно. Пък и според бате Бойко нямаш ли два езика и ням колко си висшета си четвърта ръка и мрънкалник.

7

Владимири Путин

преди 12 години

В русия оптимистично настроените са точно 140% ...

6

Стакмистика

преди 12 години

Да дойдат в България на 140 евро заплата , за една две години , ако оживеят до тогава разбира се .

5

RE:

преди 12 години

"Прекрасният" сайт явно не поддържа по особени езици... Та, думата е faineant.