25

Крум

преди 12 години

Тази никаквица, има смелост да диша и да гледа света около нея. Тази низша твар трябва да бъде убита с камъни. Смърт за нея съдиста до нея. Горкото дете. Бог да му помогне.

24

doc. Nik Kaloyanov

преди 12 години

Майката, ако изобщо може така да се нарече, и сводникът й трябва да се пребият най-жестоко и да се бутнат доживотно в затвора!

23

Анонимен

преди 12 години

хора тия депутати и министри нямат представа какво е по селата каква е ***,как се развъждат,каква е мизерия,само чакат социалните и удри пиене и цигари и мързел-абе къде са тия социални служби и тия от закрила на детето защо не обикалят селата и да ги дават такива на съда?????

22

До 20

преди 12 години

Съгласен съм ! Ама то трябва да усетиш , за да повярваш ! Дано някой ден се оправиме ....

21

Анонимен

преди 12 години

Дано се оправи детенцето.Колкото до майката и сводника и тия трябва да ги затворят и да изхвърлят ключа.Аман от хейтъри в този сайт-пребито детенце не е виновно с нищо!!!

20

Българин

преди 12 години

...когато става дума за болно Българско детенце, пари няма - и цял живот плащалите му осигуровки родители като просяци трябва да събират пари... но гокато става дума за *** малко, претрепано от собствените си никога неосигурявани родители, тогава целият потенциал на здравната система се мобилизира за лечението му !!!Тия дето ме плюете - утре ако вашето детенце се разболее, никой няма да го лекува без пари, защото осигуровките ви са похарчени за лечението на това нещо, което защитавате !

19

Българин

преди 12 години

Явно на някои тука е трудно да проумеят, че заради *** зараза всички ние все повече затнъваме в тинята, че без колосалните суми, които харчим за да ги храним и лекуваме, когато се трепят, няма детски за нашите деца, а бабите и дядовците ни живеят на ръба на гладната смърт. Малко ви е всеки ден да четете за зверствата на ***, за убийствата, насилията, тормоза срещу хора, не можете да си направите сметката, че без тая чума, България щеше да е просперираща страна !!!

18

Българин

преди 12 години

9 - явно още не проумяваш, че от малкото "беззащитно" *** с годините става само едно нещо - голям *** - престъпник и *** !!! Ако остане в *** среда, вероятността за това е 99.99%, ако го осиновят - "само" 80%. Просто *** ГЕНЕТИЧНО са ***, нисша раса... и самите "родители" на полусъществото го доказват.Останалото е зловреден пишманхуманизъм. Значи ви е жал за гъгнивите зверове, за които отиват 3.1 милиарда годишно, а за собствените ви деца и стари родители не ви е жал?

17

of

преди 12 години

do 16. Принципно те подкрепям в мнението, но докато не се види ясно, че не са под държавна протекция такива *** така ще е.

16

Стига с омраза ..!

преди 12 години

До кога в този сайт ще се лее омраза, ненавист към етносите в България? Нормално ли е това? Защо тези простотии не се премахват моментално, а може би някои е заинтересован в нагнетяването на етническа омраза ..До кога това ще продължава, до кога ..?

15

Валя

преди 12 години

Във връзка с думата "полусъщество", бих искала да отбележа, че когато бях на около 10 и карах колело, едно *** на около 6-7 ме подгони с нож...........Има хора и хора, *** и ***....

14

Анонимен

преди 12 години

Тия са животни!

13

Анонимен

преди 12 години

Ясно - майката от Каменар, живее в Аспарухово... *** и си пребива детето...*** история.Дано се оправи детето, макар че в такава среда и след това животът му няма да е живот.И все пак, *** - нециганче - дете си е. Дано оживее. Лошият му късмет е, че и родителите му са ***. Към тях - никакви симпатии, дано си получат заслуженото.

12

Димитрова

преди 12 години

Всеки, който започва да плюе, без да мисли, трябва да си даде сметка, че е късмет, а не решение или постижение да се родиш в не-*** семейство и със свестни родители.Аз имам прекраси родители, но не мога да твърдя, че съм ги заслужила, а само да се опитвам всеки ден да се отблагодаря на тях и на Господ за добрината.Всеки от нас можеше да е на мястото на това дете... А най-страшното, мисля си, не е това, което му се е случило сега, а всичко, което му се е случвало до сега...

11

до Българка

преди 12 години

Ами не всичко е цветя и рози, инвалид - *** ,нуждаещо се от грижи пребито от родителите си *** -с маика ***.Не виждам нищо стращо или строго да не кажа изродско ,че 8 е казал полусъщество , ами напрактика ,това дете ще живее само на човешката състрадателност следващите 60-70 годиниизродско е *** които го е осакатил.

10

Анонимен

преди 12 години

*** - да си седят в ареста .........

9

Българка

преди 12 години

Какъв *** трябва да си, за да наречеш едно тригодишно дете "полусъщество"!? Толкова си оскотяхме, че в душите ни остана само омраза, дори към най-беззащитните? За мен ти самият си полусъщество. За това дете, ако оцелее изобщо, още има надежда да попадне в дома на свестни хора и да постигне нещо СТОЙНОСТНО в живота си. За теб няма НИКАКВА НАДЕЖДА.

8

8899

преди 12 години

Спасението на майката бащата и детето е газовата камера

7

Българин

преди 12 години

Колко струва лечението на полусъществото ?!? Доктори, защо пилеете парите, с които би могло да бъде спасено някое болно Българско дете ?!?

6

Анонимен

преди 12 години

kakuv izrud trqbva da si za da biesh 3 godishno dete....