98

Анонимен

преди 12 години

Ха снимката е от кръговото на 4-ти километър.А ЗА СНЕГА, ДОБРЕ ,ЧЕ СЕ РАЗТОПИ САМ.Иначе го ловяха колкото котката ми през стъклата.

97

логик

преди 12 години

аз имах проблеми. Явно трябваше да избера маршрута по който се движат Фандъкова и ББиткото!

96

принцеса

преди 12 години

само за информация на 46 моя път също е през бул. Вардар и Н.Мушанов и вчера сутринта бяха достатъчно добре почистени. Проблема наистина идва от водачите с летни и "всесезонни" гуми. Нагледах се на такива, които се пързалят на зиг-заг по пътя и не могат да си овладеят колата, от там идва проблема. Вместо всеки да си погледне паницата, знаете само да плюете. ОК малките улички не са почистени, улицата пред моя офис също, но на по-големите пътища може да се кара, стига да си с подходящи гуми......

95

katii

преди 12 години

da i vava 10.00 chasa ne beshe chisten nito ulicite narodno horo nito jitnica a pak da ne govorim za bulevard car boris ujas.

94

joro

преди 12 години

незнаех че и пожарната има маршрут ама може и да съм изпуснал покрай тия палежи може да са им определили вече

93

Анонимен

преди 12 години

Така, вместо за 20 мин. се прибрах за час и двайсет. Може някъде да е чистено, ама аз такова не видях. Снегорини колкото искаш, ама ни един с пусната лопата, не ръсят, само навъртат километри. Цялата система за чистене зимата трябва да се преосмисли и контрола да е жесток, че май само се *** народна пара, а нищо не се прави!

92

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Виновна е кметицата! Виновна е, че не е сложила зимни гуми на *** и не ги е научила да карат в знимни условия. Падне 3 см. сняг и София е блокирана. Защо ли? Какво ревете, искате да е като през лятото ли? Хайде който не може да кара и няма гуми да си седи вкъщи. Така пътищата ще са свободни и няма да има мрънкачи!

91

Анонимен

преди 12 години

dnes do 12,30 putqt za bojurishte i za kalotina oshte nebeshe po0chnat dori za se pochistva a da negovorim z adrugade

90

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам как 5-10 см сняг могат да направят такава каша. Нито е силен снеговалежа, нито е неочакван, просто въпреки прослувутата организация, дето лови снежинките, пак нещо не се получи. Не говоря за малките улички, ясно е че тях изобщо не ги гледат, ама главните са пълен абсурд, околовръстното преди 2 часа беше със снежна покривка, същото важи и за Борис 3-ти, добре, че движението е абсурдно на България и по Цариградско, че там колити да стопяват що годе снега.

89

Дедка

преди 12 години

Не знам на кого ги разправят тия, като сутринта беше някакъв кошмар! Стигнах до работа за 3 пъти повече време от нормалното и нямаше едно почистено участъче по целия ми маршрут! Даже околовръстното беше в ужасно състояние! Абсолютна трагедия.. сега не смея да си помисля и колко време ще се прибирам! Само дето се биха по гърдите 3 месеца колко сме били подготвени за снега тая година.. няма що!!

88

Анонимен

преди 12 години

една улица изчистена няма, добре че са колите да разнесат малко снега. Сутринта имаше 2 жени дето почистваха снега и после като натрупа се омотаха. С две думи, кел файда.

87

Анонимен

преди 12 години

Абе държавата кога ще си плати борчовете на снегопочистващите фирми? И КАТ кога ще почне да глобява и спира от движение *** с летни гуми?

86

Анонимен

преди 12 години

Карат киртаците с летни гуми, после реват като ебани зайци, че не било почистено!!! Ами то двама такива *** като се окопаят, тая снегопочистваща техникак как ще мине да изрине снега?! После държавата им била виновна...***

85

До 82

преди 12 години

Не се краде толкова ли??? Явно си нямаш и най-малката представа колко много, колко свръх много продължава да се краде. Ама нищо, вярвайте си вие на приказки от шипковия храст и дайте на ББ и групировката му още един мандат и те ще ви"оправят" така както и Костов и Доган и Станишев и даже дедото от Мадрид не можаха да ви "оправят"!

84

Анонимен

преди 12 години

Изненадите продължават и тази зима, всичко друго, но сняг по тези географски ширини и по това време на годината не може да се очаква. Ако питате Биби, сигурно Станишев стои в дъното на тази снежна диверсия!

83

БоСимеонов

преди 12 години

Вижте какво, паникьосани народи и хейтъри от всякакъв тип и калибър. Нещата не са толкова прости. На страницата на АПИ, ако толкова ви интересува може да си свалите "Технически правила и изисквания за поддържането за пътища". Попрочетате малко и тогава коментирайте.

82

до 78

преди 12 години

Според тебе ...КОЙ е?Защото всичките партии,даже и с *** не можаха да победят .....ГЕРБ!Не че ми харесват много ,но са по-добри от всички досегашни ----КРАДЦИ НА ПРЕХОДА в Бг!Все пак поне не се КРАДЕ ---толкова ,а се прави поне мааалка крачка ---НАПРЕД ,а не назад,както беше 20 г.....!

81

irkata-tulip

преди 12 години

улиците са си почистени-не блести гол асфалт,но при условие че излязох около 07.30 си стигнах без проблем А да ви попитам всички тук ,форумци,почиатихте ли си пред входовете и офисите????Като надникна навън виждам еденични дисциплинирани и самокритични граждани.За разлика от тук,където голяма част са претенции и злонамерени.И да добавя-не съм гласувала за Й Ф -просто си е добре почистено! За сега!!!

80

до 76

преди 12 години

Ами ,братле ходи в прованса ,там има място ,колкото искаш!

79

!!!

преди 12 години

Истината е, че над половината шофьори не са подготвени за зимата - физически, психически, технически. Тази сутрин се нагледах на всякакви простотии. Един тръгна да ме изпреварва при спускане върху хлъзгав път. Друг кара с 5км/ч, защото не знае как да си оправи стъклата да не са запотени, или сигурно си мисли, че не са запотени стъклата, а отвън е мъгла. Трети се прави на Шумахер и кара на слалом между колите с което стресира неопитните водачи и те започват да карат още по-бавно. Да не споменаваме до колко 15-20 годишните автомобили са подготвени за зимни условия с адекватни гуми, чистачки, течности и т.н. и в каква точно техническа изправност се поддържат...