69

Nikol

преди 11 години

Моят мъж и за... да го хвана пак си е дърво,на злобите да кажа че тежа 46 кг,и всичко си ми е сравнително добре ....

68

Истината

преди 12 години

Мъжете искат само едно- копие на майките си, ама по-младо и да става за секс /щото да избият Едиповия/. Ако не е като мама, все е крива. А като накрая стане пълно копие на мама изведнъж решава, че трябва да се отърве от тва нещо дето му трови живота и го подтиска /както го е решил и преди това, когато е бягал от майа си/ и я сменя с друга пак приличаща на мама и така до безкрайност. Така, че квото и да кажа още е безмислено!

67

ludnica

преди 12 години

Noshish pola bez belio i ne izlizash ot kuhnqta!

66

Анонимен

преди 12 години

Отговора е много *** - ела гола и носи бира.

65

до 60

преди 12 години

браво кво му требе на един мухъл,ха ха ха

64

Анонимен

преди 12 години

Млад мъж се разхожда по Витошка в 12 часа на обяд.Срещу него една миловидна девойка хубави големи цици, малко дупе, а в лицето фантазия. Решил той, че трябва да се запознае с нея.

63

Анонимен

преди 12 години

Пресича тя по единия тротоар, нашия човек и той. Пресича тя на другия, и той така. Мацката направила крачка в страни да се разминат, нашия и той и така се пресрещнали.- Извинете госпожице, вие сте най-прелестното създание което са виждали очите ми, може ли да ви попитам нещо?- Питайте господине !- Искате ли сега, точно тук, в центъра на София, 12 часа по обед, да ми направите една *** ?

62

Анонимен

преди 12 години

- ***, ***, аз да не съм някаква долна *** !?- Не, не госпожице, моля да ме извините, ако не съм се изразил правилно или вие не сте ме разбрали. Аз исках само да ви предложа, сега тук 12 часа по обяд, да ми направите една ***, след което да отидем на летището, да се качим на частния ми самолет, след което да отидем до Венеция, после в Лондон и Париж, да се разходим по всички бутици, да ви купя бижута, парфюми и рокли От долу се чуло:- И овуфки, и овуфки

61

Неда

преди 12 години

Война за мъж не водя.Идеалът не съществува,а доброто предстои.

60

60

преди 12 години

Как да я накараш да ти обърне внимание изобщо и да те пожелае?

59

ицо

преди 12 години

ох, котьо

58

ко40 от село

преди 12 години

да блогадарят че ни стават *** и ни манипулират че да не работят , иначе щяха да бачкат до побъркване, че и няма кой да им каже ей коте искаш ли да пием кафе и т.н. нашите жени

57

Анонимен

преди 12 години

Това, че жените избират, трябва да го е казала някоя самоуверена патица, която много си е повярвала. Жените избират...но само от тези, които вече са избрали тях! Това е. :) Ако не привличаш даден мъж и да го избираш файда няма. :)))

56

Анонимен

преди 12 години

Кво само пълните главите на жените с глупости ве. 4 стъпки и е завинаги твой:1. Правиш му една свирка2. Малко топков масаж3. Правиш му един сандвич4. Недей да плямпаш много

55

конса

преди 12 години

Явно някой сдраво ти е разбил сърцето и сега се правиш на недосегаема и еманципирана.Колкото и да си хубава външно,рано или късно ще омръзнеш на когото и да е.Светът не се върти около теб.Винаги има някоя по-добра от теб.истината е в това което е под лъскавата опаковка,защото опаковката се смачква,сбръчква и т.н. Всъщност живота не е толкова ***,колкото си мислиш,че е.Весела Коледа.

54

до Цвети

преди 12 години

Много точно казано!

53

Анонимен

преди 12 години

Когато жената е красива тя е желана /сексуално/ и обратното. Приказките за женските хитринки са само забавно четиво!

52

Цвети

преди 12 години

Въобще не ме интересува,какво искат мъжете.Те да са се позаинтересували аз какво искам,как се чувствам,какви желания имам?Нямам никакви намерения да се доказвам или показвам на някой комплексар или мамино синче,аз какво мога,абсурд! Или ме харесват такава,каквато съм без да кокетнича и без превземки или всеки да върви по пътя си.Няма нужда от превземания,животът е прекалено суров и заживеят ли двама души заедни истината лъсва бързо и тогава разочатованието е голямо.

51

Анонимен

преди 12 години

Жените не зная какво искат и от много избиране добрият мъж си заминава.Те остават сами.Тогава се качват на първата каруца на пътя,ама вече е късно.

50

Мъж

преди 12 години

До 23.Така е. Просто природата ни е дарила с 50 пъти повече хормони от тези на жените и затова искаме също толкова повече секс от тях. Така съответно ставаме лесно манипулируеми, но пък така и живота ни е по-интересен. И в следващия си живот пак искам да съм мъж, защото животът ми е по-интересен. Не е като да си жена, вечно пасивна и в леглото само да стоиш като кукла, робувайки на измислените смешни стереотипи, че всичко трябва да се прави от мъжа.