54

артемида

преди 12 години

Тия дето реват против човека и Русия-ми той не от хубаво е отишъл там.Защото когато имаш семейство и най-вече деца, и живот и всичко остава на заден план.Можел е да си седи в България и да гледа как семейството му мизерства,но не го е направил.Всъщност, в България нещата не са по-розови о Русия-там могъщия океан е взел жертви, а в България пияните и комплексирани *** по пътищата.Русия е над 150 млн с огромна територия.Лесно ли се управлява според вас?Къде е Бг с 6 млн и 111 км?И пак е ужас.

53

Наталья

преди 12 години

В вконтакте создана группа посвящнная тем,кто был на КОЛЬСКОЙ, там есть люди которые снялись с платформы 9 декабря!!!! они много что рассказывают, почитайте, найти не трудно в поисковике наберите буровая кольская. Завтра вечером по НТВ передача с владимиром Текменвым об этой трагедии, они прилетали в Мурманск и была встреча с родственниками, а я попала сюда потому что ищу родственников Живко Жекова для того,чтобы они смогли (если захотят) пообщаться с родственниками погибших с КОЛЬСКОЙ.

52

ааааа

преди 12 години

Искрено съжалявам за този човек! Грешката му е, че е заминал за Русия, та макар и на английска служба. Там все ещо лошо се случва, дължащо се на ниско ниво на компетентност, безотговорност и масов алкохолизъм.

51

До 42

преди 12 години

***,за мъртвия или добро или НИЩО!Защото Господ забавя,но не забравя!

50

Анонимен

преди 12 години

Лека му пръст!

49

Калин

преди 12 години

ГОЛЯМА НОВИНА .. ДОБРЕ, ЩЕ МУ Я СЪОБЩЯ !!

48

анонимен

преди 12 години

жена му и децата му не ги мисля..живи хора са и ще се оправят в живота..жалко за него човека...

47

Бог да го прости!

преди 12 години

След като Държавата, в лицето на управляващите и на онези 240 апапа в Народното събрание упражняват геноцид върху своя народ, той е принуден да напусне родните места и да тръгне в странство да търси препитание за своето семейство!Господи, прости ни, но ние нямаме друг изход и поради това напуснахме семейни дом с тлеещето огнище ..!

46

rip

преди 12 години

i tyka li izliwate pomiq??? za murtvite ili dobro ili nishto mishki!!! pokajete malko uwajenie

45

rip

преди 12 години

pochivai v mir bratko balkanski!

44

сем. Стоянови

преди 12 години

Най-искрени съболезнования на съпругата и децата на капитан Живко Жеков, както и на неговите родители! Светла му памет!

43

Stan

преди 12 години

Почивай в мир! :-(

42

Анонимен

преди 12 години

Искрено Ви съчувствам госпожо, на вас и близките ви.

41

Loshiq

преди 12 години

Бог да го прости. И не пишете глупости. Всеки по някакъв начин се мъчи да си изкара хляба. А на който му се струва лесен моряшкия живот нека да пробва и после да пише. Съболезнования на семейството му.

40

Анонимен

преди 12 години

Винаги ще те помним Капитан Живко Жеков! Лека му пръст и искрени съболезнования на семейството и близките му!!!

39

ot 38 varnenec

преди 12 години

otkade zne6 4e ne go poznavam?kakvo zna4i kompleksar?mnogo hora izpolzvat tazi duma bez da znaqt kakvo ozna4ava stoto e moderna.tuka e palno s licemeri

38

Do 38

преди 12 години

Ей комплексар недей да пишеш глупости за хора които не познаваш, Живко Жеков беше страхотен човек и семейството му беше за пример, почивай в мир Живко :(

37

Анонимен

преди 12 години

ai stiga be.da izhranval semeistvoto si,amorq6kite saprugi gi znaem vsi4ki.

36

Иван

преди 12 години

Искрени съболезнования на семейството и близките.Жалко - един български моряк си отиде нелепо.Поклон !Дано тези които пишат глупости под статията да се вземат в ръце - просташко е и нечовешко.

35

bilie

преди 12 години

поклон пред паметта на един български моряк , отишъл да работи при опасни условия за да изхранва семейството си