115

hasan

преди 12 години

nedeyte gleda da doyde nyakoy paraliya za da mu stanete ortak i da go oberete a si styagayte zadnitsite da rabotite i da stignete tyahnoto nivo za da imate pravo da prikazvate.

114

Анонимен

преди 12 години

Мога да хвана бас с всеки, че шведите няма да продадат СААБ на турците. Независимо дали турците много го искат или не. Западняците не разрешиха на ГАЗ да купи Опел а предпочетоха да го фалират и ликвидират, мислите ли, че ще е по различно със СААБ. Ще го продадат на китайци но не на руснаци или турци. Ако много са я окъсали по биха предпочели руснаци, но на турците ще им дадат снимка на завода да си го гледат. А след днешната ситуация с Франция, *** нямат никакъв шанс.

113

Бен

преди 12 години

Ние сме в ЕС,а турците не - с това обявявам темата за приключена!

112

до 106

преди 12 години

Абе пич, защо турция драпа към евросъюза?

111

Щели да правят...

преди 12 години

Щели да правят турците СААБ - ше правят налъми и евтини турски сериали.Това да не е рахатлокум бе аптали.Тука се иска мозък в правенето на тази шведска високотехнологична кола.Виж,да сглобяват магарешки каруци може - та нали основното превозно средство в Турция е каруцата с двигател една мулешка сила.Я да си гледат там посраните бедняшки ***,че още 200 години в Евросъюза няма да ги приемем....

110

до 114

преди 12 години

До 89 г. турците освен за армията за друго почти не са мислили така че не ми говори празни приказки. нито индустрия, нито строителство е имало на добро ниво, това са ми го казвали много турци които се върнаха от там, не си го измислям.

109

до 113

преди 12 години

комшу,чакай сега, спри са малко, много си повярва. бая екмек има да изядете за да стигнете нивото на шведите, а пък тогава не ми се мисли те къде ще са.

108

до 110

преди 12 години

През 1989г. Турция ВЕЧЕ ПРОИЗВЕЖДАШЕ ПО ЛИЦЕНЗ АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗСТРЕБИТЕЛИ ФАНТОМ, А ОТ 10 ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА,ЧЕ ЧАК ДО СЕГА, ОФИЦЕРИТЕ ЗАВЪРШВАХА В УЕСТПОЙНТ,САЩ. Не си прави заблудата за тази страна.В Турция не може да се продава чужда марка кола в състояние нова,ако тази марка не е построила в Турция завод за коли,сглобявани там/може да са камиони на марката,става,но законът им такъв/.

107

Комшу

преди 12 години

Че с какво издръжливите турски работници са по лоши от омързеливилите се шведски алкохолици,след като се способно доказаха като възстановиха и построиха на половин западна Европа, най трудоемко тежката и непривлекателна промишленост и придобиха авторитет като работници и механици в производството на скъпата автомобилна индустрия за да могат другите народи днес да се гордеят незаслужено с нея,та нямало да се справят с гарантирано по високото качество и от на шведите при производството на Saab!

106

Мето

преди 12 години

До 92 - точно така, вие ще бачкате, ние ще живеем. Ще ни обслужвате по вашите курорти, ще чистите, ще миете и ще се радвате на всеки подхвърлен лев.

105

1

преди 12 години

До подобните на 96 - "гладна кокошка просо сънува".

104

за турските фенове

преди 12 години

не забравяйте един факт, турция дръпна доста и благодарение на няколкостотинте хиляди образовани и обучени турци които бяха изселени от бг през 89.

103

нека да чете Гани

преди 12 години

Ще живееете като ядете турски домати и турски лук,ще дъфчите турска дъвка,пред турския телевизор,гледайки турския сериал,а турската пералня ще пере,докато си пиете турското кафе.Ще се подписвате с турска химикалка,върху турски листи,против членството на Турция в Евросъюза.Сутрин ще си обувате турските обувки и ще се качвате на турската кола.През деня пред турския лаптоп,ще псувате Турция и турците.Президентът ви пък ще дарява с орден "Стара планина",всеки срещнат турчин.Мале,мале......,по-добре мълчете.

102

дюнер кебап

преди 12 години

турците са дръгливо магарешко племе - те са яхали магарета,а ние с ме яздели гордо коне

101

дюнер кебап

преди 12 години

турците ядът са мо дюнер кебап,лъскат *** със *** и си бутат корнишони в ***

100

Ердоган

преди 12 години

Приемам молби за присъединяване към Тюркския Съюз.Побързайте преди окончателно да се е разпаднал ЕвроХомоСъюза.Местата са ограничени,но комшиите са с предимство.

99

Анонимен

преди 12 години

Какво става с Турция? защо не помогне на комшуто *** ???? ЯВНО ЦЕЛТА И КОЛКОТО СМЕ ПО УМАЛОМОЩЕНИ ПО ЛЕСНО ДА НИ ПРИБАВЯТ КЪМ ИМПЕРИЯТА В ПО КЪСЕН ПЛАНИРАН ОТ САЩ ЕТАП..

98

Makara

преди 12 години

Вижте сега братя бг индиянциБългария е била цели 520 години на Османската империятака че без коментар.Слабите винаги робуват на силните!!!Yesss

97

Анонимен

преди 12 години

Ако я нямаше Турция,една шопска салата няма да има с какво да забъркаме и ще си пием ракийката само с една гола вода.

96

Анонимен

преди 12 години

И защо поставяте минуси за това ,че турците намерили нефт и газ?Пуста българска завист.