21

Tulski

преди 12 години

Интересно, че благочестиви българи - християни, защитават някакъв *** - терорист, който можеше да взриви и техните деца. Разберете, че *** ислямисти не правят разлика американец ли си, германец ли си, българин ли си. Тях ги интересува само, че си с бял цвят на кожата и че си християнин. Тяхната максима " избивай неверниците ", означава на *** език - унищожавай всички, които не са мюсюлмани и които не искат да живеят по законите на Шериата. Така, че не се заблуждавайте.

20

до 18

преди 12 години

Хахахаха " ***" във форумите е човек ,който спами или изказва постоянно противоположно мнение с цел да разводни темата или да предизвика караница. Така на практика темата не се разисква и коментира и накрая се закрива.Не пиши на латиница ,забранено е от правилата на този форум и при сигнал ще ти трият мнението.

19

да помислим

преди 12 години

Да не забравяме, че атентатите са станали след като САЩ са унищожили резиденцията на Кадафи, в които е загинала осиновената му дъщеря и много други лицийци от цивилното население. Не може да убиваш наред и да очакваш да не получиш ответен удар. Жалко за хилядите невинни жертви - от всички страни.

18

Темерут

преди 12 години

Съществува вероятност да не е виновен. Факта, че е заболял от рак, донякъде доказва това, тъй като, от рак заболяват хората, претърпели ужасен душевен тормоз. Така, или иначе, ако не я потулят истината все ще излезе наяве.

17

do 8

преди 12 години

Ami az nikude ne izrazyavam mnenie deli e vinoven ili ne tochno zashtoto ne vyarvam nito na mediite nito na negovite tvyrdeniya. Samo, che ste mi smeshni kato vzemete da vyarvate na vsichki istorii podneseni ot mediite. Nito mrazya vsichki nito sum Trol (kakvoto i da znachi shotot trolovete sa opisani razlichno v razlichnite eposi).

16

Анонимен

преди 12 години

До 11! Аз в самолет с маймуни не се качвам! На теб ако ти харесва-давай!

15

АНОНИМЕН

преди 12 години

Този все умира, ама май послъгва.

14

Анонимен

преди 12 години

на смъртния одър се казва истината, тогава човек не лъже

13

@ 8

преди 12 години

Не съм много убеден ,че международния съд приема оплаквания от хора като Кададфи , все пак той е създаден за да наказва враговете на демократизаторите с публични процеси така за надзидание. Цяла Европа се е превърнала в едно изпълнително кученце на демократизаторите , а това което в началото е било опит за най-висша демокрация е сега свърталище на алчни *** и корпорации, този горе може да е убиец , а може и да не е , но аз на демократизаторите не мога да им симпатизирам.

12

Анонимен

преди 12 години

Американците са най-големите терористи и манипулатори на света. За съжаление и нашите комици-политици им слугуват и дори се гордеят с това. Вижте Тиквата как им се кланя и им ближе дирниците. Болният човек от снимката просто е част от играта на Щатите и техните служби.

11

Анонимен

преди 12 години

В този самолет може да си ти

10

Анонимен

преди 12 години

Като си помисля колко невинни деца и жени са убили американците, и този човечец ми става симпатичен.А в самолета имаше само военни, дошли от Америка да ни носят тяхна демокрация.Сигурен съм че във Виетнам, Сърбия, Афганистан,Либия, Ирак и къде ли не , болният човек от снимката е герой.

9

Зяуахири

преди 12 години

Всеки свален самолет - възмездие за убитите от запада.

8

до 5

преди 12 години

Не съм трети номер ,но на какво се основава ТВОЯТА истина ,че е невинен??? На близките на загиналите 270 души какво би казал? А на правосъдието в Шотландия? Ако имаше възможност за грешка дали Кадафи нямаше да поиска международен съд? Странни са ми хора като теб! Все си мислят ,че противопоставяйки се са оргинални и мислещи... Всъщност отричаш всичко и си просто или *** , или хейтър...

7

Алов

преди 12 години

Дано се оправи човечеца и да продължи делата си.

6

Никола

преди 12 години

Че е невинен - невинен е, ама да беше свалил поне още един самолет.

5

do 3

преди 12 години

promit mozak - na kakvo se osnovava tvoyata uverenost, che e vinoven? Na mediite - haha

4

а ве,

преди 12 години

тоа от 20г се умира, не се ли умори...де.а лъжливото племе.

3

Анонимен

преди 12 години

Марш при Осама,Саддам и Ким,гад!Казана ври и рогатите те чакат с харпуните!

2

ДГ

преди 12 години

ДЪЛГО СА ГО ХРАНИЛИ С УРАН ИЛИ С РАДИЙ В БРИТАНСКИЯ ЗАТВОР ....ЖАЛКАТА ИСТИНА....МАСОНСКА.....