21

Анонимен

преди 12 години

В "новата" прокуратура все стари ***, които от години са станали като адвокати на обвиняемите. Само, че *** получават пари от клиентите си, а прокурори, съдии и следователи получават официално заплати и бонуси/ например коледни по няколко хилядарки/ от нас данъкоплатците.

20

Анонимен

преди 12 години

abe, ot koga resheniata na syda podlejat na objalvane pred prokuraturata, alouuu, pishete kato horata be!

19

Габи

преди 12 години

Човек вече не знае дали поради небрежност или нарочно са допуснали прокурорите тази грешка. Съдейки по прокурорката на Ихтиман, която снощи даваха по телевизия Скат- нейното държание и поведение, както и изречената от нея явна лъжа и бруталното изгонване на разследващия журналист; по това ,че нейният съпруг е бияч не от вчера; че нейна подчинена прокурорка обвинява нагло пребития от съпруга на шефката й журналист във всички грехове на света - май тази грешка може и да не е случайна! Г-н Велчев, вижте си прокуроките, прокуроркитеее! Такива като показаната снощи са срам за прокурорската гилдия!

18

Ivo

преди 12 години

Как не се намери един смелчага ,с един палнител да ги свали мъртви ,когато излизат от съда

17

Анонимен

преди 12 години

да изгният в ада ***

16

Анонимен

преди 12 години

*** които трябва да са в затвора вече

15

ОХУ БОХУ

преди 12 години

Горките срамежливци.Спокойно докъто умрете ше се водя делата.

14

Анонимен

преди 12 години

Тези много шапчести, срамежливи? Ще рече човек, че са от девически манастир.

13

Гарантирано от герб

преди 12 години

Някой спомня ли си, че един от пострадалите беше разпознал гласа на един от похитителите с гласа на един ..... от полицаите. Да живее "борбата" с престъпността и ... идват нови избори. Имаме една година да "впрегнем" целия ресурс - легален и нелегален за да спечелим отново и за да не "вади нито един лев" Бойко за избори, ще го съберем ние...

12

още по темата

преди 12 години

Вчера депутати от управляващата партия ГЕРБ и от опозицията без никакъв дебат и в изключително смущаващ сговор избраха 10 инспектори за Инспектората на Висшия съдебен съвет (ИВСС). Сториха това въпреки предупреждението на Европейската комисия, че ще следи внимателно избора и че намира проблем при номинирането и обсъждането на кандидатите. Парламентът не обърна никакво внимание и на призива на осем неправителствени организации и на Съюза на съдиите да спрат процедурата и да започнат нова такава.

11

глупав народ ей..

преди 12 години

ипсата на дебат и гласуването за кандидатите с почти пълно единодушие не остави никакво съмнение, че управляващи и опозиция са сключитили сделка за поквотно разпределение на Инспектората на ВСС и стриктно си я изпълняват, без изобщо да се интересуват от качествата на кандидатите. Всъщност депутати от всички парламентарни групи не криеха, че има сделка и тя ще бъде изпълнена. Пък ние тука нека се караме.... Глупав народ ей...

10

0

преди 12 години

Хванаха само дребните риби и ги съдят, а къде са водачите им.Или със тях не си заслужава да се занимава полицията - защо ли?От разпитите си личало как въобще не са и се мъчили за открият кои са поръчителите.

9

до 7

преди 12 години

Ама ти май не четеш внимателно какво пише в статията? Виж че Прокуратурата допуска, дали умишлено или не, не се знае, но допуска някакви дребни грешчици и после не МВР и Цветанов, а точно те ще са виновни, когато ги пусне съда за недобро поднесено обвинение с пропуски.

8

Гарантирано от герб

преди 12 години

Прокуратурата от лятото на 2009-а не е гоцева, а цветанова... нали виждате как ходят по гайдата на МВР и накрая ....

7

до 5

преди 12 години

Като "цецо ги хвана в първите дни на мандата си" защо 2 години и половина по-късно, нещо не могат да съберат свестни доказателства и променят обвинението... и/или е некадърност, която като в случая Соло е заличила доказателства или вече се плаща на... който трябва за да не се внесе обвинителен акт, както трябва и после старата песен...той съда е виновен. Всъщност какво става с момичето от Перник и другите за които се мълчи от МВР

6

- Пък баба Куна от

преди 12 години

- Пък баба Куна от с. Първомайци си купила вчера две кофички кисело мляко от палмово масло, изяла ги и се насрала! Интересно, нали?

5

до 2

преди 12 години

Защото Запалката ги пазеше. Те си му плащаха, той не ги бараше. Нали заради тях направи прословутото си изказване, че: "МВР няма как да хване бандата за отвличане, защото няма ресурс" и още "Бандидтите имат по-добра апаратура, затова никога няма да ги хванем"..така каза другарят Запалка, а когато ГЕРБ дойде на власт Цецо ги хвана още в първите дни на мандата си, ерго, много добре се е знаело кои са тези хора...

4

тинтири-минтири

преди 12 години

Гоцевата Прокуратура нарочно ги допуска тези дребни наглед грешчици, за да може когато съда ги оправдае да има извинение, че обвинението има фактологични грешки и не могат да ги осъдят :)))

3

...

преди 12 години

VIE OSHTE MALKO SHTE IZKARATE CHE POLIZIATA E VINOVNA CHE PREDLAGA ZASHTITA NA SVIDETELITE ??? IMA SI SPEZIALNA PROGRAMA KOQTO E LEGALNA, TOVA KOETO ZITIRATE TUKA SI E V REDA NA NESHTATA ! POLIZIATA DOBRE SA SE SPRAVILI , TOVA SA OPASNI PRESTAPNIZI KOITO SHTQXA DA UBIVAT GESTOKO MNOGO XORA, TOVA TEPARVA PREDSTOESHE !DO VSICHKI INSTITUZII ? VAS SA VI IZBRALI DA SI VARSHITE RABOTATA A TQ E DA IZPRATITE VSICHKI PRESTAPNIZI V ZATVORA ! OT OPASHKATA DO GLAVATA NA OKTOPODA ! BALGARIA E V OPASNOST !

2

анти

преди 12 години

Почитател съм на БСП, но искренно се надявам сегашните да осъдят тези нагли. Също оценявам социалната политика при Станишев,но искам да го попитам, защо такива като тях си развяваха байрака неоспокоявани по негово време?