36

случаен читател

преди 12 години

На един рейтинг сме с любимата им Русия, но червените драскачи пак не са доволни...

35

agent

преди 12 години

reitinga stabilen genocida prodaljava bolestite sashto mizeriata v palen hod bezrabotnite sashto i nai vajnoto mrat malo i goliamo kolkoto poveche tolkova po dobre reitinga razte.etva ako nee stabilna darjava .

34

фалит

преди 12 години

"Стандард енд Пуърс" даде най-високата оценка на "Лемън брадърс", само един месец преди тази банка да фалира!

33

Анонимен

преди 12 години

Днес носителят на наградите "Освиркан на годината" и "Вманиачен по думата отличник" Бойко Борисов отново прояви своя инфантилен тоалетен хумор. "От мен да запомните винаги е по-добре да го вдигаш, отколкото да ти пада рейтинга" заявил той по повод съобщението, че рейтинговата агенция "Стандард енд Пуърс (S&P) потвърждава дългосрочния и краткосрочния рейтинг на България "ВВВ/А-3" със стабилна перспектива. Роболепните медийни слуги се възторгнаха от облелият ги изблик на мъдрост, и подминаха факта, че при предишното правителство S&P са ни давали по-висок рейтинг BBB+/A-2. Всъщност при гербаджийското правителство всички икономически показатели се влошават, само фискалния резерв от "отличници" расте.

32

Груйчо

преди 12 години

Василев вие ще се самоизядете спокойно. Затова няма да можете нас да изядете или уморите *** такива гърбави.

31

славянин

преди 12 години

Според мен има грешка, не стабилен кредитен, а колониален рейтинг трябва да се нарича!

30

VDCH

преди 12 години

Тозе рейтинг си го имаше и преди ерата на антикомунистът Б.Б. Тогава обаче фискалният резерв беше 8,5 млрд, а сега е 5, от които два са от взет заем. Злодеят Станишев му остави търговски излишък, а сега сме с дефицит. Дългът ни беше 12 % от БВП, а сега в новия бюджет е 19 %. Такива ми ви работи уважаеми антикомунисти Гербери.

29

Анонимен

преди 12 години

Рейтинга ни е стабилен, в смисъл че е толкова лош, че по-лош няма накъде да става. От друга страна няма и вероятност за подобрение. Това е стабилност!

28

ГЕРБер

преди 12 години

Тази статия не е за комунисти!Причинява мозъчно разстройство.;)

27

Анонимен

преди 12 години

Абе на тея шушумиги нали им забраниха да се произнасят по отношение на ЕС. Мисля, че финансовия мотив е много силен във всяко едно начинание и ЕС може да ги осъди сега за пари, хем леко да облекчи дълговата криза.

26

Анонимен

преди 12 години

пак злия магьосник костов е забъркал нещо

25

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Не може да бъде! Тия лъжат!

24

ГЕРБер

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ!Пукайте се комунисти!;)

23

Анонимен

преди 12 години

Стабилни сме като мъртвец в ГРОБ.

22

Анонимен

преди 12 години

Ама сергей каза че ще има предсрочни избори...

21

Анонимен

преди 12 години

ей уверих се вече че по *** народ от българския няма.филма Матрицата нали го знаете е вашия живот е същия,измислен.ама те пак са по добре от вас.

20

GERB

преди 12 години

DA ZIVEE BOIKO BORISOV I GERB...............

19

инед

преди 12 години

И без рейтингови агенции го знам че рейтинга ни е стабилен - стабилно закотвен за дъното.

18

Анонимен

преди 12 години

"Ще останем само кадърните и привържениците на Герб !"Василев гербава кратуно, ми то в момента си е точно така, от едба страна са кадърните, от другата Герб(*** за европейско развитие на България).

17

Съргей Станипишев

преди 12 години

Ааа турците. Бива ги момчетата. Дали ще инвестират или не, но на мен лично могат по-хубави неща да ми правят. Май има ли някакъв арабски ***, какъв ли кеф може да си направи човек с такъв. Дори можем да задължим всички членове на БСП-то да ползват само арабски ***, е ако от Москва го одобрят това де.