29

jandarmerist

преди 12 години

v belene v belene tam vi e miastoto da kopate bandugu tva sa izmenicite prevratadjii i predateli na darjavata licemeri.

28

артемида

преди 12 години

А дали идвате всяка година през последните 6 години, това въобще не ме интересува. Интересува ме да видя взети мерки и резултати от мерките, най-малкото , за да оправдаете заплатите си.

27

артемида

преди 12 години

Надявам се, поне обществото да си е взело поука, че деца на тази възраст нямат работа в навън в студените, тъмни зимни нощи по долнопробните дискотеки, за да гледат още по-долнопробни кумири. Болката е голяма, но родителите са платили много скъпо за безразсъдството си. прекалено скъпо. Никой не заслужава чак такова наказание.

26

артемида

преди 12 години

Ние помним а децата, а вие Цветанов освен да помните,нещо по-конкретно правите ли? Защото помненето е най-лесно. А Вашата работа освен да помните е и да правите неща, които ще накажат виновните подобаващо и не само на думи, както и да предотвратите бъдещи подобни инциденти, въвеждайки СТРОГ ред в тази абсурдна държава.

25

ПИТАЩ

преди 12 години

Аз ли лошо си спомням, че преди 5 години се оказа, че няма виновни /по давност/, понеже умрелите изтървали срока да сезират някого си, някъде си за нещо си, и че самото заведение било незаконно по много направления? НО ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ! /за това се носят и цветя....и ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА/

24

Анонимен

преди 12 години

Коментар N 4 казва всичко !

23

Анонимен

преди 12 години

Това се казва нагла демагогия по герберски. Затова няма време този грозник физкултурник да хванат тези които палят колите на хората. От такива пиар мероприятия и концерти на Веско няма време да работи този ***.

22

Анонимен

преди 12 години

да не забравяме и кой беше главсек тогава

21

Анонимен

преди 12 години

Не ги ли е срам тези двамата на снимката отпред? Да се подиграват със смъртта на децата и да се мъчат да трупат активи на техен гръб! Цецо, ти отиде ли да поднесеш цветя на гроба на загиналите Ангел и Павел от Катуница? Срещна ли се с протестиращия народ? Изказа ли критика към корумпираните прокурори и съдии, които ги оневиниха и пуснаха? Или те просто изпълняваха поръченията ви, затова не ги критикувахте?! Лесно е да се тикаш по медиите, но когато отговорността е твоя, бързаш да се измъкваш!

20

Българин

преди 12 години

Цвъцко, помним "Индиго", но помним и Катуница! Също помним и как в деня на погребението на Ангел ти откриваше предизборна кампания и куфееше на Веско Потното!

19

теле-визия

преди 12 години

Така е , не бива да се тъпчем като *** , виж *** да ни убиват може , защото те са защитен вид , говедата не сме защитени защото сме основна суровина в месокомбинатите наречени държави , особено в българския месокомбинат.

18

Анонимен

преди 12 години

Аз помня това, че процесът го влачиха много години и на виновните нищо не им направиха, ама то с тия некадърни и корумпирани съдии и прокурори...Дано се случи и на тяхните деца, да видим дали ще има само глоби за виновните!!!!

17

До 2

преди 12 години

Явно ти си забравил. Индиго беше детска дискотека. Правят, струват - 22:00ч. приключват и след това почва другата за пълнолетни. Инцидентът с дечицата стана към 18-19ч. Много добре помня... там пияни нямаше, те дори не бяха успели да влязат, а причината за трагедията е изключително лошата организация при пропускане на входа и заледените стълби.

16

Анонимен

преди 12 години

Цецко, Данче, жалки сте, бе, да си трупате PR на гърба на загиналите деца. Не знам колко извъртени трябва да сте..., честно!

15

Ядосан

преди 12 години

КАК ЩЕ ГИ ЗАБРАВИМ!??? 7 невинни дечица... никога повече майките им няма да ги посрещнат на вратата! И какво направи българското правосъдие??? Две глоби по 800лв. ! КОЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЦВЕТАНОВ! ЧЕ ЖИВЕЕМ В ИЗРОДСКА ДЪРЖАВА ЛИ? НЯМА КАК!

14

я

преди 12 години

айде стига с тая дискотека за пубери

13

....................

преди 12 години

За 7 погубени детски невинни живота само три глоби наказание за виновните. Това е съда в България през целия т.нар. "преход.:Х

12

Анонимен

преди 12 години

11,ти си безпощадно ***

11

Анонимен

преди 12 години

Боли ме за малките чавета, на които примери в живота са им Колумбиеца и Мъглата. Най-добре всичките да бяха измрели.

10

Хайде на бас !

преди 12 години

Хайде на бас, че тези двамата не са дали и стотинка за цветенце в памет на дечицата !!! Хайде на бас, че букетите са купени със `служебни пари` , мои и твои , използвани от тези гнусни червеи за бъдат в новините !!!