148

joro

преди 12 години

поне ще разредят колите в София.

147

B.

преди 12 години

Стига сте упреквали и този и оня.Проблем е че все още няма камери за видео наблюдение. А 146- не знаеш какво е полицейска държава. Разходи се в Англия или Германия, направи нещо противозаконно и тогава да те видя.Не плачи за създадените с пари на Комсомола и БКП мафиотски стуктори!

146

Анонимен

преди 12 години

Tия станаха вече досадни с тяхните палежи. Изкукал свят.

145

Жоро

преди 12 години

Ама полицаите на Цецо през нощта не дават дежурство, тогава спят. Затова: Пичове, които палите колите в софийските квартали, Цецо има предложение: през деня палете колите на обикновените хора, а през нощта, когато не се вижда - на магистратите - прокурорите и съдиите. И не палете тези на Ченалова, Крънчева, Л.Паунова и триото съдийки от САС, които навремето пуснаха Килърите, те са ваши хора и много ви обичат!

144

Анонимен

преди 12 години

не е ли по-важно, че всички служби ни хвалят и ни дават грамоти? - еххх ***...

143

анти герб

преди 12 години

Полицейската Хунта която ни управлява е виновна за всичко.

142

до Вярващ в КНДР

преди 12 години

пропуснал си да кажеш, че и ние даваме нещо ... като гъ... хахаха

141

Анонимен

преди 12 години

Откраднаха ми химикалката от офиса. Бойко , Цецо- вие сте виновни.

140

Вярващ в КНДР

преди 12 години

не е ли по-важно, че всички служби ни хвалят и ни дават грамоти? Аман от комунисти.

139

Анонимен

преди 12 години

когато над Витоша мръкне,и Ушев си легне пиян - .....

138

Папакочев

преди 12 години

Вече станаха 50. Цецо да почерпи.

137

1

преди 12 години

а ушев си бърка в носа...

136

до агент СОЯ

преди 12 години

Аз което съм очаквал от теб съм го получил и това е простотията ти,а за оправдания не съм и искал,след като не съм смятал,че си виновен в нещо за да се оправдаваш,но поговорката "гузен негонен бяга"веднага ми мина през главата след твоето словоизлеяние.

135

Агент СОЯ

преди 12 години

Гербаджийския рев в момента може да се опише така "абе вие не виждате това, което виждате", "как може да си мислите това", "ако си мислите онова, значи сте комунисти", "а някъде знаете ли как е", "а Станишев знаете ли какво е крал", "а Петков към има апартамент". Познатата догматичност насадена толкова добре от Държавна Сигурност в България с десетилетия. Нарича се още "ефект на възпроизводството". Използва се да оправдаеш едно престъпление с друго и да удавиш гнева на хората в словоблудство.

134

Агент СОЯ

преди 12 години

133, кефи ме и турбоселската ти логика и очакванията, че като ми кажеш "намирисва ми на ярост" и аз ще почне да се оправдавам, че не съм яростен:) Баси и елементарните очаквания.

133

няма случайни неща

преди 12 години

Решението е само едно - ДОБРОВОЛНИ ОХРАНИТЕЛНИ ОТРЯДИ.За съжаление родната полиция не може да ни опази колкото и да се старае и опитва да го направи. Да, обаче от юридическа гледна точка няма как това да бъде изпълнено,защото няма как физически лица да извършват охранителна дейност. Е, тогава какво да направим ? Как да решим проблема? На времето имаше клауза в закона,че ако набараш някой в колата си да я краде- може дори да го гръмнеш.После това отпадна. Защо ли?Всичко е целенасочено !!!

132

Софиянец

преди 12 години

Съгласен съм,че по-голямата част от автомобилите ни и за скрап не стават,но това далеч не означава,че някой трябва да посегне на чуждата собственост,още по-малко пък да пали.Защо не хвана да драсне клечката на собствената кола?Луд,но не толкова.МВР взима повече от много министерства,но какво прави за да спре това? Нищо.Циркаджии.Един месец не могат да заловят виновните.Шепа откачалки се организират по добре на местно ниво от една 125 годишна структура.Ако не със скъпо парно,ще се топлим с коли.

131

за агент СОЯ

преди 12 години

Защо ли намирам за нужно да ти съобщя,че трябва да се научиш да подразбираш ирониите,глупаче,отговорът ти нещо ми намирисва на ярост.

130

Агент СОЯ

преди 12 години

Мен ме кефят истеричните реакции на гербаджиите. Мислят си, че като пишат по форуми, като се правят на тарикат, като наругаят всеки несългасен с кочините на имотния и Рапона, хората изведнъж ще повярват на ГЕРБ. Не става бе другари милиционери. Само настройвате хората още повече срещу ГЕРБ. Това да не ви е районно, в който вие да говорите, а някой да ви мълчи. Не е бе, другари прошляци. Не работи тази схема и недоволството вече го има. И с печелене на форумна война не постигате нищо.

129

до 127

преди 12 години

Отнесено към средните заплати в тези страни - нашенските полицаи стоят доста по добре, като привилегии също не отстъпват.... само че като резултати нещо никак не ни бива - ЗАЩО?