91

минаващ

преди 12 години

Лоша работа...Болен е човекът, недейте да му се смеете !

90

Анонимен

преди 12 години

ох..прилоша ми...отивам да повърна !!!...*** гейзера досаден

89

Флюбена

преди 12 години

Господи, какъв мъжкар!

88

...

преди 12 години

егати простотията

87

не е изкуство

преди 12 години

Откровена ***,и нищо повече!Нищо лично към Деян,толерастите,демокрастите и всички останали "модерни",но тази безхаберна простотия просто не я приемам!Добре поне,че не си развява "творческото"дупе по гей-паради!

86

уау

преди 12 години

тъпня

85

:))

преди 12 години

Чудех се защо Деян е посветил едно цяло парче от мозайката на осъзнатата си откачилост/лудос на Иван и Андрей! И открих следното. :)) :)) youtube/watch?v=Vs3zTugxenY&feature=relatedДеян в известна степен ме забавлява със самоусмиването си.

84

Анонимен

преди 12 години

super parche e nai posle evrobulgarovizijata e nascha

83

Червената помия

преди 12 години

Хайде сега, някой да се изцепи колко лошо изкуство сме имали при социализъма, как са подтискани творците от разни цензури и комисии, преди да стигнат до националния ефир....

82

Градския

преди 12 години

Абе то тоя не е виновен, то така си го кара,но не можах да си обесня защо аджеба му се прави безплатен ПР и някакъв измислен джурналистин ни заема вниманието с поредната простотия на нашите извратени псевдо творци....То през последните години това ни се налага от всякаде ....пуснеш ТВ..порнография...т.е. музика, искаш да гледаш някой филм, то да те е срам,а за политиците и футболистите ...няма какво да говорим...... чалга извратена култура ни се налага от всякаде,че и в този сайт...

81

Анонимен

преди 12 години

kakyv e toja ziganski *** be. po takyv na zapad streliat.

80

ХГХ

преди 12 години

АМА ГО ДзЯПАХТЕ,НАЛИ,ПОСЕРКОВЦИИ??? ХАХААХХАХА ПРСОТОТИЯ,УЖАСИЯ,ПИШАТ УЖ ЖУРНАЛЯГИТЕ,УЖ ТАКА-ОНАКА..АМА ПИШЕТЕ,НАЛИ- РАЗПРОСТРАНЯВАТЕ,ПОПУЛЯРИЗАИРЕТ ГО...ПРАВИТЕ ЛАФ,КЛИПОВЕ И СНИМКИ ТУРЯТЕ-0АМА УЖЖЖЖ ТОВА-НОВА!! ХАХАХХА...АМА НЕ ГО СПЕСТЯВАТЕ,НАЛИ,ПЛАТЕНИ ТИПЧЕТА ТАКИВА????? КАКЪВТО ТОЙ И ТАКИВА КАТО НЕГО ,ТАКИВА И ВИЕ!!(А ДАЖЕ СТЕ ПО-ЗЛЕ,ЩОТО ТОЯ ИЗПЕРКАЛИЯ ПОНЕ ИМА ГЛАС..)

79

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да се каже ще е малко. Трябва да му забранят на този да пее.

78

косморог

преди 12 години

Дами и господа, тъй наричащи себе си медии. Спестявайте подобни информации, не разбирате ли, че колкото повече му обръщата внимание на това недоразумение, толкова повече той ще продължи да ни залива с простотията си!

77

Анонимен

преди 12 години

Най-тържествено го премествам в левия крачол в чест на новия му клип!Ако не рекламирате простотията така активно,не че ще спре да съществува и да се множи,но не така демонстративно!

76

Nobody

преди 12 години

Саше, ако не беше твоето преклонение пред дваната телевизионни плазмодии, то аз още известно време щях да тъна е блажено неведение за поредната простотия на тоя лев бек.Извиненийце нещо, а?

75

Nqkoi

преди 12 години

Ужасен Ужасон :))))

74

old smuggler

преди 12 години

*** в заспало състояние!

73

Анонимен

преди 12 години

това бяха най-тъпите 6,5 минути в моя живот

72

...

преди 12 години

Авторчето, ти явно си фенче на Иван и Андрей, ама не осъзнаваш, че те не са много по-различни от Икебаната по простотия, просто имат повече ресурс и собствено предаване. А и както ти казаха по-долу - спорно е дали песента или статията е по-жалка... Аз например нямаше и да разбера, че такава песен съществува, ако не беше малоумната ти статия:)))