46

ha ha

преди 12 години

сега ще изкарат кучето виновно, че ги завело при грешен човек и се объркало. Какви доказателства още ви трябват, заснет с камера и ако може в 3Д, формат. Калъфи смотани.

45

Анонимен

преди 12 години

700lv. we pokriqt li hilqdite weti....pod garanciq haide de.

44

СеРеСее!

преди 12 години

Ами каките от Софийския районен съд СРС гледат да не останат по-назад от лелките и чичковците от СГС! За какво да го съдят този, да четат томове документи, да си губят времето с един беден, ама беден като църковна мишка българин, самите те да пишат обяснения за присъдата в размер поне на една папка със средна дебелина! Та той няма пари, ще хванат на босия цървулите! Поне да запали още някоя и друга кола, та да придобие опит и да се научи да не го хващат! И дано собствениците на МПС го осъдят преди СРС по бързата процедура!

43

до 41

преди 12 години

Не защитавам никой съдия, но следовото куче(не следствено)е използвано при задържането на заподозряния, а не при издирването на същия-демек настигнало го е и го е захапало и повалило. По сигнал на гражданин,значи че на някой му се е сторил подозрителен субекта и е подал сигнал, това не означава непременно че гражданина е бил свидетел на престъплението. И под "запалителни вещества" могат да се разглеждат цял списък с вещества,включително водка например.

42

Анонимен

преди 12 години

te trima zadarjaha a palejite prodaljavat

41

Българин

преди 12 години

Да му *** майката на тоя съдия !!! Как точно на 700лв определи паричната гаранция ??? С какво ли е съобразена тази сума ??? Със повече от 40 запалени автомобила за един месец ??? Е га му пламне коледната елха на тоя съдия и да му платят 700лв да си оправи апартамента !!! Неможе да има свидетел,следствено куче по миризмата да отведе полицаите до тоя ***, по дрехите му да има следи от запалителни вещества и да го пускат за... 700 лв !?!?Кажете ако сте истински новинари как се казва СЪДИЯТА ?

40

Анонимен

преди 12 години

Далаверка сигурно е прибрал няколко хилядарки от застрахователите, сега трябва да върне само 700 :))

39

Анонимен

преди 12 години

"На крива ракета,космоса и е виновен" - това за съда в Бг. и Мвр и правителство.Властта на институциите под правителствено командване,защитава интересите на заможните.На другите(нормални,бедни) каквото им е отредено...майка им жална.Примера го знаят всички - имаш ли парички и убиец да си ,се измъкваш ненаказан.Нямаш ли парички -за "кокошка" те вкарват в панделата...докато решат.

38

Жорж

преди 12 години

Е, тази сума 700 лв е само "върхът на айсберга"! Съдията е получил гаранция, че няма да палят колите на техния блок, както и на родата му. Отделно вероятно е взел малко "сухо" да изкара празниците със семейството - и Коледа, и Нова година. Съдия пари под 10 хил.лв не ги смята за пари и веднага оставя в ареста "провинилия се " безсребърник-престъпник! Защо мислите, че не завеждат досъдебно производство с/ подпалвачите: ами чакат да съберат пари и да се "отчетат" !

37

Анонимен

преди 12 години

Браво...

36

Анонимен

преди 12 години

В цялата работа има и нещо друго.Отклоняване от важните теми на деня.В смисъл също противопоставянето на хора срещу хора сред народа.За да не мислят за стачки и сваляне на правителство.

35

Анонимен

преди 12 години

Доказано ли е или не.Това важи в съда.А поръчките "отгоре" си е политика.Голямата свършена работа на министъра на вътр.работи.БАЛАМОСВАНЕ и паричкиииииии

34

19

преди 12 години

ще ме умориш от смях, колкото народа "избра" президента и кметовете, точно толкова и народа има пръст в палежите...няма такова животно "социален протест" по нашите земи, за целта трябва да има социум, а ние сме сбор от индивидуалисти, дет всеки се мисли за най-великия, къв протест, кви 5. лв ?!?!?

33

Анонимен

преди 12 години

Ако палежите изразяват народното недоволство срещу управляващите то трябва да бъдат насочени към самите тях.Не обикновените хора са виновни за положението на нас.Закони,спогодби всичко идва "отгоре" от министрите.Наказание за негодници и богаташи ,не за самият народ...това е истината

32

21

преди 12 години

това хубаво, точно както казваш е, единствено ме притеснява факта, че не могат да докажат по неоспорим начин че тоя или оня престъпник е виновен ... а дли не могат, или пък в отделни случаи не искат, това друга тема... както казваш законите трябва все пак да се спазват, от властимащите също, междувпрочем - но практиката показва че за тях не важат, иначе Цветанов трябваше да лежи по затворите досега

31

алооо!

преди 12 години

Това момче ,няма нищо общо ,не се заблуждавайте .......!

30

do 23 i 26

преди 12 години

Abe smeshnik,shtom mislish,che roliata na naroda e da ne misli i che ot negovia glas polza niama,vinagi gnidata i siankata po ulicite shte badesh ti !!!

29

jingle bells

преди 12 години

Навън вали сняг! Весели празници!

28

чарли

преди 12 години

Загубена държава и това е.700 лева гаранция добре е,Ставийски колко плати и той горе долу толкова.

27

Анонимен

преди 12 години

Добре де, хващат разни криминално проявени, които си признават, а после като си вземат адвокат се отричат от признанията си. Ок, ама да им проверят сметките - дали не са им дошли от някъде изведнъж повечко парички, дали не са си купили напоследък нещо, което не им е по бюджета и т.н. Веднага ще си проличи какво става.