31

Мария

преди 12 години

За отец Иван зная от телевизията. Това което прави е прекрасно. За мен такива хора са святи.Бог да го благослови.

30

!!!

преди 12 години

Отец Иван е пример за православен християнин,а не като онези гейове-варненският и пловдивският изчадия адови!

29

Месия

преди 12 години

Е време беше!

28

Анонимен

преди 12 години

ВЕЛИК е.

27

86531

преди 12 години

Случаят с отец Иван много ми напомня на този с ДДС-то върху дарителските СМС-си. Хем държавата не си върши добре работата /никаква я няма/ хем не пропуска да си вземе своето от нашите дарения. Аналогично в случая с отец Иван - при наличието на толкова незаконни строежи като митничарското село, те точно него го спукаха от проверки. А не си дават сметка, че този човек е по-ефективен от работата на 100 чиновника в социалното министерство и десетките агенции за закрила на който си щете

26

Истината

преди 12 години

Щото малко *** има, ами и този ненормалник ги хрантути в църквата. Ама каква църква, там само к*рвари, педофили, гейове и далавераджии ! А ти 24 да ми ядеш мадете !

25

галактика

преди 12 години

Днес в едно интервю един сляп уличен музикант каза: " Животът е море и всеки плува кой както може. Нека бъдем добри и да не натискаме главите на плуващите около нас...." Не е хубаво това напрежение и тормоз, на които подлагат отец Иван. Аз лично съм възмутена до + - безкрайност!!!!! Оставете хората на мира !!!!!

24

Анонимен

преди 12 години

Един наистина Свят човек в нашата църква Дано Бог да му помага

23

до 18 ти и 19 ти !

преди 12 години

За това ,че КОЩУНСТВАТЕ тепърва ЩЕ СЕ КАЕТЕ ГОРЧИВО ...запомнете Богохулните си думи...!!!!

22

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

Няма ненаказано добро ...

21

do19

преди 12 години

Da izklatja maika ti az ot zad govedo mrasno ,da i go zabija

20

osata

преди 12 години

"Ще се създаде и офис в София със секретар, който да координира работата между институциите и фондацията на свещеника." Е, и пак ли чиновници ще се намесят? Та досега как са преживявали ? Нещо не разбирам.

19

Samo minavam

преди 12 години

Бях писал,че Лилито е внучка на ***,партизанин-кокошкар,палил църкви и обирал мандри,сражавали се с ранени воиници на Вермахта.Прости им Господи,дотам им стигнала,доблестта и смеластта.Жалко,крушата не пада по далече от дървото и Лилито,посегна на църква,прийт,сътворена от свят за мене човек.Лиле,Лиле и ти излезе,много тъпо парче,но неисе,тои и шефа ти същият,да се свети името Му.

18

Светагодуха.амин

преди 12 години

Дедо поп на дърти години клати *** и к*рви.. че и децата им прибира, дай боже всеки повече самотни майки до него, че и безпарични. За 5 лева чудеса правят..

17

???

преди 12 години

"Сградите ще бъдат премахнати доброволно, съхранявайки тяхната цялост, така че материалите да бъдат използвани за изграждане на законни постройки, уточни министърът."аххх, неее тук не е проблема само в герберите ... има нещо инфантилно в тоя народ! какво значи това сега? а на плевнята бараката край морето, и тя ли ще се премахне доброволно, а?

16

Анонимен

преди 12 години

Сградите ще бъдат премахнати доброволно, съхранявайки тяхната цялост,..., уточни министърът. ---------------- Лиляно, колкото по уточняваш, по не ти разбирам...

15

Анонимен

преди 12 години

Какъв е маханизъма държавата да дари земя на някого безвъзмездно? Особено на фондация. Мое ли да ви *** майката? :))

14

Анонимен

преди 12 години

Няколко неща не могат да се отрекат:1.Всички постройки на приюта,строени в продължение на 20 години са незаконни.Това не може да не се знае от отеца,който е строителен техник.2.Отецът е бил сътрудник на ДС3.Черквата на селото,която се намира в двора на приюта, е в плачевно състояние.Достъпът до нея е ограничен.4.Силно е замърсена околната среда около приюта.5.Лансираше се версията,че приютът е за сираци.Сега нищо не се споменава за това, защото там няма сираци.

13

NIE OT BSP

преди 12 години

MAI ZABRAVIHTE ..SVETA NEDELIA...------TVA NIE GO NA

12

Анонимен

преди 12 години

"Държавата безвъзмездно ще дари на фондацията на отец Иван терен от 78 дка в Ихтиман. Той е в гориста местност и ще е подходящ за развиване на земеделската дейност на фондацията на отец Иван!??"Каква ли земеделска дейност е подходяща за развиване в гориста местност,а?Събиране на жълъди и отглеждане на диви *** що ли??