48

а

преди 12 години

МЯСТОТО НА НААРКОТРАФИКАНТИТЕ Е В ЗАТВОРА ПРИ РЕЦИДИВИСТИТЕ, А НЕ В КЪЩИ. НЕ ТРЯБВА ДЪРЖАВАТА ДА СИ ЗАЛАГА АВТОРИТЕТА, ЗА ДА ИЗМЪКНЕ ТОЗИ ПРЕСТЪПЕН СЕЛСКИ ТАРИКАТ ОТ ЗАСЛУЖЕНО НАКАЗАНИЕ - 15 ГОДИНИ ПРИ НАДАРЕРНИ И РАЗГОНЕНИ НИГРРИЙЦИ.

47

Levski

преди 12 години

da vi e.a i v pomiqrite.....dano nikoga ne se opravim v taq darjava da uzlobeete poveche i da se izbiete edin drug :}

46

Анонимен

преди 12 години

Имам чувство,че някой от височините на властимащите се опитва да спаси наркопласьора Боевски.То не бяха вайкания,репортажи с жена му,информации за депресията му в затвора,която рязко се смени с усмихнатото му лице в репортажите наТВ7.Чу се за 3 милиона,които трябва да дадат на бразилския му адвокат за да смаже системата.Дано България не дава тези пари и институциите не се ангажират с оневиняването му,защото това ще бъде поредно доказателство за симбиоза на власт с престъпност.

45

Владо

преди 12 години

Каква свобода за тоя убиец ?!

44

sa

преди 12 години

Свобода за Гълъбин Боевски !

43

Пешо

преди 12 години

Дано му скъсат ***!

42

дедо Ташунко

преди 12 години

Хора, Гълъбинчо гълъбчето ще бъде осъден на 20 години затвор. Пожелавам му здраве и дупе да му е яко...Всички бандити там- където им е мястото. В затвора или в гробищата.

41

saki

преди 12 години

Ако беше успял да пренесе и пласира коката , сега щеше да ни се усмихва лукаво и високомерно от някое ТВ-предаване, като на мазните въпроси на водещите кифли :как е станал толкова богат и успял - щеше да отгаваря : с мнооого труд ,дисциплина и следване на мечтите си. хахахахаха. мръсен наркопласьор.

40

Ники

преди 12 години

Да бее, иска му се, 9 кила наркотик да влачи и домашен арест.И това от 5 до 15 години ми се вижда малко наказание за толкова наркотик поне 20 години трябва да полежи според мене.Не забравяйте че този наркотик ако беше стигнал щеше да трови българските деца.И хич не му слушайте глупостите че в някакъв мол в непознат град видиш ли му продали сак с 9 кила кокаин вътре.

39

жена

преди 12 години

Абе, Маке, помниш ли случаят със Максим Стависки? Той допринесе много повече за България в този непупулярен у нас спорт - фигурното пързаляне. Когато стана шампион всички му се кефехме, а когато се случи случката с Мануела - за която дама аз съм с особено мнение - всички го плюеха години наред и го кълняха, независимо, че той и досега дава пари и храни оня *** Горсов. А с 9 /ДЕВЕТ!!!/ кг наркотик колко деца щеше да убие, колко семейства да съсипе? Не искам да чуя за тая гнус Боевски!

38

MAKE

преди 12 години

BAI GANIO SI E BAI GANIUOOOOOOO KOGAO SE VEE BG ZNAMETO IHIMNA NA BG SE KEFITE A SEGA SADITE BEZ DA ZNAETE DALI E VINOVEN ILI NEMA DA MI E CHUDNO UTRE AKO ZAKOPCHEYT PIRONKOVA PAK DA REVNETE SASHTATA PESEN PREDATELI DOLNI GADNI STE BG TA I LEVSKI TAKA STE PREDALI CHUKNI MINUSI NESHTASNICI VSEKI VI E VINOVEN DAJE RODNATA VI MAIKA KOYTO VI E RODILA AR MINUSI PENDELI

37

дт

преди 12 години

Защо нищо не се казва за позицията на магазина продал куфарите или фирмата производител?!Само говорите,че той така е купил куфарите с 9кг имплантиран наркотик във тях...След подобно твърдение полицията трябва да разнищи този магазин,собственика му и целият му бизнес и ако не се докаже съпричастност към наркотиците,това нагло същество Боевски да се подведе под отговорност и за клевета уронваща името на магазина или фирмата производител...Аз никъде не съм чул или чел позицията на ответната страна

36

до 32

преди 12 години

Aми Стоичков е много близък до Онзичиетоименесеспоменава който всъщност е шеф на Монопола и наркотрафика в България :)

35

Бг--МЪДРОСТ

преди 12 години

"Кой каквото си направи ,цялото село не може да му направи "......ами, ще си носи ---кръста !По много ЕЛЕМЕНТАРЕН, БРУТАЛЕН начин ,са започнали ДА ПРЕНАСЯТ ----"ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ"...?

34

ФЪФ –––Бг ----

преди 12 години

Това "ВЕЩЕСТВО ",наречено ДРОГА,...... в Бг се нарича ----ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ----,И НЯМА ВИНОВНИИИИИ!

33

краси

преди 12 години

Всеки има право на втори шанс.....може би след 5 години.

32

Анонимен

преди 12 години

ако е в България нашите щяха да да му козируват да вземат автографче и да да му помогнат да си занесе куфара до колата /тежичък ще е /

31

тва да не е бг

преди 12 години

Домашен арест...тва да де не БГ,много му здраве на Гълабинчо

30

iva

преди 12 години

До кога ще ни занимават с престъпници? Има по -важни проблеми за обществото ни!Има отделни рубрики за престъпниците, независимо как се казват.Толкова ни е слаба журналистиката, толкова е лишена от преценка за "НОВИНА", че нямам думи.Недопустимо е да започват новините с това как се чувствува престъпника!!!!!!!!!!!!!!!!

29

МРАЗЕЩ НАРКОТРАФИКАН

преди 12 години

НЯМА ЛУДИ КОИТО ДА ВЯРВАТ,ЧЕ БОЕВСКИ Е НЕВИНЕН-с изключение на тези дето им се иска да е тъка.