55

Баба Вуна

преди 12 години

Е най сетне да се намерят двамата Яне и Мончо.Хубава двойка-щом се харесват да се вземат и раменят хълките си (ако не са им ги взели).

54

Sony

преди 12 години

Ei saite e ne ste pravi za komentara mi da go triete ,toi tova si zaslujava EDNA NADENICA :))))))

53

rumen221

преди 12 години

52-ри,Ми, като се харесват младите... Па, нека се вземат...

52

Анонимен

преди 12 години

Абе тия двамцата май се намериха! Яне бело гърло, излезна ти късмета!

51

ИЛИЯН

преди 12 години

ЕДИН ХУБАВ ШУТ ПО *** НА ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ПИШМАН ПОЛИТИЦИ ОТ СОРТА НА РЗС,ГЕРБ КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ДЬРЖАВАТА Е ТЯХНА СКОРО ЩЕ ИМА ВЬЗМЕЗДИЕ ЗА ТЯХОТ НАРОДА НА БЬЛГАРИЯ

50

rumen221

преди 12 години

БОКО, избери рейтитга, а не Дянков, много е мършавВеликият Български Народ казва - Не търси под вола теле (пари) то е под кравата (данък печалба) и млякото е там (данък девидент)ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ? Дянков и Проф. Михаил Константинов, ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ЦИГАНИНИ, ЧЕ НЯМА ПАРИ!!! ИЗРАБОТВАМЕ СИ ГИ В ИЗОБИЛИЕ, ЗАЩОТО АКО В ЕВРОПА ПОЛУЧАВАТ 150% ОТ ИЗРАБОТЕНОТО, НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ САМО 50%...!!!- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а производителността на труда ни е 27%!!! БНП е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейските Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е не 640лв., а 1 200 лева ЗАЩОТО СМЕ СИ ГИ ИЗРАБОТИЛИ!РЕФОРМАТА ДА, НО ДЕМОКРАТИЧНА:1. Данък печалба ТРЯБВА да се удържа при източника - ТУК В БЪЛГАРИЯ... (за миналата година печалбите са около 35 милиарда, а от тях са инвестирани САМО 1,2 МИЛИАРДА)!!!- За инвестираната и част в България данъка ТРЯБВА, да се намали на 5%...! - За неинвестираната, данъка ТРЯБВА да е 37.5% (в Германия е 35%), колкото са удръжките на работещите граждани, данък дивидент у нас е само 5%..., и искат да го намалят на 1%, а би трябвало да е колкото на нормалните хора 10%...!ТАКА ЩЕ ИМАШ ЕЖЕГОДНО ПО 15-20 МИЛИАРДА ИНВЕСТИЦИИ!!!2. Премахване ТАВАНИТЕ за пенсионни, здравни и други осигуровки и удържането им от всички доходи от ТРУД, СОБСТВЕНОСТ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ Тавана на осигуряване, ако се вдигне само от 2 000 на 2 700 лева прихода в социалните системи ще е 120 милиона...ТАКА В СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ ЩЕ ИМАШ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ3. Максималния размер на СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, да е под размера на минималната пенсия от 136лв, която е ДОХОД ОТ ЧЕСТЕН ТРУД!ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПРОФЕСИЯТА СОЦИАЛНО СЛАБ!!!4. Всички ЗАПЛАТИ и плащания над 500 лева, да се правят САМО ПО БАНКОВ ПЪТ, ИНАЧЕ ЗАТВОР!Така ще изчезне СИВАТА ИКОНОМИКА!!! БОКО АКО НЕ ГО НАПРАВИШ ТРЪГВАЙ ВЕДНАГА ЗА СЕЛО ДА САДИШ КАРТОФИ!!!

49

Не е трудно!

преди 12 години

Яне, преди всичко искай "данък министър". В тази криза да не посягат на празната чиния на пенсионерите, а самите те да си намалят заплатите. А народните представители, демек- депутатите- първо по-малко на брой, второ да си работят това и там, откъдето са дошли, без заплати в Народното събрание, само платени пътни и хотел / не от най-скъпите/,когато заседават. И без това отсъстват непрекъснато.Така народът ще повярва, че искат да работят наистина за благота на хората, а не за своето обогатяване.

48

Анонимен

преди 12 години

Янка въртиопашката!Дали има нормален българин, който да гласува за тези педерунги?

47

Анонимен

преди 12 години

Тия двамата са любят, шъ знайте...

46

Анонимен

преди 12 години

*** синкавите бради са отпрали, много гнусни

45

Анонимен

преди 12 години

еми, не може да не е имало секс между тях, поне веднъж

44

Пешо

преди 12 години

Много секси шушумиги!

43

Дим Дуков

преди 12 години

Виж ги двамката бе, мамини гугутки, как да не ги разцелуваш и опънеш, и двамата! Те си се обичат, ама и на други не отказват!

42

недоволен

преди 12 години

Не беше ли този хвалипръцко, политикът който искаше да уваолни Бойко Борисов, а сега тичка да му дава предложения как да управлява по-добре. Докато има такива политически мекерета няма да се оправи България никога. Аз не симпатизирам на Волен Сидеров, но той е политик с характер и не се отърква около управляващите и не им цепи басмата, както се казва. Като видя тези плазмодии от РЗС ми идва да отида и да се издрайфам в тоалетната. Гадост.

41

Анонимен

преди 12 години

Тези на снимката как се наричат?Обратни, обратни светофари, тип Дон Педро, ***, гей-берджии, меки китки или ***?

40

Анонимен

преди 12 години

Яяяне леее,те такое д?*** тражим яааа,кат го ?беш да попръдуеее...

39

Анонимен

преди 12 години

данък 'гей' да приложат!

38

до 39

преди 12 години

Олигарх означава да има милиарди евро и съответстващ милиарден бизнес. БВП на БГ за 2010 г. е 36 млрд. евро. Цялата страна е произвела, колкото богатството на десетина руски олигарха. Схвана ли за какво става реч?

37

Шушляков

преди 12 години

Абе Яне и Волен що не вземат да се згодят ? Волен си пада по стегнати дупета а Яне е способен да му се одупи така че ще си паснат ! А кой от двамата прави по-хубави *** трябва да каже Борисов щото като гледам и двамата са правили упражнения

36

олигарх петроф

преди 12 години

Абсолютно идиотска идея! Де да бяха дошли в БГ стотина олигарха с по няколко милиарда евро - зя няколко години ще се измъкнем от дъното на бедността в Европа. Ама няма! Ни олигарх, ни високи доходи, ни развита икономика - и никога не е имало.