223

Светльо

преди 12 години

АКО БЯХМЕ ИЗБРАЛИ ЗА ПРЕМИЕР ИКОНОМИСТ ЩЕШЕ ДА НАБЛЕГНЕ НА РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА! АКО БЯХМЕ ИЗБРАЛИ ЗЕМЕДЕЛЕЦ ЩЕШЕ ДА РАЗВИВА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО!А НИЕ ИЗБРАХМЕ ПОЖАРНИКАР.....!

222

СТа

преди 12 години

Оставка,оставка,оставка

221

Стефан

преди 12 години

Най-вероятно се мъчат да прекарат някой мутренски закон...оп хванахме подпалвача БУУУУУМ ако медиен интерес и през това време закона тихомълком приет или някоя мутре НЕВИННА

220

Християн Христов

преди 12 години

Чета коментарите и май обмислям да ходя да си метна въжето. ГЕРБ ми били виновни за всичко...*** *** сте....Аз сега кротичко си седя и изведнъж да реша да си взема пистолета и да ходя да пръсна няколко глави (дано да е на някой от смешниците които пишат) пак ли ГЕРБ са виновни ????? А или тройната коалиция ...хахах НЕ бе просто някой болен мозък го прави и колкото повече публичност му дават на това той толкова повече седи в къщи и мастурбитра защото се чувства значим за нещо.

219

до 222

преди 12 години

Може да питаш също ,защо там като ги заловят ги осъждат ефективно ,а в Бг ----не !

218

Анонимен

преди 12 години

А защо зарязахте версията със застрахователите? От цялата дандания и психоза те са най-облагодетелстваните, още повече, че всичко се случва точно в пика на застрахователната кампания? Реално, тези палежи не са дело на пироман, нито на футболни фенове, с просто око се вижда. Някой плаща на различни хора с досиета, но те няма да пропеят, пък и сигурно има сто "бушона" по веригата! Лев инс като начало?...

217

ДА ПИТАМ

преди 12 години

Добре де , нашите ченгета до момента не могат да заловят подпалвачите - били некадърни.....ами същото можем и да кажем за белгийските ченгета , които не могат да заловят стрелеца убил 4 човека и ранил още 64 - значи и те са некадърни или в Германия , както и там не заловиха серийния утровител - немските ченгета също ли са некадърни.....

216

Васил

преди 12 години

Запалете и Бойко и да се свършва с тази агония наречена ГЕРБ:)))))))))))))

215

Столичанин

преди 12 години

Днеска ще ходя с тубита за вода в Горна баня и се чудя как ще прекарам съдовете. Как ще обесня на полицаят дето ме е спрял че няма да наливам гориво в тях за Жигулката, а само минерална вода.Голям проблем!

214

Гражданка

преди 12 години

Виновна е Тройната коалиция.Причина - създаваше по-добър стандарт на живот и не крадеше народа със глоби, необосновани проверки, не се държеше надменно с поданниците си... увеличаваше/индексираше заплатите и пенсиите, даваше коледни добавки, не пипаше пенсионната реформа... и т.н.А сега какво глад, мизерия, безпътица. Не път има и той е само в ШенгенНе вярвам в сайта да има подпалвачи, но се чудя защо ли не критикуват палежите, а се пресмиват на безсилието на Цецко - апартаменчатата.

213

Киро Факиро

преди 12 години

Радка куршума поздравява всичкото пожарникари с песента "Огнеборецо мой"!!!

212

J

преди 12 години

Иииии специален поздрав за всичкиии с песента на Алисия - Палиш Палиш ;)

211

Анонимен

преди 12 години

"""Сега, като ги хванем със запалителна течност у тях, те казват, че ще си зареждат колата, като проверим, колата им е наред, по закон трябва да го хванем в момента на палежа, а ние няма по кой член да ги обвиним и задържим", коментира Борисов."Ами не се и съмнявам , че ви се иска да има закон по който да вкарвате в затвора който си пожелаете но не става така , нали камери слагахте подслушвахте доказателства няма ли или само лапате от парите на хората , а не можете да ги опазите адекватно ...

210

АЛОУУУУ?????

преди 12 години

АЛЬОООО,КО СТАВА БЕ ЦВЪКИТА ,БОКОВЦИ И ДР. КОМУНОИЗМЕТ??? КАКВО СТАВА БЕ?? АЛО...ОСТАВКИ ВЕДНАГА! МАРШ И НА ЕШАФОДА! И ДА ИДВАТ СЛЕДВАЩИТЕ ТИКВИ! ДА ИДВАТ СЛЕДВАШИТЕ,КОИТО СЛЕД ВРЕМЕ-ОТНОВО НА ПАНГАРА ДА ОТИВАТ! ТАКА БЪРЗО-БЪРЗО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВЪРВИ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ГАД И ТАКА ,СЪОТВЕТНО,ДА МИНЕ И СЕ ПРОЧИСТИ БЪЛГАРСКО-ПРЕЗ ПАНГАРА! НИКАКВИ 4 Г. МАНДАТИ И КРЕТЕНЩИНИ..1 ГОДИНКА И..ПРЕЗ ШИЯТА!!ТЕ СА МИЛИОНЕРИ-ЦВЪКИ,БОКО,АНДРЕШКО,ФИДОС...ЧАКАТЕ ДА ВИ ОПРАВЯТ?! ТЕ,САМИТЕ ТЕ ПАЛЯТ ДЪРЖАВАТА!!

209

Анонимен

преди 12 години

Въпрос:Кой има интерес да се палят автомобили?Отговор:Единствено и само МВР!Защото по този начин се доказва на народа , колко е необходимо да има много полицаи , да се отпускат много средства за тях и , че това е най важното министерство в държавата!

208

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Ам туй, дет сте написали, че маха рекламите на тъпия сайт много убаво бре. Качих го и мирясаха.

207

Анонимен

преди 12 години

А дали не е виновен Станишката?

206

Лисан

преди 12 години

Ми докажете го в съда бе, ***, като гербавите сте некадърници и не можете 2 бандити да заловите, по добре хващайте гората!

205

фактите говорят сами

преди 12 години

Това са новите саботажни тактики на БСП, за да узурпират властта на ГЕРБ! ФАКТ !!! Като видяха, че нищо не помага, нито вотове на недоверие, нито активизация на профсъюзите им, нито организирането на измислени стачки, новите шумкари решиха да действат със старите си, изпитани терористични методи - чрез палежи, залагане на бомби и т.н.

204

Лисан

преди 12 години

Очаквам тези дни да пламнат и полицейските коли на Гурко. И пак няма да има заловени, а само колегите ще работят денонощно по случая.