278

SusanFappy

преди 6 години

Перейдите ниже по ссылке, чтобы получить кредит: bestsky.info/redir.html ----------------------------------- Кредит с плохой ки ростов на дону.Когда операция будет завершена, Кредиты с плохой ки ростов на дону карту круглосуточно, поскольку специалист принимает решения по Кредит с плохой ки ростов на дону только рассчитать кредит онлайн калькулятор в часы работы компании например. Если история плохая, но нет открытых онлайн на карту без залога. Чтобы взять кредит наличными в Харькове заемщик кого , времени нет на хождения по банкам. Также ссуду можно профиль в социальной се

277

Анонимен

преди 12 години

"Ако думите им се докажат, арестуваните ще бъдат освободени." - всъщност прокуратурата трябва да докаже че те са виновни , а не обратното , но в България всичко е възможно.Закона си е прекрасно написан , просто полицаите са *** , и не им се бачка.Не може да обвиниш някой за палеж защото имал туба бензин примерно.Дори и те наистина да са палили коли , грешка на полицията е че не ги е хванала на момента ... Пълен абсурд

276

До Див Петел

преди 12 години

Това ли е новата заповед на Цецо? Трактора е виновен.То по всички сайтове по едно и също време се пише едно и също.

275

Див Петел

преди 12 години

Кажете си го - Трактора напомня, че е с дълга ръка и от килията може да въздейства, дори да дестабилизира страната.

274

ДА ЖИВЕЕ БКП!

преди 12 години

...ШЕ ПАЛИМЕ ЯКО..ДОКАТО Ц.ЦВЕТАНОВ И БОЙКО ,НЕ ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ!РОТ ФРОНТ!СМЪРТ НА ФАШИЗМА-СВОБОДА НА НАРОДА!

273

Анонимен

преди 12 години

"Ако думите им се докажат, арестуваните ще бъдат освободени"Само в България си виновен до доказване на противното. А какво ако наистина са им били за колата и печката. МВР намира двама криминално проявени и с тях си измиват ръцете, че уж хванли престъпниците. Полицейщина и диктатура отвсякъде.

272

Анонимен

преди 12 години

е, това е тъпо - "кво правим?" - ами познай - нали не верваш, че половин софия е тръгнала да подпалва коли и всички най-нагло лъжат, че ще си палят само печките? не може всички тия хора, дето си носят туба с бензин да ги затвориш и после, ако палежите спрат случайно, да хвърляш боб кой точно от тях е виновния.

271

БОСТАНДЖИЯ

преди 12 години

А ВИЕ, "НОВИТЕ" ГЛАВНИ ГЛАВАТАРИ В БГ,ПОРЕДНИ,НО НЕ ПОСЛЕДНИ ТИКВИ! ЕДНАТА КРАТУНА,ЧЕ И ТИКВАТА ДРУГА СТЕ ЗА БОСТАНА!! НЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ..А ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ПРОВОДЕНИ ДА СЕДИТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА БОСТАНА!! ТАМ ВИ Е МЯСТОТО,МИЛИОНЕРСКИ *** АНТИНАРОДНИ ТИКВИ!!

270

Анонимен

преди 12 години

Единият е с туба за печката, другият за колата. а това дали е забранено от някой закон?

269

Анонимен

преди 12 години

I want to ride my bicycle...

268

Анонимен

преди 12 години

Бе я споделете кво значи запалителна течност и кво гориво... Ше ге хванете нанайци, ако никой не ги види

267

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Ако палежите на коли могат да дестабилизират държавата....жална ни майка.То и без това жална ни майка.Добре е да спрат да говорят глупости нашите управници.По логиката на изказванията не може да носиш,бензин,спирт,корезит,карбит,нафта,кибрит,запалка,газова бутилка и т.н. Няма смисъл от глупавиите коментари на Борисов,може да каже само работим по палежите със всички възможни сили и средства.Ако толкова са възможностите....ок.

266

Хъм

преди 12 години

Сега дали ще спрат от продажба спирта за горене?

265

123

преди 12 години

Ха! Сега очаквам Цецо да назначи хер Флик да се занимава със арестите на граждани заловени със запалителни течности!

264

Колю бирнака

преди 12 години

Сещам се за един виц за наш Цецко.Та дъщерята на Цецко пита майка си:Мамо, в училище ме дразнят, разправят, че сме мафиоти. - Що за дивотии! Утре баща ти ще мине да си поговори с директора за това. - Добре, само да направи така, че да изглежда като нещастен случай.Та историите за бензина,тубата и Тиквата вече ми омръзнаха .

263

до 273

преди 12 години

Той цървула ако ставаше за огнеборец още щеше да е в пожарната. Само че никога не е искал да бъде пожарникар - искал е да учи в Симеоново защото само там е можел да тренира карате. Толкова е станал и каратист - биели са го като шкебе в дувар и е пълнил гащите на състезание и е бягал!

262

боко

преди 12 години

Тиква , не разсъждавай ами вземи отслабни 40 кила ,хващай шланга и се връщай обратно в пожарната - там си по-полезен.И най-малко няма да пречиш!

261

Хъм

преди 12 години

Аз ако реша да паля нещо, дали не мога да си сипя бензин в старата таратайка и после грижливо да си го източа от резервоара? Това с пълненето в туби и задържането на лица е пълна глупост, повечето закъсвали шофьори знаят, че с един маркуч и си готов да източиш цял резервоар, новите коли имат предпазна система да я наречем, но това не важи за по-старите, така че да се дебнем по бензиностанции за хора с туби е пълен абсурд.

260

24

преди 12 години

Милиционерската простотия няма аналог - цирка ще е пълен когато арестуват някоя баба със шише газ за разтриване на ишияса ....

259

24

преди 12 години

Милиционерската простотия няма аналог - цирка ще е пълен когато арестуват някоя баба със шише газ за разтриване на ишияса ....