150

Шланга

преди 12 години

:):):):):)---- хе,хееее ъъъ, ама ако знаете колко много ви болят главите ....всички !!!!

149

Анонимен

преди 12 години

Бойко ще се справи с палежите. Нали е пожарникар.

148

atanas

преди 12 години

Станишев обеща да подкрепи палежите, но няма да ги яха

147

Анонимен

преди 12 години

Абе комунистите цяла една църква заедно с хората взривиха 23 година за да предизвикат хаос. . , та няколко автомобила н София ли ще им се опрат

146

Анонимен

преди 12 години

Душат на цоци гъзъ на сички е ясно че фидосова се е извратила и е почнала ДА СИ ПАли пръдните по паркингите ей го резултата

145

Анонимен

преди 12 години

Сетила се Мара да се побара , че и родната полиция.

144

Анонимен

преди 12 години

Да се въведе извънредно положение с полицейски час, забрана на движение на групи от хора повече от двама души и т.н. Да се промени законът, както пише в друга статия, така че полицията да арестува и задържа хора по подозрение без доказателства. Ха, ха, ха, ха,......... Абе, тия заради 40 коли искат да променят закони. Неприятно е, дори много лошо, но да превърнат България в полицейска държава е още по-неприятно.

143

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се хване на място по време на палежа. Какво е това да те арестуват защото носиш горим материал? Много неща горят - лакочистител, ракия, олио, машинно масло, много лекарства ... Не може да се арестуват всички наред. Превръщаме се в полицейска държава.

142

ан

преди 12 години

ИСТИНАТА Е ВСИЧКИ ДА СЕ МОБИЛИЗИРАМЕ А НЕ ДА ЧАКАМЕ НА ГОСПОД ДА ХВАНЕ ПОДПАЛВАЧИТЕ. ДОСЕГА АКО СЕ ДЕЖУРЕШЕ ПРЕД БЛОКОВЕТЕ ТЕЗИ *** ЩЯХА ДА СА ХВАНАТИ. АМА НАЛИ ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ЛЕЖИ НА ТОПЛО НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА ПРЕД БЛОКА ДА НАГЛЕЖДА ПАРКИНГА. НАРОДА Е СИЛА АМА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕ. КАКВОСА НЯКОЛКО *** ПРЕД МИЛИОНИ НАРОД? АМА ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ. ЗАЩОТО ОТ НАРОДА ПО СИЛИНИ НЯМА. ОСЪЗНАЙТЕГО И НЕ ЧАКАЙТЕ НА НАШАТА МИЛИЦИЯ НИ ПАЗИ. ПАЗИ АМА НЕ НАС А ДРУГАРИТЕ МУТРО-***.

141

Носталгик

преди 12 години

Стар комунистически прийом!Прибират масово,бият масово-до като излезе от някъде информация!Ако ли не-набеждават 2-***,3-*** да "операт пешкира"!И това е!

140

www

преди 12 години

интересно защо в България няма камери ..

139

Анонимен

преди 12 години

Тоз пък знаел, че са на трактора хората. Отиди докладвай в близкото РПУ като знаеш, изпълни гражданския си дълг. Кой чакаш?

138

Непринуден

преди 12 години

Не са виновни само полицаите май. А къде сме ние гражданите. Десетки коли запалени и нито един свидетел. Много смешно стана май. И всички знаем, че хората на "трактора" стоят зад това но не се организираме за да ги изолираме или да помогнем някяк си на служителите от полицията. Всеки е застрашен да остане без автомобил но всички сме се примирили с това и плюем наляво и дясно по силите на реда само и само да не посочим собствените си грешки. Дайте всички да се организираме срещи подпалвачите пък

137

до 136

преди 12 години

Ако трябва и армията да изкарат. Или безработните които са служили в казарма и са под 30 год. да ги вземат в запас и да патрулират (ще им се плаща естествено). За какво ги хрантутим канцеларските плъхове в МВР и МО - нали чрез решенията си и заповедите си трябва улесняват работата на редовите служители и народа!

136

AS

преди 12 години

чОВЕКА СИ ГО КАЗА,ПОЛИЦЕЙСКИ чАС И ТОВА Е!!!

135

ЗА

преди 12 години

Всички полицаи и жандармерия навън в пълно бойно снаряжение ако трябва и армията да вдигнат да се озъпти тази ненаказана престъпност, особено *** защото тя е в огромни % а полицията нехае. Да се въведе полицейски час и само за една седмица всичко ще си дойде на мястото, да видим тогава как ще крадат и палят.

134

гх

преди 12 години

Крайно време е сините пъдари да си размърдат дирниц.те!!!

133

Пеев

преди 12 години

Време е всички полицаи и жандармеристи да излязат от патрулките и управленията на улицата с автомат и така денонощно!Като искат големи заплати и социални придобивки да ги оправдаят поне!И съм сигурен,че ще е ефективно!

132

Анонимен

преди 12 години

Добре че се движа с пропан-бутан,че знам ли какво ще измислят като ме спрат!Може за газовата бутилка да ме арестуват!

131

Анонимен

преди 12 години

Ааа, сетих се! Малко време ми трябваше, ама загрях - значи какъв е плана на милицаите: искат така да разсмеят подпалвача, че сам да се издаде и тогава да го хванат! Ясноо, имат си стратегия хората! Значи, като видите утре някой да се смее цял ден, той сигурно е подпалвача.