27

:P

преди 12 години

a be hora! na vas i zlato da vi izsipiat pred vratata 6te namerite kak da se izkarate gube6ti i izmameni. Ne e mnogo zdravostlovno ot vsiaka situacia da se izvli4a cinizum

26

УЧУДЕН

преди 12 години

Кой ли стои зад цялата игра?Сигурно някой от горните етажи!

25

ЖЖЖ

преди 12 години

АМИ КАТО КРАДАТ ДДС МОЖЕ И ДА ГО ПОДАРЯВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗКУПВАТ ПШЕНИЦАТА БЕЗ ДОКУМЕНТИ,БРАШНОТО БЕЗ ДОКУМЕНТИ ХЛЯБА БЕЗ ФАКТУРИ!!!ТАКА Е В ТАЯ ДЪРЖАВА ВСИЧКО НАОПАКИ!

24

www

преди 12 години

13-то чудо на света предколедно намаление и то в България

23

Анонимен

преди 12 години

От 1 кг пшеница се получава 630 г брашно, което е достатъчно да се изпече хляб 1 кг. Нужно са още мая и сол, вода! Какво се прави в действителност: Взема се по-малко брашно, слагат се набухватели, оцветители!!!, които са ИЗЛИШНИ И ТРОВЯТ ЧОВЕКА. Постига се изкуствен грамаж и евтина цена. Така хляб се продава на 100 км разстояние и търговците имат печалба, защото цената е ниска. А потребителя не получава нищо хубаво, лъжейки се в цената. Така е и с др. продукти - сирене, маргарин, колбаси.

22

Анонимен

преди 12 години

Браво! Поклон пред тези хора, това е бизнес, по-евтино но с по-голяма продажба...

21

Анонимен

преди 12 години

браво..с чантичката става 80 ст...:)))

20

Анонимен

преди 12 години

ААсково е един от НАЙ-*** "градове" във БЪЛГАРИЯ

19

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО

преди 12 години

Знаете ли защо се казва че хляба е по - голям от господ . Защото един декар земя може да изхрани 4 членно семейство за една година . Трябва само да се сложат семена и след това да се приберат , не трябват трактори по 100 хиляди евро и дотация от Пенсионните Фондове . Ако случиш добра година можеш да дадеш на комшиите .

18

свидетел

преди 12 години

На "хасково форевър" жена му и дъщеря му избягаха със сърбин

17

до хасково форевър

преди 12 години

ати да ми ядеш .......-ПАК ТОВА ХА ХА ХА

16

софето

преди 12 години

Ние столичани сме разкрепостени хора и наблягаме само на духовна храна и лапане на твърди селски ***!

15

чинчина

преди 12 години

В Хасково е лайфа!

14

Анонимен

преди 12 години

"Ем на тука трябва да е и по-евтин щото го произвеждат по-масово съответно правят и по-голяма печалба, *** си мамата!"Aко живееше в страна с нормална икономика - да. За съжаление, сам потвърждаваш, че не е така :)

13

хасково форевър

преди 12 години

яжте фафли в софия!така ще прогресирате

12

Уркото

преди 12 години

Абе как става тоя номер, тука в София хляб под 1 лев в магазините не мога да намеря, а хасковлии го ядат за 70 стотинки? Ем на тука трябва да е и по-евтин щото го произвеждат по-масово съответно правят и по-голяма печалба, *** си мамата!

11

САШЕ ТИ СИ УНИКАЛНО

преди 12 години

Верно си *** , извинявай . Истинския хляб не е вечно мек . Има такива , но бъкат от консерванти . Хляба е истиски ако след два часа става твърд и отвътре не се рони . Ти явно си от борисовото възпитание . Сигурно мислиш че истинското мляко трябва да е годно 3 години и бирата като си я купиш в бутилка , трябва да е издържала 2 години . Истината е че тези продукти имат срок на годност 24 часа . Поне така беше при социализма .

10

Танас

преди 12 години

до 8 *** като дойдеш на Софията и прескачаш трамвайните линии да не те хвае ток, нали?

9

Браво

преди 12 години

"...поредният опит за извиване на ръцете на малките производители"Ами крайно време е да останат само производителите, които не извиват ръцете на потребителите.

8

хасково форевър

преди 12 години

шопите са *** сърби.като дойдат при нас на юг и се посират.жените са готови да си пуснат само да отърват боя.чалъмите им са само в софия на всякъде другаде ядат лабутя.