a be hora! na vas i zlato da vi izsipiat pred vratata 6te namerite kak da se izkarate gube6ti i izmameni. Ne e mnogo zdravostlovno ot vsiaka situacia da se izvli4a cinizum
АМИ КАТО КРАДАТ ДДС МОЖЕ И ДА ГО ПОДАРЯВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗКУПВАТ ПШЕНИЦАТА БЕЗ ДОКУМЕНТИ,БРАШНОТО БЕЗ ДОКУМЕНТИ ХЛЯБА БЕЗ ФАКТУРИ!!!ТАКА Е В ТАЯ ДЪРЖАВА ВСИЧКО НАОПАКИ!
От 1 кг пшеница се получава 630 г брашно, което е достатъчно да се изпече хляб 1 кг. Нужно са още мая и сол, вода! Какво се прави в действителност: Взема се по-малко брашно, слагат се набухватели, оцветители!!!, които са ИЗЛИШНИ И ТРОВЯТ ЧОВЕКА. Постига се изкуствен грамаж и евтина цена. Така хляб се продава на 100 км разстояние и търговците имат печалба, защото цената е ниска. А потребителя не получава нищо хубаво, лъжейки се в цената. Така е и с др. продукти - сирене, маргарин, колбаси.
Знаете ли защо се казва че хляба е по - голям от господ . Защото един декар земя може да изхрани 4 членно семейство за една година . Трябва само да се сложат семена и след това да се приберат , не трябват трактори по 100 хиляди евро и дотация от Пенсионните Фондове . Ако случиш добра година можеш да дадеш на комшиите .
Ние столичани сме разкрепостени хора и наблягаме само на духовна храна и лапане на твърди селски ***!
"Ем на тука трябва да е и по-евтин щото го произвеждат по-масово съответно правят и по-голяма печалба, *** си мамата!"Aко живееше в страна с нормална икономика - да. За съжаление, сам потвърждаваш, че не е така :)
Абе как става тоя номер, тука в София хляб под 1 лев в магазините не мога да намеря, а хасковлии го ядат за 70 стотинки? Ем на тука трябва да е и по-евтин щото го произвеждат по-масово съответно правят и по-голяма печалба, *** си мамата!
Верно си *** , извинявай . Истинския хляб не е вечно мек . Има такива , но бъкат от консерванти . Хляба е истиски ако след два часа става твърд и отвътре не се рони . Ти явно си от борисовото възпитание . Сигурно мислиш че истинското мляко трябва да е годно 3 години и бирата като си я купиш в бутилка , трябва да е издържала 2 години . Истината е че тези продукти имат срок на годност 24 часа . Поне така беше при социализма .
"...поредният опит за извиване на ръцете на малките производители"Ами крайно време е да останат само производителите, които не извиват ръцете на потребителите.
шопите са *** сърби.като дойдат при нас на юг и се посират.жените са готови да си пуснат само да отърват боя.чалъмите им са само в софия на всякъде другаде ядат лабутя.
Предколедно намаление на хляба в Хасково