62

стг

преди 12 години

подготвя се поредната гигантска измама с европари и наши хора, България има вероятно един от най добрите интернети в Европа и света и със сигурност на много ниска цена, не ползва този който не иска да ползва това е

61

of

преди 12 години

Цифрата с процентите е колкото да се кандидатства за европейски средства ми се струва, тъй де не става само с магистрали трябва и нет да има ;)

60

HeyJude

преди 12 години

Интересно как според горната статия 51% никога не са ползвали интернет, а според статия, публикувана през януари - (dnes.bg/index/2011/01/27/bylgarite-vse-po-aktivni-v-onlain-pazaruvaneto.109786) 54% от българите вече имат опит в пазаруването в интернет... Как става така че половината не са и помирисвали интернет, а другата половина го използва за всичко и други няма? Поне една от статистиките е много скалъпена.

59

хахаах

преди 12 години

от тия 51,2 % българи дето не са ползвали интернет 50 % не са българи :) 1,2 % са българите не ползвали интернет,другите са черните *** дето не са ползвали телефон,интернет,автоматична пералня,микровълнова печка и т.н.

58

Анонимен

преди 12 години

Защо бе м*м* му стара всеки трябва да ползва интернет? Защото всеки трябва да гледа телевизия и гледайки рекламите после да ходи да пазарува?Няма такова нещо като "всеки трябва да ползва"!Има "всеки трябва да е свободен да избира какво да ползва и какво не"!

57

:)

преди 12 години

е сега тичам да прекарам и на баба ми интернет да сърфира из нет-а....за да могат наще алчни чичковци да грабат повече пара..

56

Анонимен

преди 12 години

Тези "програми" ще обслужват нечии интереси тук, така, както са им необходими и магистралите.А, реално погледнато, ние сме малка страна, хората контактуват все още "на живо" помежду си, имат приятели, събират се....Хайде холан... както казват в Холандия, това ми било показател за развито общество!

55

въпрос

преди 12 години

ние хора ли сме или бройки за някогоИ кой е той?

54

Анонимен

преди 12 години

В моето село което е зачукано в баирите между Хасково и Кърджали има 15 мбит нет за 20лв. Ама ходи накарай бабите и селяните дето са завършили 5-ти клас да се заинтересуват. Обречена работа.

53

анонимен

преди 12 години

това е въпрос на личен избор, бих си хвърлила и мобилния с удоволствие, ама ще ме изритат от играта, наречена "работа" и "живот"

52

Анонимен

преди 12 години

da, a tezi koito tepyrva zapochvat da polzvat internet mojete da gi namerite po ei takiva saitove s bolnite si komentari koito triabva da vylnuvat vsichki :) a da i maniata za pisane na kirlica :D

51

Етиен

преди 12 години

Обаче забележете името на статията - "трябва". Все едно е задължително. Изведнъж ми преминаха през акъла всичките тия доставчици на интернет и мобилни услуги. Промоутъри и кви ли не измамници опитващи се да пробутат на човека 21-вия абонамент при положение, че той вече има 20.

50

Кофти матрял

преди 12 години

*** селските пръчки..............чак обидно да ти стане. От онези с достъпа поне 99% го ползват да лъскат бастуна

49

se

преди 12 години

а останалите до 100 процента са зомбирани от интернета.това е ново оръжие което тихо те следи и бавно но сигурно те разкрива кой си какъв си къде си какво искаш и какво мразиш.

48

ева

преди 12 години

50% от българите не са правили и други работи и дано процентите не растат обратно-пропорционално на другият процент....

47

винету

преди 12 години

51,2 % не ползват интернет .МИ ТО ЗАТОВА ПАК ИЗБРАХА ГЛУПАЦИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ

46

Анонимен

преди 12 години

да ви преведя заглавието - "51% от българите или 99.9% от *** в България не са ползвали никога интернет"

45

чехъл

преди 12 години

Тея 50 % са пенсионерите които едвам свързват двата края,та камо ли интернет да ползват

44

Анонимен

преди 12 години

"... Така за поредна година България и Румъния остават страните с най-слабо проникване на широколентов интернет в Европейския съюз ..."Баба ми (82 г.) гледа на компа като на "голям камък"!А сега някой да ми обясни как да й докажа, че без широколентов интернет, тя "горката" се явява "прът в колелото" на Евросъюза (;)

43

весело

преди 12 години

Това значи ,че половината от тези хора са *** ,а останалите са просто хора обичащи свободата ,ракията и живота .Да са живи и здрави!