275

Vi

преди 12 години

Цитат от Анонимен 279: "за съжаление преди малко са намерили микаела на стадион изнасилена и убита"Ти луд ли си? Болен тип такъв... Как можеш да пишеш такива неща????!?!?!

274

До 279

преди 12 години

Анонимко внимавай какво говориш,за да не те обявят и теб за издирване.

273

страрец

преди 12 години

Ако аз съм родител на тази хубавица, няма да е с расте, продупчена навсякъде и осмукана. Но все пак АКО ЗНАЕТЕ къде е - обадете се в полицията!

272

Анонимен

преди 12 години

за съжаление преди малко са намерили микаела на стадион изнасилена и убита

271

Валя

преди 12 години

Хайде, през час проверявам новината, надявайки се да са ги намерили живи и здрави....

270

Аз

преди 12 години

Дано вс е ок.!

269

Аз

преди 12 години

Преди всичко родителите им трябва да мислят,ама понеже сигурно са *** *** няма как да се отворят къде са децата им,камо ли кви ги вършат.....СЪЖАЛЯВАМ,но е така!!!

268

До 271 Аз

преди 12 години

Е как разбра от една снимка какво правят момичета? Вместо да бълвате глупости и да се чудите каква помия да излеете върху децата, помислете с тия глави! Макр, че то за да се мисли трябва да им с какво!!! Дори това с апартамента да е вярно това не прави случая по-малко сериозен. това не означава, че близките на тези деца не са се поболели от ужас и притеснение! Как може да нямате капка съчувствие? Как по две снимки определихте какви са тези деца? това, че са различни не ги прави лоши и пропаднали

267

Аз

преди 12 години

Преди години съм бил участник такива простотии.....за това го пиша.....

266

Аз

преди 12 години

Сигурно ще се окажа прав....за съжаление!!!

265

Аз

преди 12 години

Гледай ти да не попаднеш там. Че като гледам колко си ***/а няма да се справиш. А за помията която лееш, да ти се връща.

264

Аз

преди 12 години

Като я гледам тази на снимката,кой знае в кой вмирисан апартамент предозирват в момента.....

263

БАЧКАТОР

преди 12 години

Свали си розовите очила, момченце, България е точно това което е описано в тъжното стихотворение. Кое от тези неща не е вярно според теб ? Ястреб не обижда никого, просто истината боли .

262

БАЧКАТОР

преди 12 години

Бойко , Цветанов нали нямаше организирана престъпност бре живо#тни такива? Къде изчезват българските деца? Две момичета изчезнали безследно. Преди дали има месец изчезна друго момиче от Перник, къде изчезват децата на България, умрелаци ? Или си вършете работата или си ВЪРВЕТЕ, НЕКАДЪРНИЦИ!

261

Аз

преди 12 години

Как е възможно никой да не забележи тези две деца? Полицията спи, това е ясно, ами хората, гражданите на нашето извртатено общество? Тези девойки се забелязват, определено не се вписват в широката маса от хора в МОЛ-а? Или както снощи с опожарените коли-всеки минава, гледа, но никой не се обажда. "Нали това не е нашата кола". Да, така е, ама утре ще е твоята кола, твоето дете. И тогава ли ще мълчиш, народе? Дано Господ ги пази.

260

Дано са живи и се на

преди 12 години

За отвличане и склоняване към проституция - СМЪРТ, без СЪД и ПРИСЪДА. Аз не вярвам в кривосъдието ни. Виждала съм магистрати на една маса с бандити, ядат и пият като за последно, загубили човешкия си облик. Не всичко уважаеми се свежда до скъпи къщи, коли. Алчнотията се наказва, ако не от човешки съд, то от БОГ !Дано намерят по-бързо децата. Дано баретите ударят всички клубове за "красота", "всички видове масаж" и т.н. прикрити сексуслуги. Какви данъци плащат СУТЕНьОРИТЕ и ПРОСТИТУТКИТЕ?

259

ПЧ до Ястреб

преди 12 години

Край кофите са само неграмотните и мързеливите, които винаги са очаквали някой друг да се грижи за тях и да им решава проблемите-дали близки ,дали държавата.По магистралите са предимно *** и идивиди от женски род -предимно от утайката на обществото.Такава *** има навсякъде по света(личен опит и наблюдения).За твоя информация дори в Япония има доста бездомни и пропаднали хора.Спри да хулиш България......Ако не ти харесва пътя ти е на юг....Горд съм че съм българин!!!

258

Към простите хорица!

преди 12 години

Българино, каквото и да ти кажа малко ще е! Ограничен, Неук, Заровил се в своята си кочинка...Страх ви е от различните, защото сте Прости Малки хорица без интереси, без мечти, без харектер! Евала на смелите млади хора, които се осмеляват да бъдат различни в толкова Глупаво общество- Заслужавате си черната престилка, а по -заможните мадама с чалга визия! Бъдете такива каквито сте Елементарни и Ограничени човечета, защото личности нима да бъдете НИКОГА! ДАНО намерят момичетата живи и здрави

257

st.anger до sas

преди 12 години

по принцип не обръщам внимание на ***, но ти си специален и ще ти кажа, че ми е много жал за индивиди като теб. сигурно е много кофти да си нямаш свой живот и постоянно да се свираш в мишата си дупка.

256

????

преди 12 години

Тук по-добре да не вмъквам коментар, тъй като не зная какъв е случая, но...... Гледам синята смучка на "детето" както и "невинното" детско излъчване и ...... Искам да кажа на всички тук, че проституиращите момичета в чужбина по-голям % са избягали от вкъщи. Миналата година в Холандия се запознах с една девойка, избягала от вкъщи с приятеля и беше дошла в Холандия да проституира на червените фенери. Казваше че родителите и знаят че е на българското черноморие, както и че са лекари по професия.