271

Анонимен

преди 12 години

Не знам защо всички се хващате за това, че Рафи е арменец. Той е роден в България. Да не мислите, че арменци има само в България има по цял свят и няма такова разграничение. Цялото ни население е тесногръдо. За предаването, то е на съвсем различно ниво от тези по бтв. Онези предавания са за селското население, а X фактор е за всеки, който може да приеме разликите в произхода- толерантност. Не знам дали сте забелязали, но и журито е по-интелигентно няма попфолк певици.

270

mimi

преди 12 години

Богомил е уникалния глас!Дано хората,които разбират от музика му помогнат!

269

Music

преди 12 години

Всичките кандидати за Хфактора бяха уникални и е трудно да се избере победител. На мен Рафи много ми хареса, както и Боги и Сани и Людмил и Стела. За мен всички те са победители! Но пък Рафи много ми харесва не само с изпълненията си, но и с сценичната си изява и позитивността си. Заслужено спечелена победа!!!!!! Желая му здраве и бъдещи още по-голями изяви и успехи! Както и на останалите участници!!

268

sopol

преди 12 години

нито ще си купя албум, нито на концерт, нито пък съм го и чувал. като на вас ви харесва, слушайте. поне изкара някой лев тоя, че с чушките не тръгна работата.

267

Киро

преди 12 години

Аман от злобни ***. Що не се застреляте като не ви харесва тук?

266

АЛОООО.,

преди 12 години

КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ---КОМЕНТАРИТЕ ....?

265

Анонимен

преди 12 години

аман от арменски ***

264

Венелин

преди 12 години

до 257Бойко не се е явил, не го е спечелил...

263

Анонимен

преди 12 години

Ама хич не сте наясно с постановката то не е Хфактор а Х-факер. Демек колко празни тикви ще се ***-ат да пуснат смс-че. Та малко маркетинг Х-факер става на Х-фактор, а на финала става Биг Факер за това хората трябва да учат езици.

262

diavolcheto

преди 12 години

Честито, Рафи! Заслужено спечели!Надявам се, че няма да прочетеш всички *** и обидни коментари, написани от злобни, неразбиращи и посредствени хора!Искрено се радвам за теб и искам да следваш сърцето си и пътя си!Още веднъж - браво и напред!

261

Анонимен

преди 12 години

Кво е "Х" и що е фактор не разбрах от цялата галимация

260

и все пак

преди 12 години

Има много критици на подобен род формати, но каквито и кусури да имат важното е, че дават шанс на младите хора да изяват таланта си, а това е най-важното. Разбира се и дежурните хейтъри, просто трябва да приемем, че има и такива хора, колкото и трудно да ни е да осъзнаем защо са такива. Може би е прав този, дето писа, че са без доходи и полов живот.Може би скапаният живот те кара да бъдеш хейтър, тогава би следвало да ги съжеляваме, а не да се опитваме да влизаме в безмислени спорове.....

259

за 280

преди 12 години

Мда, чак така нагласена работа рядко се случва в бг.

258

анонимен

преди 12 години

Такъв финал се случва рядко вече в България. През последните 20-ина години 2-3 финалисти са заслужили призовото място. Такъв е и РАФИ-най-добрият в Х-фактор! С такива правилно оценени таланти на конкурсите България ще може да стигне и на финалите на международните конкурси! Стига вече класиране на по-недостойни от НАЙ-ДОБРИЯТ! Поздравявам всички от комисията в Х-фактор и всички гласували чрез SMS -които класираха Рафи- НАЙ-ТАЛАНТЛИВОТО МОМЧЕ в този формат!

257

до 273

преди 12 години

Да ти кажа, аз пък не се гордея че съм българин. Никак даже.

256

мхм

преди 12 години

Леле кви промити мозъци има тука:) Добре, че не съм гледал нито едно такова малоумно предаване за ***, щях и аз да съм един от тях:)

255

Анонимен

преди 12 години

Pederafiiiiiiiiiiiii.

254

факти

преди 12 години

Все се надявах, че след малоумното Big Brother, няма да дават подобни безсмислени продукции повече, но уви явно има още кухи парчета, които да пълнят джобовете на продуценти и прочие. И после да не съм чул: много сме бедни и нямаме пари.

253

Анонимен

преди 12 години

къде в класацията остана ББ?

252

за 273

преди 12 години

Не ни занимавай с напрежението между арменци и турци. То не е наша работа.